Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

Sta je to izvorno kod SRS ? Radikalima je uvek pripadao nize obrazovani sloj drustva,taj sastav se ogleda kroz radikale sa promenjenim nazivom SNS. Deo drustva koji je uvek najzastupljeniji na izborima.Ne bojkotuju,redovno izlaze kao da se sudbina drzave resava njihovim izlaskom.Taj procenat koji je SRS osvojila cini najvernije biracko telo,i manji procenat naprednjaka koji su se vratili prvoj ljubavi.Ako SNS oduzmes glasove koalicionih partnera,dobices identican procenat koliko je od uvek imao SRS kada je nastupao samostalno
Ako vratis film u nazad ,setices sa da je SRS i za vreme Milosevica bila druga partija po jacini,nista se spektakularno nije promenilo na ovim izborima.Obrazovaniji su svesni da nemaju kome da daju glas,zato u najvecoj meri bojkotuju, pa imas situaciju da se ostali bore za cenzus .Sudbinu naroda odlucuje isti drustveni sloj koji je izlazio na izbore i devedesetih,iz tog razloga u Srbiji ce biti sve gore i gore

Al meni je drago sto ne pripadam tvom "visoko obrazovanom" sloju drustva,.........u suprotnom bih mogla odvaliti malo zescu glupost poput ove tvoje boldovane.:zcepanje::zcepanje:

A kako ćete se tek iznenaditi kad NE SASTAVE !!! :mrgreen:

Dosadilo mi je više da se ubeđujem sa raznoraznim nazovi "analitičarima",
vidovnjacima i vračima - pogađačima ....

Svi ste (počev od SNSnaprednih botova, preko DOSpapazjanije pa sve do Dačićevih "pačića") kolektivno
za svo vreme kampanje svoju pažnju koncentrisali na Voju Šešelja i SRS
što i nije tako loše ...
Više tema je otvoreno o njemu
nego o Vučuću, kao da je pribogu on na vlasti pa njega treba rušiti,
a tek očaja vašeg nakon prebrojavanja glasova kad videste da je SRS treća po snazi politička opcija u Srbiji,
ČTČ za dlaku prekoči,
a favorizovani (i po anketi) najjači i najubedljiviji "pobednik" Dveri/DSS ni toliko .... :zcepanje:

Pa onda skičanje, pištanje, vrištanje, čupanje kose
pa pomaži Skote,
pa ponavljaj izbore ne bi li se nekako uguzili u fotelje ....

Bruka, muka, jad i moralna beda
sa "udruživanjem baba i žaba" će ostati zapamćena,
ako ni po čemu drugom, a ono makar po ponovnom okupljanju DOS-a ....

I sad se vi takvi - znači nikakvi, nešto "razočaravate" tuđim uspehom,
a svoj neuspeh ne vidite ....
Pa dobro ...

Jedva čekam da vidim ko će od vas prvi utrčati u AV-tim,
ko će podržati brisanje KiM iz Ustava
i koliko ćete glasova posle toga, na nekim sledećim izborima osvojiti ....
Koliko god da osvojite, neću se razočarati ama baš ni malo ...

:bye::bye::bye:
СНС (Вучић) вас је почистио као гумицом. Као да је у руци држао ону оловку коју ђаци основци зову ,,пиши-бриши''.
Твој Шешељ већ даје сигнале да би желео у Вучићеви Владу ,,да се угузи у фотељу''. Какав блам али то бламирање му није први пут. И социјалисти су му некада били добри, и ......
Јел' ти због тога скичиш, пиштиш, вриштиш, чупаш косу, ..... јер ће твој Шешељ да ,,помаже Скоте''. Болест је то, а лека нема. За вечерас улапај бар два Бенседина а сутра када сазнаш коначне резултате још 2 х 2 комада, па ако помогне.

Врло плитко и чак и лажно.
Прво, СНС са СРС-ом нема НИШТА ЗАЈЕДНИЧКО, ЧАК НАПРОТИВ!
Као што и Јуда Искариотски нема ништа заједничког са Исусом Христом!
smesan si

- - - - - - - - - -

Al meni je drago sto ne pripadam tvom "visoko obrazovanom" sloju drustva,.........u suprotnom bih mogla odvaliti malo zescu glupost poput ove tvoje boldovane.:zcepanje::zcepanje:

ne bih da se spustam na tvoj nivo,pa da ti kazem gde ziasta pripadas.Na izbore izlazi tek nesto preko polovine upisanih biraca, od toga SRS danasnji SNS su redovni,oni koji ne propustaju glasanje. Kada pogledas samo ko su najblizi saradnici Seselja i Vucica,pametnom je jasno sa kakvom bagrom ima posla
Najveci deo onih koji ne glasaju su odavno digli ruke,ne prepoznaju se u ponudjenoj paleti olosa koji treba da ih predstavlja u skupstini.

Poslednja izmena:
Океј па смеј се јаране...
:)

А ја да знам да сендвичару не пишем више одговоре од 5 км, много је мачку телећа глава. За вас је сендвич и сокић.

А СРС са својим издајником СНС-ом, има колико и Господ Исус Христос са својим издајником Јудом Искариотским.

Значи те ваше РИЈАЛИТИ баљезгарије о Воји који је 12 година робијао у Хагу да буде Вучићу помоћ, или 20 месеци Зенице да би био УДБ-аш, или да ће СРС са СНС да води Скот на узици, су знак распознавања сендвичара. Јер такве НЕБУЛОЗЕ само сендвичар може да извали преко уста, не нормалан човек.

БЕДА.
:rumenko:

Океј па смеј се јаране...
:)

А ја да знам да сендвичару не пишем више одговоре од 5 км, много је мачку телећа глава. За вас је сендвич и сокић.

А СРС са својим издајником СНС-ом, има колико и Господ Исус Христос са својим издајником Јудом Искариотским.

Значи те ваше РИЈАЛИТИ баљезгарије о Воји који је 12 година робијао у Хагу да буде Вучићу помоћ, или 20 месеци Зенице да би био УДБ-аш, или да ће СРС са СНС да води Скот на узици, су знак распознавања сендвичара. Јер такве НЕБУЛОЗЕ само сендвичар може да извали преко уста, не нормалан човек.

БЕДА.

Samo da ti na osnovu jednog pitanja dokazem koliki si pajser,tebi jevropi slucajnoj,..
Vucic je ukinuo sve drzavne institucije na KiM, uveo ih u sastav zvanicnih Kosovskih.Policija sudstva,..sve je pod okriljem Pristine.Prelaze na administrativnoj granici zamenili su zidani sa carinom,...
Po Seseljevim recim Sanda Raskovic Ivic je ustaski agent.Neko ko se bori da predje cenzus i nema nikakvo ucesce u vlasti je ustaski agent, sta je onda Vucic na Seseljevoj patriotskoj skali vrednosti ?
objasni mi ovaj pristup,zbunjuje

Pa vidiš valjda da Šešelj samo napada opoziciju, a ne i diktatora.

То што приповедаш ти, ДСС, ДВЕРИ, ДС, ЛДП, Бљиц, ... итд... ја не видим и не налазим нигде сем у вашим небулозама.

Ко год прати СРС јасно му је да Вучић и уопште (цео) НАТО једино од Шешеља и СРС-а стрепе.
Ево сад Вучко пусти у парламент оне Скот-опозиционаре колико их се боји...

Остало су приче за Паје Паткове...

:super:

Samo da ti na osnovu jednog pitanja dokazem koliki si pajser,tebi jevropi slucajnoj,..
Vucic je ukinuo sve drzavne institucije na KiM, uveo ih u sastav zvanicnih Kosovskih.Policija sudstva,..sve je pod okriljem Pristine.Prelaze na administrativnoj granici zamenili su zidani sa carinom,...
Po Seseljevim recim Sanda Raskovic Ivic je ustaski agent.Neko ko se bori da predje cenzus i nema nikakvo ucesce u vlasti je ustaski agent, sta je onda Vucic na Seseljevoj patriotskoj skali vrednosti ?
objasni mi ovaj pristup,zbunjuje
Боље да ми ниси доказивао колики сам "пајсер".
Коштуница, Ђинђић, Коштуница, Тадић па тек онда Вучић су укинули државу (прво СРЈ, па РСрбију) на Космету.
Па није Вучић пустио 2000 мајмуна из затвора да би одмах потом запалили Српство на Космету, све оне споразуме које су горњи потписали, је Вучић само наставио.

Баш врховни ДВЕРАШ Дамљановић-Коштуница је главни који је СУРВАО све СРПСТВО у рупу 2000!
И ВОЈСКУ и ПРИВРЕДУ и САМОСТАЛНОСТ и добре односе са Русијом, ... све је то Коштуница урадио (разбио и СРЈ...), а не Вучић!

Значи Вучић је (очигледно) задњи играч НАТО-а у тој причи, задњи у низу.

А Санда Бујас је наравно усташки агент, ако се није продала скупље.
Била је од почетка у ДОС-у, код Поп-Џокеј демократе Мићуновића, а и под крилом онога коме Вучић по злочинима није ноге да пере - КОШТУНИЦЕ!

Јер да није било Коштунице и продаје Војводе Хагу (а што је злочин учињен да НАТО помогне ДОС-у, а НЕ да је НАТО-у требало суђење опозиционару Војводи Воји...), Војвода Воја би 100% задржао Вучића и Николића унутар СРС-а!

Значи та жутарска замена теза, а како је Вучић више лош од жутарских крмака, је класична глупост!
Више је лош (ниво Коштунице) од Тадића што се једно време продавао за патриоту - то је све.
Иначе је класично НАТО вного, али далеко било да је испод Коштунице, Санде, Тадића, ...

Иначе јер и теби бабетна обећала да гледа у пасуљ па је браниш од истине?
Требале јој паре, па узела 500.000 дин из избегличке касе.
Требало жени...

:bye:

Poslednja izmena od moderatora:
Боље да ми ниси доказивао колики сам "пајсер".
Коштуница, Ђинђић, Коштуница, Тадић па тек онда Вучић су укинули државу (прво СРЈ, па РСрбију) на Космету.
Па није Вучић пустио 2000 мајмуна из затвора да би одмах потом запалили Српство на Космету, све оне споразуме које су горњи потписали, је Вучић само наставио.

Баш врховни ДВЕРАШ Дамљановић-Коштуница је главни који је СУРВАО све СРПСТВО у рупу 2000!
И ВОЈСКУ и ПРИВРЕДУ и САМОСТАЛНОСТ и добре односе са Русијом, ... све је то Коштуница урадио (разбио и СРЈ...), а не Вучић!

Значи Вучић је (очигледно) задњи играч НАТО-а у тој причи, задњи у низу.

А Санда Бујас је наравно усташки агент, ако се није продала скупље.
Била је од почетка у ДОС-у, код Поп-Џокеј демократе Мићуновића, а и под крилом онога коме Вучић по злочинима није ноге да пере - КОШТУНИЦЕ!

Јер да није било Коштунице и продаје Војводе Хагу (а што је злочин учињен да НАТО помогне ДОС-у, а НЕ да је НАТО-у требало суђење опозиционару Војводи Воји...), Војвода Воја би 100% задржао Вучића и Николића унутар СРС-а!

Значи та жутарска замена теза, а како је Вучић више лош од жутарских крмака, је класична глупост!
Више је лош (ниво Коштунице) од Тадића што се једно време продавао за патриоту - то је све.
Иначе је класично НАТО вного, али далеко било да је испод Коштунице, Санде, Тадића, ...

Иначе јер и теби бабетна обећала да гледа у пасуљ па је браниш од истине?
Требале јој паре, па узела 500.000 дин из избегличке касе.
Требало жени...

:bye:

ПС. Колко вас то има дрогираних ође?
Ноћ па миле из рупа.
Шешељ Војиславу знате шта можете да учините...
Јавно је то рекао још у Хагу.
nepotrebno opsiran post da se izbegne odgovor na krajnje jednostavno pitanje

To se vidi iz aviona,seselj je u koaliciji sa Vucicem.
Ти си прави визионар, видиш што нико нормалан не види.

Које још визије имаш, пита ли те доца?

Она Бујас Санда је изгледа све своје пацијенте опичнила и метнула на овај форум...
Или имају по 10 налога, свака страна почиње са невидљивим визијама...
:z;:

:D Kao sto bi Vucic "pre umro nego ukrao jedan glas"!!!
Ista je to skola, drugarice! Ja nijednom od njih vise ne verujem ni rec.

Ко што је старешина правио породичне шетње, али нема проблем да га ЛГБТ подржавају на изборима, као што је старешина пре 4 године урлао на покрадене изборе и Тадића, а сада стоји на бини са њим и најбољи су другари?

Ти си прави визионар, видиш што нико нормалан не види.

Које још визије имаш, пита ли те доца?

Она Бујас Санда је изгледа све своје пацијенте опичнила и метнула на овај форум...
Или имају по 10 налога, свака страна почиње са невидљивим визијама...
:z;:

Ta Sanda je penicilin za radikalno-napredne vodje. Odredila im strucnu dijagnozu koja je toliko tacna da ih pogadja do ludila, pa besne li besne! :per:

Back