ШЕШЕЉ: "Можете да ми попушите..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nebitno...
Vecina napisanog...
...
Nego,
Nisam ranije komentarisao ali u unakrsnom ispitivanju se Seselj nije preterano pamento poneo...
Nije ni mogao...

Enivej, u jedno sam POTPUNO siguran...
Boli njega za interes Srbije... kad kaze "da sam ja bio na vlasti" bilo bi... valjda krvi do kolena... Svejedno, ja njega razumem, jastuchi se njemu za Srbiju... njemu je do Karlobaga... naravno... njegov kraj...
Kapiram... i ja sam lokal patriota...:wink:

Nexus 6:
ne razume "mali batica"... :lol:

Све те "метафоре" и "разумевања малог батице" РАЗЈАСНИЋЕ ВАМ НАРОД НА ИЗБОРИМА... само ја предлажем ако до истих уопште дође пре ТОТАЛНЕ окупације Србије... пре избора ТРЕБА ЗАТВОРИТИ ГРАНИЦЕ...и све ће вам бити јасно...

sumadija.jpg

kad smo kod te drzave... da joj dam i granice
...
etnicke

Ne kapiram ih, a mogu da se ljute do 2450-te... Taj njihov sovinizam, tu mrznju kojom se oni tamo mrze izmedju sebe... tu balvaniju bosansku - "sva tri zakona", - ja ocima ne mogu ga vidim... a da cujem... jos manje.... baaaaa.... sto kaze moj kum... "jedino Ba sto valja je ono selo na ravnoj gori de je bio chicha"... A kad ih chujem kako kenyaju o nama ovde... Uvek se setim jedne svoje misli od pre pet godina... "Kad radnik u filijali neke beogradske firme u, recimo, Varvarinu, kenya protiv centrale... oni mu lepo daju otkaz"... ko ima um neka razume... sto, bre, mi trpimo ove prekodrince... mesto da im kazemo... alo momak, bre, ti si u stranoj drzavi... cut' malo... i moras malo da update-ujes software... nije vise devetsto 81-va... krajiska DB je pala... hercegovacko-crnogorska ozna je pala... vasi vise ne vladaju... i vise nikad nece... dok je nama municije...
to je sve sto ja imam da kazem po tom pitanju... kao reakcija na njihove ispade te vrste...

Hehe Seseljeve izjave....
Pvro cemo da uspostavimo linu Vilovitica,Kalobag,Knin.....Onda cemo da se pveko Beca spustimo dolinom Rajne sve do Amseldama sto su istoliksji zaplavo glanice zapadne Slbije...Onda cemo pleko Atlantika pa onda pleko Kanade da okupilamo Usa...Cololadu cemo dati nekakvu vlstu autonomije....Onda cemo kontinetima da vlatimo stala slpska
imena:Aflika-Clna Palanka,Azija-Zuta Palanka,Amerika-Nova Palanka,Austlalija-Daleka Palanka,Eulopa-Stala Palanka,cak cemo i Antaltiku da vlatimo stalo slpsko ime Bela Palanka jel nemojmo zabolaviti tamo se je smlzlo 3 milijuna slpskih pingvina...itd..hehe

Ne boj se ti za Srbiju nikad... Srbiji i u Srbiji ce sve biti u redu... U najboljem redu... :wink:

Samo da ne dodje na vlast vasa karlobag partija...
Onda nece da valja...
A ako se vas ratosiljamo jednom za svagda... JOOOOOJ... Onda ce da se vrati zlatno doba Srbije, bre covece... dinar 15 dolara.
Dokle god je ekavica kao dominantni dijalekat (citaj - psiho profil), sve je u redu...
Cim dodje neko kao onaj mutavi sarajlija da "bvani svpstvo"...
Srbija bude bombardovana...
Pa onda onaj iz Karlobaga s(j)edi ovd(j)e i zauzima prostor, radi za DB i spijunira mene ili moje - u mojoj rodjenoj drzavi, a ja dobijem poziv da ratujem za njegov Karlobag...
To bato nikad vise...
Znaci, citaj mi sa usana... NIKAD VISE...
Пази и овако НИКАД ВИШЕ!
Научићете Ви да се не бежи чим запуца, него да се брани кућа до последње капи крви... па се и погине на прагу... ал се не бежи...!
НИКАД СЕ НЕ БЕЖИ... Прво то да научите па онда можете нама да причате о томе колико смо слаби...
`Нааааш?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back