Seselj na slobodi

Nisam clan nijedne stranke pa me unutarstranacki odnosi ne zanimaju ali dajem sebi za pravo da kazem da sam od clanova SRS uvek cenio ovog Mirovica i narocito Marinu Raguz. Stvarno, sta je sa njom? Izuzetno pametna, obrazovana i kulturna zena.

Довољно да Шешељ смени човека и одмах су ту и оптужбе да је реч о шпијуну, да тако треба, а све то од људи који о Мировићу знају колико и о финском министру културе. То су го*на од људи.

Beta pre 40 minuta
ssesselj-govornica-maj.350x197_rss.jpg

Zdravstveno stanje predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja se danas pogoršalo zbog čega su otkazane sve njegove aktivnosti ove nedelje, potvrđeno je agenciji Beta u toj stranci.
Po navodima njegovih stranačkih kolega, Šešelj danas, prvi put od povratka iz Haga novembra prošle godine, nije došao u sedište SRS u Zemunu.
Kako su rekli u toj stranci, Šešelj je telefonom javio da se oseća loše, a kao mogući uzrok pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja naveli su hemoterapiju.

INTERVJU: Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji
denis-politiccka.png

Slučaj Vojislava Šešelja je tema za Međunarodni krivični sud u Hagu, koji funkcioniše pod pokroviteljstvom UN. Naravno, mi podržavamo rad tribunala. Vrlo važan element njegovog rada jeste bavljenje prošlošću u smislu pamćenja, pomirenja, ali i dostizanja pravde. Ove godine nas očekuju neke važne godišnjice, poput 20 godina od Srebrenice. Ovi događaji su bitni zbog pamćenja, razumevanja događaja i, na kraju, što je najbitnije pomirenja, kaže u razgovoru za „Politiku” Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji, odgovarajući na pitanje kako komentariše slučaj „Šešelj” i postupanje Haškog tribunala.
Neki srpski zvaničnici ocenjuju da je ono što se dešava u slučaju Šešelja pritisak na Beograd.
Kao što sam rekao, ovaj slučaj je tema za tribunal. Svaka država ima određene međunarodne obaveze, a Srbija svoje međunarodne obaveze ozbiljno shvata.
Ima nekih mišljenja da je Haški tribunal pod jakim uticajem SAD.

Ovo nije ozbiljno pitanje. Međunarodni krivični tribunal je nezavisni međunarodni sud pod pokroviteljstvom UN

Kada to kaze britanac, onda nema dalje. :hahaha:

0srb-800x454.jpg

Шешељ сменио Мировића!
Доцент међународно јавно правне области Приштинског универзитета у Косовској Митровици доктор Дејан Мировић смењен је са функције потпредседника Српске Радикалне Странке на протеклом Деветом отаџбинском конгресу СРС-а у чијем раду је учествовало 653 делегата. На његово место изабрана је Наташа Јовановић.
Политика 09:40 2. јун 2015. 0
Дејан Мировић, СРС, Шешељ

Мировић је иначе члан стручног тима за одбрану Војислава Шешеља пред Хашким судом. Међутим од како се Шешељ вратио из Хага Мировић се ретко појављивао на страначким догађајима. Шешељ му је наиме замерио што се пред последње парламентарне изборе залагао за коалицију са патриотским странкама. Протекле недеље се у медијима спекулисало о могућности смењивања Мировића са функције потпредседника странке. На конгресу Шешељ је поново једногласно изабран за председника СРС-а. Војислав Шешељ је на конгрес позвао и Драгана Тодоровића бившег шефа посланичког клуба СРС, као почасног госта, али се он није одазвао.

Др. Дејан Мировић је искрен патриота који се није бојао да каже своје мишљење па и укаже на грешке у раду СРС-а, то као и његова неуклопљивост у страначки полтронизам га је највероватније и коштала страначке функције. Уколико напусти СРС како се тренутно спекулише то ће пре свега бити штета за саме радикале.

http://vojvodjanskenovine.rs/seselj-smenio-mirovica/

Baš idem nešto ovih dana ulicom i razmišljam, pored ostalih problema, baš o ovome...

- - - - - - - - - -

Vojvoda mora do kraja da unisti SRS...

čuvaj bedj, trebaće ti kad se budeš vraćao iz SNS-a
većina ovih što su otišli zbog pare kod Vučića ipak čuvaju staru knjižicu iako sa njom nisu baš neki kandidati za pare

- - - - - - - - - -

Jos jedan MI6 i CIA agent odlazi.
Bas je to dobro.
Neda Voja da mu se ponovi Nikolic i Vucic.

Mada je SRS nastao kada su Šešelj sa svojom ondašnom strankom ujedinio sa Tomislave Nikoliću strankom,
ipak ga više boli Vučić...
jednog dana mu iz SPO-a došao mlad dečkić, pametan i sumnjivo lep...
... posle se sumnje obistinile

- - - - - - - - - -

Nisam clan nijedne stranke pa me...

A što si napustio Dveri?

- - - - - - - - - -

Издаја!!! Издаја!!!

Maraton!!! Maraton!!!

- - - - - - - - - -

Наташа Јовановић.

:lol:

Izadji joj na crtu

СРС: НАГЛО ПОГОРШАНО ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ ШЕШЕЉА
02.јун 2015.
БЕОГРАД, 2. ЈУНА /СРНА/ – Задравствено стање лидера радикала Војислава Шешеља нагло је погоршано, речено је Срни у Српској радикалној странци /СРС/.
309574.jpg

„Војислав Шешељ већ други дан није дошао у просторије странке. Он се осећао лоше, а о чему је тачно реч видећемо наредних дана“, речено је у СРС-у.
У овој странци напомињу да је ово први пут у ових шест мјесеци да Шешељ није дошао у просторије странке у Земуну.
Осим тога, отказане су све његове активности и телевизијска гостовања у наредна три дана.
Шешељ је вечерас требало да гостује на телевизији „Јефимија“ у Крушевцу, а у наредна два дана на локалним телевизијама у Пожаревцу и у Краљеву.
„Због тренутног погоршаног здравственог стања, све његове активности у наредним данима су отказане“, кажу у СРС, уз напомену да његово стање прати доктор Милован Бојић.

Ти болујеш од комплекса инферионрности. Мањи народи од нас су независни и цене своју слободу.

Не разумијеш геополитичку слику свијета. Или нећеш да разумијеш. Да поновим, наш географски положај не омогућава независност у овом тренутку. Стратешки смо важни и Истоку и Западу. Чињеница да у 2015. не знаш зашто постоје ЕУ и НАТО, много говори о теби као политичару. Не постоји независна, стратешки важна држава, с испод 50 милиона становника. Балкан "ужива" ИЗУЗЕТАН географски положај у свијету.

Правац библиотека мали, Викиликс, Ноам Чомски, Збигниев Брзезински. Па ми се јави за коју годину.

Poslednja izmena:
Не разумијеш геополитичку слику свијета. Или нећеш да разумијеш. Да поновим, наш географски положај не омогућава независност у овом тренутку. Стратешки смо важни и Истоку и Западу. Чињеница да у 2015. не знаш зашто постоје ЕУ и НАТО, много говори о теби као политичару. Не постоји независна, стратешки важна држава, с испод 50 милиона становника. Балкан "ужива" ИЗУЗЕТАН географски положај у свијету.

Правац библиотека мали, Викиликс, Ноам Чомски, Збигниев Брзезински. Па ми се јави за коју годину.

Шта ће му лингвистика?

Dobro, a šta ako su ti podaci istina ??? U svakoj porodici ima problema. Šešelj je Legenda, ali ovo su možda stvari i izvan njegove kontrole, dali on kao pojedinac može kontrolisati odbore u svakom selu ???? Tako da je moguće da ima istine.

Inače, nisam znao da je članarina toliko mala, možda bi se i ja učlanio u Radikale :D :D

Poslednja izmena:

Back