gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
I još su ubeđeni da se vraća za Hag!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja istrazivanja?
Sada će Šarović! Kako su puni sebe!
Sto si ljubomoran i sto ponavljas Vuciceviceve, dr Stefanovićeve i Zivkoviceve fraze? Sto ti smeta i sto se odma iznerviras kad neko pljuje na zapad,nato i eu i sto ti smeta kad neko velica srpstvo ?
- - - - - - - - - -
Koji bezobrazluk.Pa pola ljudi je do sad zaspalo kolko ovi smaraju. Sto nije Vucicevic doveo Sarovica od pocetka da suprotstavi misljenje sa Stefanovićem
Ne znam zasto mislis da se nerviram kad sam postavio sasvim normalno pitanje, posto nigde nisam video takvo istrazivanje.Sto si ljubomoran i sto ponavljas Vuciceviceve, dr Stefanovićeve i Zivkoviceve fraze? Sto ti smeta i sto se odma iznerviras kad neko pljuje na zapad,nato i eu i sto ti smeta kad neko velica srpstvo ?
Противимо се повратку др Војислава Шешеља у хашки квази-суд који за више од 10 година није успео да докаже његову кривицу и самим тим не постоји ни један разлог да се он тамо врати. Апелујемо на Вучића и Николића да се издигну и изнад личних несугласица које имају са њим након политичког разлаза и да не дозволе било какве поступке у смислу насилног хапшења др Шешеља, а који би могли да изазову пораст напетости у земљи и дестабилизацију.
Gde sme da mu izađe na crtu. Juče je razbio Balšu Božovića i Vladimira Pavićevića u tv duelu!
Hhahah znam gledao sam. Onaj Pavicevic je uzas. Kolko god da zvuci nemoguce covek je bolesniji od Vulina
Ljudi opet se blize veliki crkveni praznici. Cveti u nedelju.
Mora da je Vučić nešto debelo zabrljao kad ga ovako kažnjavaju. Ne možeš s gazdama tako, mora da se sluša i izvršava ono što narede, nema tu 'oću, 'neću......
Bez uvrede, ali boldovano je vise nego smesno.
I otkud ti ideja da pitanje klovna od Seselja izjednacavas sa pitanjem opstanka Srba?
Mora da je Vučić nešto debelo zabrljao kad ga ovako kažnjavaju. Ne možeš s gazdama tako, mora da se sluša i izvršava ono što narede, nema tu 'oću, 'neću......
Како га кажњавају ?

Eto, a posle meni brane kad pisem da je klovn
Seselj vise nije ni za cirkus, otuzno je sve to.
Ljudi , ala se vi primate na velike predstave‚......
Rejting Vuciceve stranke je ozbiljno narusen novim i novim aferama o kupovini diploma svojih clanova,stranackom zaposljavanju, ociglednom nedostaktu volje da se smanji drzavni aparat,nemogucnoscu da se okonca strajk prosvetnih radnika, stalnim odlaskom najsposobnijih ljudi van zemlje,bezobraznim i drskim ponasanjem vleikog dela vlastodrzaca, nikakvim pozitivnim efektima resenja problema zelezare(za popravak rejtinga),sve bednijim i bednijim zivotom, uskracivanje ustavnih prava i primanja penzionerima......
to su sve stvari koje vremenom krnje i smanjuju rejtung vladajuce stranke.
I onda grom iz vedra neba, DOLAZI SESELJ...
U samom startu je bilo sumnjivo, drzava daje garancije, koje on ne trazi, Tribunal ne postavlja uslove, prihvata misljenje nasih lekara i njihove nalaze.....
Tek se sada vidi "sta se iza brda valja"..Nazalost po jedan tako inteligentan um kakav je Seselj, on ce po svoj prilici u istoriji ostati upamcen po dve stvari: Po fenomenalnoj knjizi "Ideologija srpskog nacionalizma" i po tome sto je celu svoju politicku karieru bio samo maironeta i pion koji su zbog njegove predvidive naravi povlacili po polju prema njihovim potrebama(oni veliki igraci).
Tako je i sada dovucen u Srbiju NA ZAHTEV Vucica....I pored svih pljuvanja Seselja,kapacitet da drasticno poveca rejting svoje stranke nema Seselj, nego bas Vucic, i to "preko Seseljevih ledja".
I to tako sto ce sad da se suprostavi izrucenju, da "pokaže zube", da ga malo pljuju oni sa Zapada(sve u dogovoru sa njima), cime ce da ponovo zadobije poverenje moram reci glup.og srpskog biraca(manje vise nije to odlika samo srpskog nego svih biraca u toj predstavi koja se zove demokratija).
A to je sve jedna pazljivo izrezirana predstava, precizno datirana(morao je biti pripremljen i onaj govor povodom obelezavanja godisnjice NATO agresije), na koju smo opet naseli.......
Veoma blisko mojim razmisljanjima.