- Poruka
- 7.234
Izbori su postali LOPOVSKI IZBORI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... После ове емисије мислимда ће већина поштених радикала поћи путем Милана Гобетића.
....

Ni jedan od poštenih i pravh radikala neće izdati SRS
i neće poći za tragom onih nezadovoljnih ličnom promocijom i razočaranih u mogućnost da od stranke nešto profitiraju ....
Dveri su pravo mesto za takve (sve dok se i u Boškića ne razočaraju),
a cenim da se ni ti nećeš još dugo zadržati ....
![]()
Ne bojte se vi za Seselja . Videcete vi njega sad kad krene skupstina . Udarace taj podjednako i na Vucica i na dosmanlije
- - - - - - - - - -
A sto se tice rezultata pa Radikali su osvojili na proslim izborima pre dve godine 70 hiljada glasova a sad preko 300 hiljada . Znaci vise od cetri puta bolji rezultat . Ne znam bas dal je to nekom poslo za rukom u istoriji srpskog parlamentarizma .
Izbori su postali LOPOVSKI IZBORI
Ni jedan od poštenih i pravh radikala neće izdati SRS
i neće poći za tragom onih nezadovoljnih ličnom promocijom i razočaranih u mogućnost da od stranke nešto profitiraju ....
Dveri su pravo mesto za takve (sve dok se i u Boškića ne razočaraju),
a cenim da se ni ti nećeš još dugo zadržati ....
![]()
Ma da, postenje radikala je toliko veliko da je Seselj morao da vas obaveze blanko menicama, verovatno zato sto je svestan vaseg postenja. Toliko dobro vodite kadrovsku politiku da nosilac svih izbornih lista na lokalu 2012 (Aleksandar Martinovic) samo par nedelja posle tih izbora utera vam ku*cinu prelaskom u SNS. Ne ke*aj vise molim te.
Nego sta to bi, ne iskljuciste me ni na COU. Pa gde vam je tu princip? Jesam li prekrsio statut? U cemu je problem da me iskljucite? Ja sam ocekivao da ti licno ustanes i predlozis moje iskljucenje.

Razocarenje je sto postoje tih 8 posto mamlaza koji posle svih ovih god nemaju pojma ko je i sta je Seselji.. 26 god ne mogu i da prokljuve ko je.Ali odlicno od sada moze imati samo manje od tih 8% nikako vise.

Zašto se ti javljaš kad rekoh pravi i pošteni radikali ???
Gde si se ti tu prepoznao kad ni u jedne ne spadaš ???
Sitna si ti riba pljuckavica ....
Još ni do kedera nisi dorastao,
a hteo bi da COU o tebi (čuj) raspravlja ????
Svojim likom i delom si već sve "raspravio" ....
Dao ostavku u sred kampanje i pretrčao ....
Mogao si i u SNS, ne bi bio prvi, a ni poslednji,
eno i onaj doktor u Apatinu ....
Jedino dobro je da vas takvih
ima sve manje i manje ...
- - - - - - - - - -
E, ako si rek'o ....
![]()
Na izborima, Srpska radikalna stranka je osvojila preko impresivnih 8% glasova, postavši trećeplasirana izborna lsita. Ovim su se radikali vratili u parlament Srbije poslije četiri godine i prilično poražavajućih rezultata na prošlim, postavši ujedno i druga najveća parlamentarna politička stranka u Narodnoj skupštini Republike Srbije. SRS je imala ostvarila ogromni napredak u proteklim mjesecima i doživjela jedan veliki porast u članstvu (prvenstveno u vidu razočaranih apstinenata i doskorašnjih naprednjaka) i, prema nekima, imala je ukoliko je novi-stari lider prilagodio retoriku u predizbornoj kampanji šanse da ostvari možda i dvocifreni procenat i jasno se izdefiniše kao glavna opoziciona stranka režimu.
Prilikom ujedinjavanja opozicije oko navoda o malverzacijama tokom izbora, SRS je odlučila da se stavi u drugi kamp i krenula u oštru kampanju protiv Dveri i Demokratske stranke Srbije (u prvom redu). Bile su najave i da će na ulicu dovesti "hiljade besnih četnika"; ali su se ispostavile kao prazna priča Vojislava Šešelja.
Na ponovljenim izborima, SRS je osvojila drastično manje glasova, koliko i druge opozicione liste (koje nisu DDSS), što će reći da birači Srpske radikalne stranke nisu povjerovali u tvrdnje njihovog lidera.
Da su se izbori ponovili, SRS bi vjerovatno osvojila dosta manje glasova. Da li su Šešeljevi prvi postizborni postupci doveli do velikog razočaranja, čineći ga najvećim razočaranjem na ovim izborima (a činjenično bi trebalo da najveći pobjednici budu Šešelj i Radulović).
Ma da, postenje radikala je toliko veliko da je Seselj morao da vas obaveze blanko menicama, verovatno zato sto je svestan vaseg postenja. Toliko dobro vodite kadrovsku politiku da nosilac svih izbornih lista na lokalu 2012 (Aleksandar Martinovic) samo par nedelja posle tih izbora utera vam ku*cinu prelaskom u SNS. Ne ke*aj vise molim te.
Nego sta to bi, ne iskljuciste me ni na COU. Pa gde vam je tu princip? Jesam li prekrsio statut? U cemu je problem da me iskljucite? Ja sam ocekivao da ti licno ustanes i predlozis moje iskljucenje.
Zašto se ti javljaš kad rekoh pravi i pošteni radikali ???
Gde si se ti tu prepoznao kad ni u jedne ne spadaš ???
a hteo bi da COU o tebi (čuj) raspravlja ????
Svojim likom i delom si već sve "raspravio" ....
Dao ostavku u sred kampanje i pretrčao ....
Mogao si i u SNS, ne bi bio prvi, a ni poslednji,
eno i onaj doktor u Apatinu ....
Jedino dobro je da vas takvih
ima sve manje i manje ...
![]()

......................
a hteo bi da COU o tebi (čuj) raspravlja ????................

Ministar Marinko Magla najjbolji kandidat
HahahhajaNjegov brat Aleksandar Magla je sada premijer.
![]()
Oni koje je Seselj razocarao, nisu ni zasluzili nista.

Ja sam ga uvek na forumu do sada branio od onih koji su optuživali da je moguća koalicija sa SNS-om, ali sad počinjem da se otvaram u tom smeru sve više i više.
Ja sam ga uvek na forumu do sada branio od onih koji su optuživali da je moguća koalicija sa SNS-om, ali sad počinjem da se otvaram u tom smeru sve više i više.