Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Džosika, deluješ malo opsednut Šešeljem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Džosika, deluješ malo opsednut Šešeljem.![]()
Ови који су свој глас дали Шешељу, урадили су то из ината. Већ ће на следећим изборима променити мишљење и њихов глас неће Шешељу већ некој другој опцији.
А у међувремено, попљуваће Шешеља као никог до сада само зато што им је изневерио надања, па се осећају попишанима.
Ма цупи су они за шибицаре и лопове......
Ја дверјане дсс зовем лопинама или шибицарима.
Добар си текст цитирао, али ти је реакција болесничка (као и име на форуму).Ти си Вјерица Радета!!!
Ајде не ЛАЖИ више сендвичаро сокаџијска...Тачно, баш као што је тачно све што Војвода каже. Ево и доказа!
Заменик секретара Сверуске партије „Једина Русија“ Владимира Владимировича Путина упутио је данас честитке лидерима Двери и Демократске странке Србије, Бошку Обрадовићу и Санди Рашковић Ивић поводом уласка коалиције ДВЕРИ-ДСС у Скупштину Републике Србије. Преносимо укратко садржај честитке.
...
Ја 25 година (отприлике) гласам за Војводу и СРС и НИКАД ме нису издали.Ови који су свој глас дали Шешељу, урадили су то из ината. Већ ће на следећим изборима променити мишљење и њихов глас неће Шешељу већ некој другој опцији.
А у међувремено, попљуваће Шешеља као никог до сада само зато што им је изневерио надања, па се осећају попишанима.
Ови који су свој глас дали Шешељу, урадили су то из ината. Већ ће на следећим изборима променити мишљење и њихов глас неће Шешељу већ некој другој опцији.
Zasto uvek vrtite istu plocu,..........ja nisam glasala za Seselja da bi on ispunjavao neke moje individualne i privatne zelje, od izbora do izbora i radio ono sto se meni u aktuelnom momentu svidja. Ja sam glasala za njega, jer u njega imam apsolutno POVERENJE. Sve sto Seselj uradi, uradice jer postoji opravdan razlog za to, za koji ja ni ne moram znati. Vas problem je da svi vi ovde sebe smatrate mnogo pametnijim od sve i jednog politicara u Srbiji, sve bolje znate, sve bolje mozete![]()
Ti si glasala za njega zato sta si odavno napustila napacenu zemlju Srbiju i bole te briga sta ce u njoj biti i koje mogu biti posledice, glasala si za njega jer se nadas šou programu kojeg ces ugodno gledati zavaljena u fotelju iz beloga sveta a sutra dan otici raditi i placati porez istom onom koga na ovom forumu zoves okupatorom, neprijateljem Srba itd..
Dok ljuljaju se kreveti ti da bu ribu da sve će mu oprostiti...kavaće je uz hit kolonije 
Kada Vjekoslav pandrkne, which is soon, njegova stranka će da žuti vene i opada.Да, ово је био последњи изборни успех партије СРС.
То је једна појава замрзнута у времену, као инсект заробљен у ћилибару, да се тако изразим као Гиљермо дел Торо.
Kada Vjekoslav pandrkne, which is soon, njegova stranka će da žuti vene i opada.
To su loše vesti za sve saradnike SRS, kao što su na primer režim.

Kada Vjekoslav pandrkne, which is soon, njegova stranka će da žuti vene i opada.
To su loše vesti za sve saradnike SRS, kao što su na primer režim.
Suvise lepo misljenje,imate o Sekiju.Pa on je obicna naduvana trula mesina.On ne bi mogao ni macku da oplodi.Sto se tice G-dje.Kolinde,ona je prava dama.Seki ne bi umeo ni da razgovara sa njom.
U Parlamentu kada on udje,mecka ce igrati,po ceo dan u skupstinskoj sali.
To ćemo još da vidimo da li se Šešelj oporavio od problema stomačnih.jedino ako rikne hag pa on za njim od tuge.. ni rak mu nije mogo nista a kamoli da moze da mu naudi zuja sanda , picopevac bozsko i bangavi sale..to boranija za sekija![]()
Cemu tolika opsednutost Seseljom svih vas koji niste radikali?
Da nije neka patologija u pitanju?
Cemu tolika opsednutost Seseljom svih vas koji niste radikali?
Da nije neka patologija u pitanju?
Orlovača ili Lešće ?
Ipak su to dva grobna mesta, nije mali Aleksandar Šešelj, odnosno Vojislav Vučić.
Orlovača ili Lešće ?
Ipak su to dva grobna mesta, nije mali Aleksandar Šešelj, odnosno Vojislav Vučić.
Bice tu gozbe za crve bar mesec dana.

Обично они који другом то желе, оду први.
Жутаре су "културне", е да су некултурни, лакше би било.
Не они су дно дна.
![]()