Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
Опет му Лауфер јавља!
Исто као и пред одлазак у Хааг.
Исто као и пред одлазак у Хааг.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar Lidija nije napustila SRS još 2012 ???
28. Maj 2012
http://www.telegraf.rs/vesti/politi...pocisti-stranku-umesto-toga-pljustale-ostavke
Посета Војислава Шешеља београдским општинским одборима, поводом страначке крсне славе

Што не пустиш нео-четничиће да сами себи пустају филмове које воле да гледају?
Треба их оставити да сами са собом уживају у Шешељијади.
Да им се не мешамо у доживљаје.
Pa jes, komunjare nemaju ni jednog poslanika u skupštini toliko su popularni, a za titU niko više i ne zna.Imam utisak da se o Seslenju znatno vise pisalo i pricalo dok je robovao u Hagu...
Sada ne moze da stigne ni do pola kometara ovde koje ima Tito koji je mrtav vec 35 godina...
Toliko o njegovoj popularnosti u Srbiji....![]()
Imam utisak da se o Seslenju znatno vise pisalo i pricalo dok je robovao u Hagu...
Sada ne moze da stigne ni do pola kometara ovde koje ima Tito koji je mrtav vec 35 godina...
Toliko o njegovoj popularnosti u Srbiji....![]()
Nije mi jasno zasto je obrisan moj post sa dnevnikom u kojem imamo pregled aktivnosti prof. dr Vojislava Seselja u prethodnoj nedelji...Добро је да ти редовно пишеш о њему и пратиш помно његово деловање...
Pa jes, komunjare nemaju ni jednog poslanika u skupštini toliko su popularni, a za titU niko više i ne zna.

Nije mi jasno zasto je obrisan moj post sa dnevnikom u kojem imamo pregled aktivnosti prof. dr Vojislava Seselja u prethodnoj nedelji...
Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk
О Титу нема ни 13.500 постова, а тема је стара преко годину дана, док је Шешељева тема тек мало више од 3 месеца и преко 5000 постова.Zato ovde, opozicionom forumu, o Titu koji je umro pre 35 godina ima skoro 15.000 kometara, a o Seselju koji se skoro vratio iz bajboka nema ni 5000...
Tu se vidi nacijoj je strani SRPSKO
- - - - - - - - - -
Zato sto je na forumu zabranjena propaganda politickih partija i lidera.
О Титу нема ни 13.500 постова, а тема је стара преко годину дана, док је Шешељева тема тек мало више од 3 месеца и преко 5000 постова.
Баш си се испалио, оно из све снаге!

Покушао је али му Марић није дозволио.Ako ne kaže ništa konkretno na račun režima, neka se više ne odaziva na pozive.