Seselj na slobodi

Najvažnije je da Četnici nisu postojali u II Svetskom ratu, osim na samom početku, veoma kratko. Što se tiče JVuO, za njih je najbitnije da nisu bili sa najvećim zlom koje je snašlo naš narod - komunistima, koji su krvavom revolucijom preoteli vlast, opljačkali svakoga koga su mogli, razbili Srbiju na nekoliko delova, unizili je i unazadili. A Šešelj sa njima i nema nešto puno veze.

Najvažnije je da Četnici nisu postojali u II Svetskom ratu, osim na samom početku, veoma kratko. Što se tiče JVuO, za njih je najbitnije da nisu bili sa najvećim zlom koje je snašlo naš narod - komunistima, koji su krvavom revolucijom preoteli vlast, opljačkali svakoga koga su mogli, razbili Srbiju na nekoliko delova, unizili je i unazadili. A Šešelj sa njima i nema nešto puno veze.

Sa njima ima veze Draskovic.

On nas je obaska unapredio - taman koliko i JVuO.

JVuO nas nije niti unapredila, niti unazadila. Zapadni "saveznici" su odlučili da nam učine zlo i dovedu komunizam u zemlju, da bi je lakše kontrolisali. A ne znam kakve veze ima taj propali i neuspešni političar sa JVuO?

Eто, нео-четничка посла!?
Чим забрљате одричете се и рођеног оца. А Шешељ вам дође као отац. И то још четнички војвода. Ружно је да кажеш:,,........нити је он једини четник у Србији, нити сви четници њега цене''.
Али ако се погледа понашање четника у Другом св.рату и ,,у чије су све крило седали'' није ни чудо да и нео-четници настављају исту традицију.
Добра репутација, нема шта!

Gledam juče neke inserte av-a i švapske babe koja se nije ni potrudila da prikrije kolutanje očima dok joj se av saginje do poda u podaničkom zanosu na rts-u ( namerno mala slova ) i tačno sam zamislila ljotana i nedića pred hićinim nogama ali tačno...slika mi se sama nametnula i bi mi nekako tužno i jadno, osećaj teško opisiv rečima, transfer stida, srama i blama .

Gledam juče neke inserte av-a i švapske babe koja se nije ni potrudila da prikrije kolutanje očima dok joj se av saginje do poda u podaničkom zanosu na rts-u ( namerno mala slova ) i tačno sam zamislila ljotana i nedića pred hićinim nogama ali tačno...slika mi se sama nametnula i bi mi nekako tužno i jadno, osećaj teško opisiv rečima, transfer stida, srama i blama .

Ooo, da...

Ali se, koliko se secam, to odnosilo na njegove tipicne govorancije tipa "Srbija se saginjati nece" i sl. :lol:

Video sam mnoge obolele od raka.Jednog u svojoj porodici.Šeljelj ni po čemu ne podseća na njih.Sumnjam u njegovu bolest.Nadam se da sam u pravu i da nije bolesan.Normalan čovek ne može nikom poželeti takvu smrt.

Није чињеница у томе да некоме то желимо или не, факат је да је Шешељ болестан. Наравно да му ја то не желим.

Ја сам из поузданих извора из Магистрата чуо да су га издајници испоручили и да се налази у Гвантанаму где му ударају клинове под нокте.

Igra šah kod Vučića.

- - - - - - - - - -

Video sam mnoge obolele od raka.Jednog u svojoj porodici.Šeljelj ni po čemu ne podseća na njih.Sumnjam u njegovu bolest.Nadam se da sam u pravu i da nije bolesan.Normalan čovek ne može nikom poželeti takvu smrt.
Ниси их видео довољно...

Ја сам видела и неке који су дословно до последњег дана били активни, и на ногама... Канцер је још увек, на овоземаљском, световном плану, чудна и неухватљива болест...

Наравно, даље, можемо и да шпекулишемо, да ли је уопште болестан, и што га је хашки трабуњал пустио, ла, ла, ла...

Али, овде то није поента.

Већ политичка улога Шешеља у Србији...

А она је, како ја говорим од самога почетка, лоша по нас, у служби наших непријатеља.

Ко до сада, после свега, то није схватио, нек му је Бог у помоћи.

Seselj je pod medijskom blokadom znaju otpadnici koliko su brljotina napravili pa se boje svake kritike

Za one koji jos ne znaju za tv Devic koja je u digitalnom paketu, u utorak od 09-12 gostuje dr Seselj i moci ce da mu se postavljaju pitranja. Ta tv je fenomen sa svojom emisijom "Prozor Srbije" u kojoj svaki radni dan od 09-12 gledaoci direktnim ukljucenjem daju svoja misljenja bez cenzure (i sam sam proverio i uverio se u to 2 puta).
Ljudi dokazuju kako sa jednom kamerom, dve stolice na ulici gde svaki prolaznik, ako zeli nesto reci, sedne i kaze.
Za one koji nemaju digitalni paket, emisiju mogu gledati na nj. sajtu i youtube kanalu. (http://www.devic.tv/ )

Poslednja izmena:

Back