Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ripley

Super adaptacija Talentovanog gospodina Riplija. Neka poređenja u odnosu na film:
Radnja teče malo sporije, ipak ovde imaju 8 epizoda fore;
Serija je izgleda vernija knjizi nego film;
Ripli je ovde mnogo hladniji i iskalkulisaniji, u filmu deluje emotivnije i dosta toga radi u afektu;
Diki je u seriji mnogo pitomiji, ni izbliza toliko harizmatičan i ekstrovertan kao Džad Louov;
Generalno svi glumci nisu toliko lepi i zgodni kao njihovi filmski pandani;
Meredit i Piter se ne pojavljuju u seriji (mislim ni u knjizi), a super su uspeli da ih uklope u priču u filmu...

Što se ostalih utisaka tiče tu je dobra gluma glavnog glumca i napeta radnja od početka do kraja. Negativni poeni idu za kasting Fredija, bukvalno ženi dali ulogu muškarca (verovatno opet neka woke eksperimentisanja) i za Tomovo naivno "prerušavanje" pred kraj . I dalje mi se malo više dopao film ali ovo je sigurno vredno pogledati. 5/5

Fallout
Futuristicka serija od 9 epizoda ocena 8,6
Glumci:Ella Purnell,Aaron Moten,Walton Goggins

Serija snimljena prema jednom od poznatih serija video igara Fallout, koja priča o svetu 200 godina nakon apokalipse. U post apokaliptičnom Los Anđelesu stanovnici žive u podzemnim luksuznim bunkerima –skloništima da bi se zaštitili od radijacije, mutanata i bandita sve dok jednog dana Lusi ne izadje napolje da pronadje svog oca u ozračeni pakleni pejzaž u kome srece nekolicinu ljudi

drago mi je sto repriziraju seriju Bolji život

tako sam srećan

mD_ktkpTURBXy9lY2E1OWM1MTFmMDAzZjFhZmRkMmViNTBhZjJlZWE3Zi5qcGeRkwLNBRQA

Fallout
Futuristicka serija od 9 epizoda ocena 8,6
Glumci:Ella Purnell,Aaron Moten,Walton Goggins

Serija snimljena prema jednom od poznatih serija video igara Fallout, koja priča o svetu 200 godina nakon apokalipse. U post apokaliptičnom Los Anđelesu stanovnici žive u podzemnim luksuznim bunkerima –skloništima da bi se zaštitili od radijacije, mutanata i bandita sve dok jednog dana Lusi ne izadje napolje da pronadje svog oca u ozračeni pakleni pejzaž u kome srece nekolicinu ljudi

Poceo da gledam, na polovini sam serije. Zanimljiva, ali mislim da je visoka ocena na imdb

Evo nekih serija u kojima sam uživao

Outer Range
Leftovers
Fallout
3 Body Problem
True Detective - samo poslednja sezona
Scavengers Reign
From
Silo
Day 5
Black Mirror
Katla