Seselj na slobodi

Seselj Voskrese.

Vaistinu Seselj.

Braco i sestrice, navrsilo se godinu dana od bitisanja doktora Vojislava Seselja u Srbiji.

Slavni srpski radikalu su izvojevali njegovu slobodu.

Ovde treba da probesedimo kako je sve to uticalo na prilike u Srbiji.

Da li se Srbiji posle Njegovog Povratka vratila nada koju joj je oduzeo Rezim?

Kako ce i kada gospodin Seselj povesti Srbiju u Nebeskim Kocijama u Raj?

ако је пут у боље сутра ово куда су се упутили велика губица&љаксе од бајчетине онда је карта за пут којим иде шеки вредна злата;)

Seselj Voskrese.

Vaistinu Seselj.

Braco i sestrice, navrsilo se godinu dana od bitisanja doktora Vojislava Seselja u Srbiji.

Доживех тај "рај" тих задњих годину дана.

Очекујем напад запада сваки трен, као и темељно бомбардовање.

Тај радар треба вратити западу, Хаг, или било где на запад.

Poslednja izmena:
Seselj Voskrese.

Vaistinu Seselj.

Опет ти *** на Шешеља. :D

Poslednja izmena od moderatora:
Каже: "Када Бог неког хоће да казни, он му прво узме памет."

А памет је Логика, Правда, Истина.

И где је Логика у оних, којима у овој оваквој "држави" смета Српски Јунак Војвода Професор Доктор Војислав Шешељ?

Овде је бар код 40% људи све изврнуто НАОПАЧКЕ!
- Као да је Шешељ довео НАТО овде 5.октобра 2000. а не Коштуница.
- Као да је Шешељ продавао у бесцење сву српску имовину и гојио свој новчаник краденим, а не ДСС, ДС, Г-17, ...
- Као да је Шешељ пустио 2000 Шиптара из затвора, а не Коштуница.
- Као да је Шешељ био за ЕУ и УСА, а не Коштуница и ДОС.
- Као да је Шешељ био против Русије и против савеза са Русијом, а не Коштуница, ДСС и ДОС.
- Као да је Шешељ заузео СВЕ телевизије и медије и само он водио уређивачке политике, а не Коштуница, ДСС и ДОС.
- Као да је шешељ увек био антисрбин, покровитељ Соње Лихт, Бисерко, итд..., а не Коштуница, ДСС и ДОС.
- Као да се Шешељ извињавао муџахединима, усташама и шиптарима, а не ДОС КОЛЕКТИВНО и ДС најчешће појединачно.
- Као да је Шешељ издао своју Реч, Идеје, Странку, а не припадници СНС-а одласком уз ДОС.
...
Овај списак је немогуће дугачак.
А лудила колико хоћете:
- Шешељ 12 година робија у Хагу, па га пуштају да помогне Вучићу да остане на власти.
- Ма не, Шешељ је пуштен из Хага да сруши Вучића (ово му дође бар са основном логиком... Вулиновом).
- Против Шешеља су гласали избеглице из РСК, којима је дао плацеве у Земуну.
- Против Шешеља су многи из РСК, а СРС је ЈЕДИНА која је признавала РСК у изгнанству.
- Ко год је гласао за СНС, или Николића, тај је рекао да више воли Издајнике, од Поштених!
- СНС се смеју што се позива на претходну власт, а ДОС 13 година се позива на Слободана Милошевића.
...
Наравно западнофили, никада нису ценили Крв Српских Јунака, па где ће да цене Јунаштво Војводе Воје?
Западнофили само цене ПАРЕ, СУЈЕТУ, МОЋ!
Уместо Јунака, цене Јуду.

СРС је сада на преко 22% гласачког тела и ЈЕДИНА је опасност по НАТО поредак овде. Ко хоће да буде Србин, са Великим "С", тај зна за кога ће да гласа. Ко неће да гласа за СРС из било ког "разлога", тај нека се спреми да као и до сада ТРПИ и то све више и горе, до саме бесчасне смрти.

Уосталом Србија не мора да постоји, где пише да мора?
Ако својој Мајци деца нису Верна, Мајка неће бити вечна.

Zato što ima govornu manu.. Sve pominjao Kavlobag, Kavlobag dok nije ispalo Kopaonik. :neutral:

да..ти си неки зајебант овде.
Приметио сам.

Шта да ти кажем осим да можеш само да се поклониш једном Шешељу(само ако те ОН удостоји тога)
и без обзира шта се буде дешавало са Србијом у будућности:
-Вама,неолибералима је одзвонило.

Свима букагије-пре или касније :D

да..ти си неки зајебант овде.
Приметио сам.

Шта да ти кажем осим да можеш само да се поклониш једном Шешељу(само ако те ОН удостоји тога)
и без обзира шта се буде дешавало са Србијом у будућности:
-Вама,неолибералима је одзвонило.

Свима букагије-пре или касније :D

Svima bukagije, a? Baš svima? :(
Biće larme po Srbiji kad narod krene na posao.

Ја бих лично волео да ставим букагије :
-Филипу Шварму
-Биљани Србљановић
-Латинки Перовић,Борису Тадићу,Чедомиру Јовановићу,оној Србијанки Трловић,
онда -женама у црном-(комплетној орг.)
па госпођи Бисерко,онда оне 2 са кажипрста..

наватао бих и Алкксандра Влаховића,Божидара Ђелића,Крстића(оног млађаног министра финансија)

и још много њих чијих имена ћу се сетити нахнадно..

Оно,све бих ја њих..
одликовао.

али постхумно

Шешељ се договорио са Хашким трибуналом да ће бити миран у Србији ако га пусте. Тако и јесте...
:rotf::rotf::rotf:
Јел ти то Коштуница, отварач НАТО-у Двери Србије из 2000. реко?

Еве ги и Доказ!
Успо сам да снимим преговоре између трибуњала и подмуклог Црвеног хрвата о завери противу Вучича и Санде лепоте:

Срам га било... :rumenko:

Vučić je neke ozbiljne stvari naučio od Slobe.Jedna od njih je i kreiranje opozicije-takve, da pored nje čak i on deluje normalno.Za takvu predstavu je neophodan i Šešelj,koji ga ne napada,nego ga između redova i hvali.Napada samo Vučićeve unutarstranačke protivnike.Ne želi da se nekadašnji radikali zbune i pređu ponovo u njegov tabor i time oslabi Vu-ov rejting.Sumnjičav sam i po pitanju njegove bolesti (Kao čovek se nadam da sam u pravu).Kancer mi je odneo jednog člana porodice,te znam kako izgledaju i funkcionišu oboleli i ljudi koji su podvrgavani hemoterapijama...

:rotf::rotf::rotf:
Јел ти то Коштуница, отварач НАТО-у Двери Србије из 2000. реко?:
РекО...Зар није претио запалиће Србију кад дође, Вучића сменити.... тресла се гора а родио се миш. Шешељ пудлица. Опаметио се под старе дане да је важније бити са унуцима и породицом него таласати национализмом. Договор је пао у Хагу и зато су га пустили.

АјдодатлеБре

И тебе сам лепо упозорио-не дирај ми ДВЕРИ!

ДВЕРИ су један частан покрет,србски покрет и НАМА је потребна свака патриотска Снага да би свргнули ову..
иву накарадну пошаст звану-демократски либерали-...
шта ти ја знам.

**** се мени што си ти друг Члан.
Ако ти се Двери не свиђају-твоја ствар.
само их заобиђи.

Ми имамо једног,заједничког непријатеља.
Не дозволи себи и не чини њима задовољство д се препиремо између себе.

Vučić je neke ozbiljne stvari naučio od Slobe.Jedna od njih je i kreiranje opozicije-takve, da pored nje čak i on deluje normalno.Za takvu predstavu je neophodan i Šešelj,koji ga ne napada,nego ga između redova i hvali.Napada samo Vučićeve unutarstranačke protivnike.Ne želi da se nekadašnji radikali zbune i pređu ponovo u njegov tabor i time oslabi Vu-ov rejting.Sumnjičav sam i po pitanju njegove bolesti (Kao čovek se nadam da sam u pravu).Kancer mi je odneo jednog člana porodice,te znam kako izgledaju i funkcionišu oboleli i ljudi koji su podvrgavani hemoterapijama...
Јесте, Војвода је 12 година чамио у Хагу и чекао час да се врати и из потаје даје Вучићу (свом издајнику) рејтинг!?!
Мозак за награду на такмичењу за нај бозу европе...
:rotf:

Сада је и крив, а што није умро од рака!?
:super:

Значи да је остао у Хагу и умро од рака, било би ОК?
:lol:

Једино си у праву да је Вучић од Слобе (мада нисам сигуран да је од Слобе...) научио да прави опозицију.

Зато је Вучић и направио ДСС-Двери партијотСкот опазицију, поред које је и СНС као нешто озбиљно.
Рециклиране ДОС лопине, дерепе и осталу гамад продаје под невине ђевојке...

Ево још мало договора Црвеног Војводе са Хагом:

Jedini Spas za Srbiju je da postane Ruska Gubernija (kad već nije mogla sama) i to Vojvoda ODLIČNO ZNA, zato SAMO SRS!!!

:bye:

Имао је ономад историјску шанску да се удружи са ДСС али Вођа из Хага наредио својим пудлицама НЕ... Човек који са странком освоји преко милион гласова и ништа корисно не учини у Србији није ништа него за сметлиште историје.

АјдодатлеБре

И тебе сам лепо упозорио-не дирај ми ДВЕРИ!

ДВЕРИ су један частан покрет,србски покрет и НАМА је потребна свака патриотска Снага да би свргнули ову..
иву накарадну пошаст звану-демократски либерали-...
шта ти ја знам.

**** се мени што си ти друг Члан.
Ако ти се Двери не свиђају-твоја ствар.
само их заобиђи.

Ми имамо једног,заједничког непријатеља.
Не дозволи себи и не чини њима задовољство д се препиремо између себе.
Мени је јако жао, али захваљујући Дверима, СРС није у парламенту од 2012!
(истина огроман притисак Тадића на СРС и прављење од НАТО-а СНС је ПРИМАРНИ разлог, док су Двери само припомоћ...)

СРС је од 1991. за Србију, за Русију, за РСК, РС, Космет, Србију, Војводину, Рашку, ...
СРС је за Веру Православну и ПРЕ 1990!
И пре свог ОСНИВАЊА!
Нпр. спречавање богохулне представе "Свети Сава"!
СРС је организовао борце за Српство и у свим Борбама дао МАКСИМАЛАН ДОПРИНОС!
СРС је био ПРОТИВ ДОС-а, ПРОТИВ КУМАНОВА (и то једини)!!!
...
И чему ту онда служе Двери, које су препаковали ДСС-овци 2012. а уз помоћ УКРАДЕНИХ ПАРА од КОЛУБАРЕ (2,6мил$)?
Значи Двери су ГАМАД ГОРА ОД ДС-а, или ЛДП-а, ... јер су ПОДМУКЛИ!!!
Прави наследник ДСС-а, који РАЗОРИ СРБИЈУ СВОЈИМ "ПАТРИОТИЗМОМ" У КОМАДЕ!!!

Што би и један Србин гласао за Двери МУФЉУЗЕ, уместо ДОКАЗАНЕ СРС?!?

Па нису ни настали како треба, а ОДМАХ је од Двери (чим су добили МИН гласова) се одцепила "Трећа Србија" и отишла код Вучића!?
Нису ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА, а Глишић и Онај КОњ се посвађаше око радног места Глишијеве жене!?!

Ајд ти мало размисли шта хоћеш?
Муфљузе, или Јунаке?

:neutral:

Каква сарадња и исти циљ СРС-а и Двери?
Ја бих први ПЉУНУО НА СРС да дође до било какве удруге са гамади (а СРС није луда... и од јуче...).

Back