gost 361356
Veoma poznat
- Poruka
- 10.647
Posle ovoga ću prvi put u životu izaći na izbore da glasam za ŠEŠELJA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...033-Zamka-zapada-Vucicu-Hag-sad-trazi-SeseljaМИЛОВАН БОЈИЋ: УМРЕЋЕ АКО ОДЕ!
СВЕ је спремно да Шешељ ове недеље крене са примањем 12 тешких хемиотерапија у склопу лечење карцинома дебелог црева, уз метастазе на јетри. Уколико их не буде примио, умреће.
Ово за "Новости" каже Милован Бојић, лекар председника радикала и додаје да ће он сигурно одбијати да узима терапију у Хашком трибуналу у нехуманим условима:
- Он је већ једном одбио да је узима, јер су нудили да је прима у специјалном бункеру. Због нелечења је и постао тежак болесник.
Бојић тврди да лидер радикала никада није одбио ниједан преглед и да је лечен боље него годинама у Холандији.
- Открили смо нови карцином на дебелом цреву и одстранили га хируршки. Чекали смо да видимо шта ће се десити са променама на јетри. Конзилијум је заседао неколико пута и одлучио да се чека, и уз ултразвучну и скенерску дијагностику прати болест. Имамо документацију тешку преко 15 килограма. Закључено је да се због нових сенки на јетри, које не прелазе критичну величину, почне са хемиотерапијама.
Заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић, гостоваће у понедељак 30. марта, у 22:00 часа на Телевизији Пинк у емисији "Тешка реч".
Тема: Одлука Жалбеног већа Хашког трибунала којом је наложено враћање проф. др Војислава Шешеља у притвор тог трибунала са привремене слободе у Србији!
Да ли Република Србија жели да буде саучесник у убиству Војислава Шешеља ?
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...033-Zamka-zapada-Vucicu-Hag-sad-trazi-Seselja
Cekaj bre, gde zuris?
Pa to je znaci za sat vremena?
Mamoguce je i da ce pristati.
Ako tako bude, onda treba svi da idemo u Rusiju.
Hvala, pogledacu sad da li hoce.
P.S. Nece, ne radi mi taj video kad kliknem na ikonicu, nema veze.
- - - - - - - - - -
Pa ti se nisi salio?
Ne mogu da verujem sta pises.
Doneta je da se ne ide.
Шеки је довољно урадио , нека дође у Русију и живи нирмално и без притисака , до краја свог живота.
Ови ће да га продају , то је сигурно ..Хаг одбити неће
Da.
Inače Šešelj na TV Istok Kladovo izjavio da će se verovatno organizovati demonstracije.
Ima ona stara "ko nece da misli glavom, mislice guzicom"![]()
"Hag je kriv za cirkus oko Šešelja"
IZVOR: B92
Beograd/Pariz -- Bivša portparolka Tribunala u Hagu Florens Artman ističe da je Tribunal kriv za cirkus koji je nastao u slučaju lidera SRS Vojislava Šešelja.
Ona je u vestima B92 rekla da će Tribunal verovatno insistirati na ponovnom izručenju Šešelja, kao i da on svojim ponašanjem Srbiju stavlja u nezgodnu situaciju.
“Logično je bilo da promene odluku, ali je trebalo da misle o tome ranije, s obzirom na to kako se Šešelj ponaša, kao i na činjenicu da je u Srbiju vraćen bezuslovno. Sada je to žalosno, svejedno“, navodi Artman.
Na pitanje da li je moguće da se Šešelju sudi u odsustvu, Artman je istakla da je takav scenario malo verovatan.
“Običaj je da osuđeni budu prisutni, ne verujem da će se prihvatiti da mu se sudi u odsustvu jer je on pokazao veliko nepoštovanje prema sudu i rekao da se neće vratiti, kao i da će sprečiti vlast u Srbiji da obavi obaveze. Ne verujem da će mu biti dozvoljena specijalna forma suđenja, biće natezanja“, ističe Artman.
Ona je dodala da je neophodno da se Šešelju što pre izrekne presuda.
“Doveo je do situacije koja može da izazove nemire. Nespretno je i žalosno što se Tribunal ovako ponaša, Srbija treba da kritikuje situaciju i da pozove Tribunal da što pre donese presudu Šešelju čije je suđenje završeno pre tri godine. Nema objašnjenja zašto presuda nije doneta. Tribunal takođe ne poštuje ni žrtve, i odgovoran je za ovaj cirkus. Ovo je nezgodna situacija za Srbiju jer je on nevin dok se ne dokaže da je kriv. Ključno pitanje krize je da se objavi njegova presuda“, zaključila je Artman.
Haški tribunal je zatražio da se Šešelj vrati u Hag na novo razmatranje odluke o njegovom puštanju na slobodu.

Ne kukaj unapred.
To ne bi bio pametan potez.
Ner mogu da verujem da tako govoris za bolesnog coveka. Pa nije on neki tamo, onako pusten.
Кукам јер знам шта ће да буде, Вучић ће га са задовољством ухапситит и предати Хагу .Већ је виђено , тако су и Карађорђа продали кумови
Ja necu i ne volim da nagadjam i kukumavcim, da patetisem i sl., a svoj stav sam rekla. To je glupost i nadam se da ce i sami povuci zahtev i da im vise niakd nece pasti na pamet da ga traze.
Navijati za nečiju smrt u kazamatu je bolesno.
Monstruozno.
Za sendvič i hiljadarku.
Skojevska fukara.
Zašto niđe nema Šekija?
Da i on neće valjda sad u ilegalu i sakrivanje?!
Ako dođe tu kod mene u Moraču, može se u Platijama sakriti da ga sva policija svijeta ne može naći.
Samo neka baci mobitele i tu tehniku i neka mu lisica donosi i odnosi poštu.
Seselj je vise nebitan,ucinio je sta je ucnio,imamo njegove na vlasti u Srbiji,dakle je davno trebala biti u Hagu.
Kada sam cuo Vuciceve reakcije na ovo, opet sam uzviknuo "Bravo Vucko, velemajstore!". Svaka mu cast! On to prevede ( a Vulin razradi) kako nisu svi u svetu pozdravili njegov govor na dan pocetka agresije. Sada ce nj. glasaci da odmah poveruju u to iako ja zaista ne znam sta je on to rekao a sto se nije dopalo gazdama. Ceo govor je bio u stilu "necu da pominjem, oprostite nam,..."
Cim mu zagusti kod glasaca on nadje nacin da sebe predstavi kao patriotu. Velemajstor, nema sta!