Seselj na slobodi

Pa da li je to moguće da je Šeki na svim TV i ratio kućama u totalnoj blokadi.

Moguce je! I nije samo on, vec svi koji nisu NATO lobisti. Nije Vucic cenzor vec NATO ambasadori. Zato i isticem ovu TV Devic jer sam siguran da ni oni nece jos dugo iz prostog razloga sto se tu javljaju uglavnom posteni, opljackani i ponizeni a sada i razocarani ljudi. Najveci broj njih kroz svoje primere iznosi na videlu pravu stranu nase "istorijske" Vlade na celu sa Vucicem (i Dacicem, dodajem ja).
Mnogi od tih ljudi se javljaju i kazu da su glasali za SNS i da se osecaju prevareni.
Ja mislim da ce vecina njih ponovo glasati za SNS ili SPS ako se zatvore ovakvi ventili slobode govora.

Од свих епитета, које су му делили СРС фанови: врстан историчар, врстан правник, врстан политичар, врстан оратор, ....., Шешељ је спао на забављање учеснике у ,,Ријалити шоу'' а од јесени иде по свадбама да увесељава сватове.
Циркус је следеће где ће да се опроба!

GORI OD "PAROVA": Šešelj se besramno sprdao na televiziji

661465_seselj-foto-mitar-mitrovic-1_ff.jpg

Skandalozan nastup: Vojislav Šešelj u studiju sa učesnicima rijalitija

"Vi ste besramna budala i pajac", odbrusio je skoro kao kletvu Vojislavu Šešelju profesor Vladeta Janković još 1997. godine u jednom TV duelu. I zaista, 18 godina kasnije, Šešelj je sinoć baš kao pajac zabavljao učesnike gledanog i prezrenog treš rijalitija "Parovi".
Malo je ljudi pored kojih prosečan učesnik "Parova" ne izgleda kao talog. Šešelj to radi s lakoćom.

Malo je mesta u istoriji koja su više zasluživala atomsku bombu nego studio TV "Hepi" sinoć između 20 sati i ponoći. Kroz smeh su se besramno natezale teorije zavere, prekopavali grobovi Đinđića, Stambolića i Ćuruvije, sprdalo sa atentatom na Vuka Draškovića, telima Albanaca zakopanih u Batajnici... Hahaha! Baš smešno.
- Možeš slobodno da budeš i vulgaran, jer ponekad i ja izgubim sve kriterijume - poručio je Šešelju voditelj Milomir Marić.
- Imamo visok rejting, idemo do ponoći! - orilo se iz režije.

Bila je to klasična Šešeljeva pokvarena ploča - da zaspite i probudite se za 10 godina, ne biste ništa propustili.
A, malo je falilo da neki stvarno i zadremaju. Opskurniji učesnici "Parova" - ako je takva gradacija uopšte moguća - već posle pola sata Šešeljevštine počeli su da se ponašaju kao deca koja se dosađuju na času.

Vrpoljili su se, došaptavali i povremeno zevali. Duboko zainteresovani bili su Era Ojdanić i Vesna Rivas, inače članovi SRS-a, i Miki Đuričić; Maca Diskrecija je rekla da je počastvovana i da je "mnogo naučila"; Ekrem je u neverici odmahivao glavom.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/587418/GORI-OD-PAROVA-Seselj-se-besramno-sprdao-na-televiziji
Чим је трезан, Maрић губи критеријум.
А ,,Шешељијада'' добија нову форму. Са политичког плана трансформише се у забављача. Своје фанове може да потрпа у један аутобус и започне турнеју забаве по Србији.
Додуше, не може свуда јер има један град у који не сме да уђе. Тамо се неби смејали али би показали зубе.

CIRKUZANTI NA TV: Može li Šešelj ludilom do Skupštine

661872_cirilica010915ras-foto-mitar-mitrovic-33_ff.jpg
Zagrljaj: Zmaj od Šipova i Vojislav Šešelj

Nastup Vojislava Šešelja koji je preksinoć bio učesnik rijalitija “Parovi” bio je najgledanija TV emisija u Srbiji. Hoće li mu to pomoći da se dokopa parlamenta?
Tri i po sata slušali smo kako lider SRS odgovara na pitanja starlete Mace Diskrecije, Ekrema Jevrića, Zmaja od Šipova, Vesne Rivas, Ere Ojdanića...

Teško je oceniti da li je bilo ružnije ili tužnije slušati Šešelja kako iznosi svoje viđenje o zakopanim telima Albanaca u Batajnici ili kada govori o atentatu na svog kuma Vuka Draškovića. Proslavio se i voditelj Milomir Marić koji se u ovom dosad neviđenom političkom rijalitiju ludo zabavljao. Ni na pamet mu nije palo da bar opomene gosta kada je počeo da preorava grobove Zorana Đinđića, Ivana Stambolića i Slavka Ćuruvije.

Šešeljeve gadosti

[TABLE="class: antre_c back_c_1, width: 470"]
[TR]
[TD]
  • Pllaneri dosmanlijskog dolaska na vlast ne mogu da kažem da je baš to Đinđić organizovao, ali jesu ljudi koji su ga dovodili na vlast su hteli da eliminišu Vuka Draškovića da ne smeta prozapadnoj opoziciji, a da ga takvoga obese kao vodenični kamen Miloševiću oko vrata. Zbog toga su ubijeni Ivan Stambolić i Slavko Ćuruvija.
  • Rekao je (Đinđić) Karli del Ponte „Vodite ga”. Baš mu je bilo žao.
  • Pištolj je civilizacijska tekovina, čemu klanje.
  • Nisam potezao pištolj na studente. To je bila rulja koju je predvodio Dragan Đilas pred Skupštinom.
  • Među političarima sam najaktivniji. Imam energije više i od Vučića, iako on radi 25 sati dnevno i ustaje sat ranije.
  • Ekrem Jevrić zna da je Srbin, neki deda-pradeda mu je prešao u srpsku veru, ja to poštujem.
  • Ubeđen sam da Milošević nije naručio ničije ubistvo.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/587723/CIRKUZANTI-NA-TV-Moze-li-Seselj-ludilom-do-Skupstine
Mоже, може све док постоје овакве емисије које прави Марић у трезном стању.

Od cega da se peremo? Od licnog misljenja? Kod nas su licni stavovi pozeljni. To je inace ovako, normalna pojava medju civilizovanim ljudima.

Од срамоте коју вам наноси предсЈедница.
А што се тиче нормалних појава-примећује се та нормалност нарочито у крајевима западне цивилизације.

- - - - - - - - - -

Ја данас одмарам па сам дошао да се спрпам са Устаницима, али видим да сте зато ви из Магистрата у пуној снази.
Како ли ти изгледа када не одмараш. :sad2:

Од срамоте коју вам наноси предсЈедница.
А што се тиче нормалних појава-примећује се та нормалност нарочито у крајевима западне цивилизације.

- - - - - - - - - -

Како ли ти изгледа када не одмараш. :sad2:

Sramote? Sramota je pricati o politici, a ne biti upoznat sa istom. Radikali u tome prednjace jer Seslija zna da se vi cestito potpisati ne znate i da vas moze iz mjeseca u mjesec zamlacvati s cim hoce i kako hoce. Tako su mu danas puna usta dosmanlija, dok je 2008. DSS-u nudio premijersku fotelju u potencijalnoj koaliciji.

DSS ima jasan stav o Srebrenici, i sve te stavove moze mijenjati predsjednik u dogovoru sa GO. Sta u medjuvremenu pricaju obicni clanovi, kao sto je tada bila Sanda, spada u laticu "licni stav." Tako funkcionisu sve moderne, demokratski uredjene stranke. Sektama je taj nacin djelovanja strana pojava.

A ovako izgleda profesionalno politicko karanye nacionalistickih maloumnika.

Vojvoda bez dvora.

MAHALO FROM SARAJEVO и ЛГБТ
661871_cirilica010915ras-foto-mitar-mitrovic-19_f.jpg

......... председница ЛГБТ Удружења „Егал“ Весна Зорић за Информер каже да јој нимало не смета што ће се председник СРС појавити на паради.
– Ма нема уопште проблема… Ми позивамо Шешеља и радикале да нам се обавезно придруже. Не сумњам да ће Воја доћи, само нека испоштује прописани дрес код.
Нека обуче нешто розе и обавезно око врата стави перје.
Ми се не бојимо радикала, они би као да нас лече, залажу се за поштовање људских права и неће да нас бију – објашњава Зорићева.

Пошто смо му пренели шта му поручују учесници параде, Шешељ је јуче одговорио да никако не пристаје на „педерска правила облачења“.
– Мушкарци не носе розе! Како то, бре, мисле да обучем нешто пинк?! Ма никад! Долазим у четничкој униформи са шубаром на глави. Ето ставићу цвет на главу да ми се слаже уз песму коју ћу да певам. Знате ону стару добру: Дрма ми се, дрма, на шубари цвеће… – најављује Шешељ.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/587723/CIRKUZANTI-NA-TV-Moze-li-Seselj-ludilom-do-Skupstine
http://www.pravda.rs/2015/09/04/ses...radu-u-cetnickoj-uniformi-sa-subarom-na-glavi
Aко им се придружи, прећи ће изборни цензус!
То му је будућа изборна база.

Poslednja izmena:
Шешељко се благо речено није снашао међу екипом из "Парова".

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/587371/RIJALITI-POLITIKA-Seselj-provocira-Marica-ucutkao-Zmaja-i-sarmira-dame

Е "мој" Шешељко, то је Србија коју си ти створио!

Nije se snasla produkcija koja nije znala da zastiti goste iz hrvatske znajuci kako su hrvati zadrti i koje komplekse imaju.Zao mi je Sladjane za sve neugodnosti koje sad ima posle te emisije.Ja joj se izvinjavam u svoje ime sto je to tako ispalo.

Sramote? Sramota je pricati o politici, a ne biti upoznat sa istom. Radikali u tome prednjace jer Seslija zna da se vi cestito potpisati ne znate i da vas moze iz mjeseca u mjesec zamlacvati s cim hoce i kako hoce. Tako su mu danas puna usta dosmanlija, dok je 2008. DSS-u nudio premijersku fotelju u potencijalnoj koaliciji.

DSS ima jasan stav o Srebrenici, i sve te stavove moze mijenjati predsjednik u dogovoru sa GO. Sta u medjuvremenu pricaju obicni clanovi, kao sto je tada bila Sanda, spada u laticu "licni stav." Tako funkcionisu sve moderne, demokratski uredjene stranke. Sektama je taj nacin djelovanja strana pojava.

A ovako izgleda profesionalno politicko karanye nacionalistickih maloumnika.

Vojvoda bez dvora.

Нема веће срамоте од блаћења сопственог народа. Крај!

- - - - - - - - - -

Nije se snasla produkcija koja nije znala da zastiti goste iz hrvatske znajuci kako su hrvati zadrti i koje komplekse imaju.Zao mi je Sladjane za sve neugodnosti koje sad ima posle te emisije.Ja joj se izvinjavam u svoje ime sto je to tako ispalo.
Не постоји хрварица Слађана. Може бити само конвертит.

Нема веће срамоте од блаћења сопственог народа. Крај!

- - - - - - - - - -

Не постоји хрварица Слађана. Може бити само конвертит.

Nemoj da sve posmatramo kroz politiku moramo biti ljudi i ispostovati nekoga kao gosta bez obzira sta je njegovo opredeljenje kako ne bi imao posledice i neprijatnosti u zivotu.

Толико си паметан да ниси схватио да говорим о Сандрици.
Само настави да се замлаћујеш. Свака твоја порука, један гласач ДСС-а мање.

Ma nigdje veze. Masovna ubistva u Srebrenici granice sa genocidom. Iako sam ja uvijek smatrao da to ipak nije genocid, shvatam zasto neki ljudi misle da jeste. Srebrenica je mukotrpan rad sto se istrazivanja tice. Kopao sam godinama, na tri jezika, da bih nesto doznao. Zaista, za'ebana stvar.

Inace, predsjednica se u vise navrata po tom pitanju ispravila, i javno i pismeno, tako da, taj radikalski argument pada na dno mora.

DSS je srpska majka, uvjerices se u to kad se narod opameti. Zivi bili pa vidjeli.

Ma nigdje veze. Masovna ubistva u Srebrenici granice sa genocidom. Iako sam ja uvijek smatrao da to ipak nije genocid, shvatam zasto neki ljudi misle da jeste. Srebrenica je mukotrpan rad sto se istrazivanja tice. Kopao sam godinama, na tri jezika, da bih nesto doznao. Zaista, za'ebana stvar.

Inace, predsjednica se u vise navrata po tom pitanju ispravila, i javno i pismeno, tako da, taj radikalski argument pada na dno mora.

DSS je srpska majka, uvjerices se u to kad se narod opameti. Zivi bili pa vidjeli.

Masovna ubistva srba u Kravicama i okolo Srebrenice, ubistva srba u sarajevu i drugim mestima po tvojoj logici granice se takodje sa genocidom.Tesko onoj stranci gde se ti uclanis.

Back