Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

Dobro kolega, ja sam najveci lopov ovde, ok?
E sada da porazgovaramo jezikom cinjenica. Ako znas sta je to!
Npr. na KiM je otkriveno, samo na tri BM da je SRS ostecena i da su njihovi glasovi pripisani SNS i SPS. To je otkrio i kamerom pokazao Bosko iz tih "Skotovih Dveri".
I, sta se dogodilo? Umesto da se Seselj (SRS) pridruzi ostalima koji traze da se kradja spreci, on ( i svi vi ovde) napada one koji su kradju
otkrili.
Nasao se jedan jedini radikal (Grubetic) koji nje to shvatio i izrazio svoj stav otvoreno, hrabro i dostojanstveno sa ciljem da spasi cast SRS. U mojim ocima on jeste spasavao cast SRS jer je covek sve govorio u interesu SRS a svi vi, svesno ili nesvesno, sve vrema radite u interesu SNS.
Posto si slab sa matematikom, probacu da ti jednostavnijim recima pojasnim sustinu. Ako se Dverima ukradu glasovi i spuste ispod cenzusa (za sta je Seselje najglaniji zagovornik), onda SNS dobija 7 mandata vise a SRS jedan vise. E, vidis zbog tog 1 vise, vi svim silama ste podrzavali kradju. Grubetic nije jer je ostao svestan da je SNS izdala ideje SRS i radi sve suprotno u izdaji zemlje. Dveri nikada nisu bile na vlasti i ne zna se kako ce se ponasati (ti mislis jedno, ja drugo, neko nesto trece) ali za Vucica se zna (ili mozda ti pripadas grupi radikala koja jos uvek misli da Vucic glumi evropejca i NATO pristalicu)?
Dakle, zbog jednog odbornika vise za SRS, Seselj dodeljuje jos 12 odbornika dokazanim NATO strankama.
Stvari su proste ali je problem sto je u SRS samo jedan covek uspeo da ih poveze (verovatno i nema vise niko sa matemtickih fakulteta).
Za razliku od Seselja, Pajtic i Radulovic su bili daleko promucurniji pa su su stali na stranu pokradenih i jos pozvali svoje glasace da ih podrze i tako sprece namere Vucica. Pazi, i Pajtic i Radulovic bi dobili jos po jednog poslanika da su Dveri postale ispod. Ali, oni su povim potezom dobili mnogo vise. To se pokazalo vec juce u Nisu kada su spustili SNS a SRS izbacili ispd cenzusa. Svako je nagradjen ili kaznjen, pa ti sada vidi ko od njih.

Upravo to sam i rekao Bosku kada smo se culi pre mitinga na Veliku subotu. Trazi podrsku od ostatka opozicije, a ako te i ne podrze oni njihovi glasaci sigurno hoce!!! Pa ljudi da li znate da su na ponovljenim izborima mislim u lajkovcu radikali presli cenzus jer je cela opozicija glasala za SRS jer je samo njima falilo za cenzus? U Kraljevu je tako DS preskocio cenzus i jos u par opstina je na taj nacin SNS ostao bez apsolutne vecine. Zar to nije dobra stvar?

Upravo to sam i rekao Bosku kada smo se culi pre mitinga na Veliku subotu. Trazi podrsku od ostatka opozicije, a ako te i ne podrze oni njihovi glasaci sigurno hoce!!! Pa ljudi da li znate da su na ponovljenim izborima mislim u lajkovcu radikali presli cenzus jer je cela opozicija glasala za SRS jer je samo njima falilo za cenzus? U Kraljevu je tako DS preskocio cenzus i jos u par opstina je na taj nacin SNS ostao bez apsolutne vecine. Zar to nije dobra stvar?
И ти беше ниси активан политички?
:rumenko:

Није добра ствар.
Баш ме брига за СРС у Мионици, ионако локални одбори СРС-а углавном невреде 5 пара.
Важни су само републички избори.
А СРС на њима не сме улазити у коалиције са НАТО странкама (свим осталим), или бар ја не бих више никада излазио на гласање.

И ти беше ниси активан политички?
:rumenko:

Није добра ствар.
Баш ме брига за СРС у Мионици, ионако локални одбори СРС-а углавном невреде 5 пара.
Важни су само републички избори.
А СРС на њима не сме улазити у коалиције са НАТО странкама (свим осталим), или бар ја не бих више никада излазио на гласање.

To sto sam ih tada podrzao na mitingu ne znaci da sam se uclanio kod njih. Nema potrebe. Ocu malo da gledam skupstinu, da vidim kakav ce trag koja zverka da pokaze, a sad su bar sve zverke u parlamentu (sem levice i zavetnika, Dragana Todorovica, i trece Srbije i Glisica). Pa tek onda donosim sud o tome sta i kako dalje ;)

Odradio je odlican posao za vucica, tako ili je on idiot totalni, ili ti trolujes ovde.

Jeste, mada ne dovoljno. Zadatak mu je bio spustiti Dveri ispod cenzusa. Mislim da je uspeo da ih poprilicno spusti uz pomoc Parovica i Glisica a sve realizovano preko PINK-a i Informera.
Zasto se toliko nisko spustio, zna samo on. Da je usmerio energiju na Vucica i Dacica i nj. izdaju i drzavnu (Briselski sporazum) i ekonomsku (rasprodaja i zaduzivanje po nalogu MMF-a), zatiranje srpskog i tradicionalnog zarad ispunjavanja uslova za EU,.....imao bi dvocifren rezultat.
Umesto da uzima iz bacve (SNS i SPS), on se zario u casicu (Dveri)..
Da se razumemo, sve je legitimno ali...iz mog ugla posmatrano to je pogresno i nemoralno.

Dobro kolega, ja sam najveci lopov ovde, ok?
E sada da porazgovaramo jezikom cinjenica. Ako znas sta je to!
Npr. na KiM je otkriveno, samo na tri BM da je SRS ostecena i da su njihovi glasovi pripisani SNS i SPS. To je otkrio i kamerom pokazao Bosko iz tih "Skotovih Dveri".
I, sta se dogodilo? Umesto da se Seselj (SRS) pridruzi ostalima koji traze da se kradja spreci, on ( i svi vi ovde) napada one koji su kradju
otkrili.
Nasao se jedan jedini radikal (Grubetic) koji nje to shvatio i izrazio svoj stav otvoreno, hrabro i dostojanstveno sa ciljem da spasi cast SRS. U mojim ocima on jeste spasavao cast SRS jer je covek sve govorio u interesu SRS a svi vi, svesno ili nesvesno, sve vrema radite u interesu SNS.
Posto si slab sa matematikom, probacu da ti jednostavnijim recima pojasnim sustinu. Ako se Dverima ukradu glasovi i spuste ispod cenzusa (za sta je Seselje najglaniji zagovornik), onda SNS dobija 7 mandata vise a SRS jedan vise. E, vidis zbog tog 1 vise, vi svim silama ste podrzavali kradju. Grubetic nije jer je ostao svestan da je SNS izdala ideje SRS i radi sve suprotno u izdaji zemlje. Dveri nikada nisu bile na vlasti i ne zna se kako ce se ponasati (ti mislis jedno, ja drugo, neko nesto trece) ali za Vucica se zna (ili mozda ti pripadas grupi radikala koja jos uvek misli da Vucic glumi evropejca i NATO pristalicu)?
Dakle, zbog jednog odbornika vise za SRS, Seselj dodeljuje jos 12 odbornika dokazanim NATO strankama.
Stvari su proste ali je problem sto je u SRS samo jedan covek uspeo da ih poveze (verovatno i nema vise niko sa matemtickih fakulteta).
Za razliku od Seselja, Pajtic i Radulovic su bili daleko promucurniji pa su su stali na stranu pokradenih i jos pozvali svoje glasace da ih podrze i tako sprece namere Vucica. Pazi, i Pajtic i Radulovic bi dobili jos po jednog poslanika da su Dveri postale ispod. Ali, oni su povim potezom dobili mnogo vise. To se pokazalo vec juce u Nisu kada su spustili SNS a SRS izbacili ispd cenzusa. Svako je nagradjen ili kaznjen, pa ti sada vidi ko od njih.

A sta ako mi tom Bosku ne verujemo?
A sta ako je taj Bosko manipulator i lazov?
Zasto bi bilo ko vise verovao nekom tamo Bosku, koji ne zna ni ko je ni ciji je, koji je u stvari jedna beznacajna i bezlicna politicka figura, nego Seselju?
Kako to Boskova rec moze da ima tezinu, a Seseljeva ne. Jel mozete to pametno da argumentujete.
Ako moze da ostavite Vucica po strani, i fore da je i Seselj sad za EU.

A sta ako mi tom Bosku ne verujemo?
A sta ako je taj Bosko manipulator i lazov?
Zasto bi bilo ko vise verovao nekom tamo Bosku, koji ne zna ni ko je ni ciji je, koji je u stvari jedna beznacajna i bezlicna politicka figura, nego Seselju?

Za Boška se ne zna šta je, a Šešelj je prosto rečeno galamdžija i bukadžija, skandal-majstor i politikant. Imao je priliku da se dokaže da je državnik, ali to jednostavno nije njegova liga .

Šešelj je ubeđen da je mladi genije, a u realnosti je glupak na onkologiji.

Evo šta je njegov plan: da u narednih 30 godina polako preusmeri SNS ka izvornoj politici SRS. Time će ispasti ljudina.

Evo šta će se stvarno desiti: ovo su njegovi poslednji izbori, jer je terminalno bolestan. Ostaće zapamćen kao saradnik ogavnog tiranina.  

Evo šta je njegov plan: da u narednih 30 godina polako preusmeri SNS ka izvornoj politici SRS. Time će ispasti ljudina.

Evo šta će se stvarno desiti: ovo su njegovi poslednji izbori, jer je terminalno bolestan. Ostaće zapamćen kao saradnik ogavnog tiranina.

Ma kakav saradnik Jeg, obicna pudlica, i nista drugo osim pudlice.

Pitanje je da li je taj uopste bio stvarno bolestan?

Poslednja izmena:
,,Upravo to sam i rekao Bosku kada smo se culi pre mitinga na Veliku subotu''.:hehe::hahaha:

ЦРДБ Београд 71-1-23698

Крајем октобра 1995. године, Војислав Шешељ је, очекујући превремено расписивање републичких и савезних избора, чије је одржавање према његовим сазнањима требало да буде један од елемената Дејтонског споразума, предлагао Вуку Драшковићу формирање заједничке опозиционе листе СРС-а, СПО-а, ДС-а и ДСС-а, која би била заснована на оним сегментима политичког програма, око којих би било могуће постићи минимум сагласности будућих коалиционих партнера, како би заједничким снагама на превременим изборима поразили СПС.

Почетком децембра 1995. године, Шешељ је контактирао Ричарда Голдстона, тужиоца Хашког трибунала, изразивши спремност да лично допутује у Хаг, уколико међународни трибунал има нешто против њега, будући да га, како га је обавестио, овдашња штампа оптужује за ратне злочине. Шешељ је такође обавестио Голдстона да је спреман да допутује у Хаг и у смислу “пружања помоћи у одговарајућим информацијама у циљу решења југословенске кризе”. Захваливши му се на кооперативности, Голдстон је саопштио Шешељу како оптужбе нису довољне за рад суда, сугеришући му при том, да своје излагање овим поводом укратко изложи у писменој форми и пошаље на адресу Хашког трибунала, додавши како ће му на поменуто писмо одговорити само “уколико буде потребе”.
Том приликом, пренео је Драшковићевој да би посету Хагу истовремено искористио и да буде заштићени сведок оптужбе против председника Србије и сведок одбране Радована Караџића и Ратка Младића.

С тим у вези, располажемо сазнањима да је почетком 1996. године Бранка Новаковић, из Амстердама, обавестила Војислава Шешеља да је на телетексту званичне холандске телевизије, као и у издању дневног листа “Де Волкстрант”, објављена вест у којој је саопштено да је “Војислав Шешељ, лидер националистичке опозиције у Србији, изразио спремност да се на Међународном трибуналу у Хагу појави као сведок оптужнице против Слободана Милошевића”.

Ово је званични досије дебеа о Шешељу, који је он признао као оригинал. Шешељ је рекао да је део информација лажан, нпр. приче о афери са Даницом Драшковић, али није порекао ово горе јер се ово изнад појавило и у холандским медијима.

Bas me interesuju komentari kolega radikala na ovu Seseljevu izjavu.
Srpska radikalna stranka formirala je partijsku komisiju koja će u Apatinu utvrditi šta je zapravo ono što se vidi na snimku. Lider radikala kaže da je njemu ličilo na otmicu, ali da je od svog odbornika Miodraga Pavlovića dobio drugačije objašnjenje.

"On me je zvao čim su ga pustili iz policije i zaklinjao mi se svim i svačim da nije bilo niakkve otmice i da su ga jednostavno ljudi koje poznaje poveli da nekome ukaže lekarsku pomoć. Šta se zapravo desilo to je i za mene još u popriličnoj meri tajna", kaže predsednik SRS Vojislav Šešelj.
:hahaha:

http://rs.n1info.com/a159690/Vesti/SNS-i-SRS-zajedno-u-vlast-u-Apatinu.html

Интересантна двочасовна емисија у којој Шаровић све време говори о Дверима, Бошку и Санди а Бошко о Вучићу и СНС. Две трећине времена је отео Шаровић не дозвољавајући водитељу да води емисију. После ове емисије мислимда ће већина поштених радикала поћи путем Милана Гобетића.

Back