Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

За Шешеља би било најбоље да је умро у Хагу. Остао би упамћен као јунак, а све лоше ствари би биле занемарене. Овако ће морати да добрано облати своје име и репутацију не би ли се још мало бавио својим омиљеним занатом који нема никакву перспективу.

Ред је да та странка нестане. Њени гласачи заслужују боље.

За Шешеља би било најбоље да је умро у Хагу. Остао би упамћен као јунак, а све лоше ствари би биле занемарене. Овако ће морати да добрано облати своје име и репутацију не би ли се још мало бавио својим омиљеним занатом који нема никакву перспективу.

Ред је да та странка нестане. Њени гласачи заслужују боље.

e sad kad vidim ko je sve glasac , njeni glasaci ne zasluzuju bolje

SRS ulazi u skupstinu da bude bager SNS-a i da tako glumi patriotu, a da rasteruje patriote. Ocekivano su bili iza SNS-a i SPS-a, ali samo zahvaljujuci staroj slavi ljudi koji su mu verovali pre 20 godina, onih koji ga smtraju kraljem pobedivsi Hag u Hagu i Hag iz Srbije. Kad ode Seselj, oticice i SRS u istoriju kao sto je to uradjeno pre cetri godine.

Ма цупи су они за шибицаре и лопове...
То су лажурде безобразне и размажене.
Тај ДСС је препун синова Титоваца од којих су 95% припадници ЛГБТ-а (реални, идејни, потенцијални, ...).

То су безобразне и лажљиве стоке, које без блама лају по најбољим синовима Светога Саве.

Добар си текст цитирао, али ти је реакција болесничка (као и име на форуму).

Ајде не ЛАЖИ више сендвичаро сокаџијска...

Какав кондуктер у аутобусу "Јединствене Русије" - Драган Марковић Железњак?
Ко то вреднује за ишта?
Или ону ЦИА организацију, "Руску реч" (Тхе вице оф Руссија...), ко то цитира сем вас дверо-будала?

Када заменик премијера Руске Федерације, Дмитриј Рогозин, код ОФИЦИЈЕЛНЕ посете РСрбији посети ВАНПАРЛАМЕНТАРНУ СРС и Војводу.
Или кад Амбасадор Руске Федерације овде, после избора ПОСЕТИ седиште СРС-а и ЧЕСТИТА на резултатима...

Е то је оно право.
А не кад вас подржава патронажна сестра са Крима...

ЛАЖИНО!

Ја 25 година (отприлике) гласам за Војводу и СРС и НИКАД ме нису издали.
Од почетка су Русофилни, антиНАТО, антиЕУ, антиУСА, Србенде, Ратници, Поштени, Доследни, итд...

А ево ДСС-ДВЕРИ из секунде у секунду мењају заставу. Руси, анти: ЕУ, НАТО, ВУЧИЋ, ... па Чанак, Чеда, Тадић Вучић, ...
Лажу бре па не мажу.
Јуче са Ненадом Чанком усташом, а данас их Драган Марковић Железнак рекламира...
Пишијада...

Има ли шансе да ти нешто напишеш неким нормалним речником или ти се све своди на ово бесмислено етикетирање и псовање?

Касно је сада, Војводо! Пропустио си своју шансу, нема више вађења. Показали су ти твоји гласачи на поновљеном гласању шта мисле о твојим тврдњама о "америчким агентима"..

Има ли шансе да ти нешто напишеш неким нормалним речником или ти се све своди на ово бесмислено етикетирање и псовање?

Касно је сада, Војводо! Пропустио си своју шансу, нема више вађења. Показали су ти твоји гласачи на поновљеном гласању шта мисле о твојим тврдњама о "америчким агентима"..
Напишем ја Лажче, али ти то не смеш ни да коментаришеш, ни да погледаш, већ само ОПЉУНЕШ.

А у другом реду настављаш да одваљујеш глупости без преседана...

Победиле ДСС-ДВЕРИ на поновљеним изборима, где се СВА ЖУТАРАДИЈА скупила да гласа за њих, а ником другом то није требало...

Ако вам је то дика, нека је. Захвалите се Скоту, Вучићу, Тадићу, Пајтићу, Чеди, Чанку, ... ЛГТБ-у на победи и уласку у парламент...

:super:

Сачувај Боже који сте ви мозгови и чиме се хвалите... :rumenko:

АјдОдатлеБре је тупсон и једноставно не зна за боље.
Ма само да нисам за двери-дсс и то...
Све остало је тепање. Тупсони су за дверце гениЈа...

Нисте бре за ништа, какво дописивање са вама... :rumenko:

:bye:

ПС. Него ме занимало. дал ће ме овај сајт трпети сад после избора - тј систем рада ваких сајтова... гле чуда, за сада да!

Poslednja izmena:
Šta je vama ljudi, Šešelj je u svakom interjvuu do sada isticao da on najžešće kritikuje Aleksandra Vučića. (Samo što te kritike niko nije čuo).

Kažu da se "dil" svodi na kandidovanje između Nikolića i Vučića, u kojoj situaciji Šešelj postaje predsjednik Srbije 2017. godine (slično kao što je HDZ u Hrvatskoj bio sklopio tajni dogovor sa Mesićem).

Ali ta teorija ima jednu važnu rupu - Šešelj na čelu države može biti vrlo štetan i opasan, zbog sabotiranja i svega što može učiniti. Jedinu korist bi imao Vučić što bi naglo ostvario podršku Zapada i ubrzao evroatlanske integracije Srbije, jer bi ovi htjeli da podržavaju Vučića i ojačaju vladu (taktika Demokratske stranke iz 2007/08. godine).

Naravno, sve to pada u vodu ukoliko se Voja eventualno vrati u Hag.

Šešelj ne želi i ne zna šta bi radio kad bi došao na vlast !

U suštini je dovoljno inteligentan da shvata da je Srbija u katastrofalno teškoj poziciji (demografski uništena, moralno nikakva, okružena NATO ... ) i da bilo ko hoće da joj pomogne mora da bude nepopularan, pa čak i da guši pobune u krvi .

On to neće i ne interesuje ga . Čak i ono kratko vreme dok je bio u koaliciji sa Miloševićem i potpresednik Vlade nije znao šta će sa sobom i popularnost mu je naglo pala . Zato će sada lagodno sedeti u opoziciji, dobijati pare iz budžeta , zabavljati se i neće biti odgovoran za bilo šta .

Znači svrha SRS jeste da jednostavno bude anti-DS stranka i tu se njen smisao završava?

Iste Demokratske stranke koja, zajedno sa svim svojim koalicionim partnerima, za četvrtinu manje glasova i koja nije tako daleko od ivice cenzusa?

Погрешно си схватио... СРС је одувек била приватно предузеће Војислава Шешеља и уског круга људи из врха странке који су својим "запослењем" у странци хранили своје породице. Нико од њих није превише маштао о власти осим Вучића и Томе. Остали радикали укључујући ту и Шешеља не знају шта би радили да случајно дођу у позицију власти,нит имају знања нит ваљаних кадрова. СРС за својих 26 година постојања ништа није успела да уради за грађане Србије, а била је и у власти једно време, то је јалова странка са јаловом политиком коју је прегазило време.
Ја сам националиста и гласао сам једно време за СРС али сам временом схватио шта је ту по среди и да Шешеља и партијске другове не интересују Срби и Србија већ искључиво лична корист.
Шешељ ће у новом парламенту имати задатак да напада опозицију ДСС и Двери пре свих, а остале по потреби да би заштитио Вучића који ће му за узврат дати нешто новца и минутажу на ТВ станицама...

143i040.jpg

Nikako mi nije jasno u čemu je fora.
ProeUropske i pronato stranke izigravaju neku opoziciju SNS-u i Vučiću koji je dao maksimalan gas na putu u eU i Nato.
Ujedno napadaju vojvodu tvrdeći da je i on prešao na njihovu stranu i da će podržati Vladu koja će da ostvari i njihov cilj - uvođenje Srbije u Uniju i NATO.
Isto tako ostrašćeno brane i čine sve da Dveri pređu cenzus iako su oni njihovi najveći protivnici i apsolutno su protiv njihovih ciljeva.
Ko tu koga pravi ludim, ništa mi nije jasno.
U stvari meni je jasno, ali većini nije.
Oni koji ne mogu da shvate nisu na mom intelektualnom nivou.
A nisu ni oni koji to rade po zadatku.
Pazi, molim te, Tadić, Pajtić, Čedica,...su kao opozicija Vučiću koji bolje provodi njihov program od njih samih.
Pa Vučko je dokazao da je isti kao i oni, samo bolji.
Preoteo im je i Sonju Liht i Natašu Kandić i Kurvetine u Crnom, a i ostalu žgadiju je privukao na svoju stranu.

Nikako mi nije jasno u čemu je fora.
ProeUropske i pronato stranke izigravaju neku opoziciju SNS-u i Vučiću koji je dao maksimalan gas na putu u eU i Nato.
Ujedno napadaju vojvodu tvrdeći da je i on prešao na njihovu stranu i da će podržati Vladu koja će da ostvari i njihov cilj - uvođenje Srbije u Uniju i NATO.
Isto tako ostrašćeno brane i čine sve da Dveri pređu cenzus iako su oni njihovi najveći protivnici i apsolutno su protiv njihovih ciljeva.
Ko tu koga pravi ludim, ništa mi nije jasno.
U stvari meni je jasno, ali većini nije.
Oni koji ne mogu da shvate nisu na mom intelektualnom niviou.
A nisu ni oni koji to rade po zadatku.
Pazi, molim te, Tadić, Pajtić, Čedica,...su kao opozicija Vučiću koji bolje provodi njihov program od njih samih.
Pa Vučko je dokazao da je isti kao i oni, samo bolji.
Preoteo im je i Sonju Liht i Natašu Kandić i Kurvetine u Crnom, a i ostalu žgadiju je privukao na svoju stranu.

Pa postoje 2 razlike između dosovaca i SNS.

- Demokratski blok smatra da treba uvesti pravedne sankcije ruskom narodu, a SNS se koprca

- Demokratski blok se od pamtiveka zalagao za EU, dok je Vučić tek nedavno prisiljen na to, pa je zato DOS autentičniji i verniji sebi.

Back