- Poruka
- 31.105
a ja volim "Dug u moru..."tolko sam očajan sa opet krenuh s Očajnim Domaćicama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja volim "Dug u moru..."tolko sam očajan sa opet krenuh s Očajnim Domaćicama
American Rust - serija slična seriji Mare of Easttown. Idila raspadnutog malog grada u SAD.
Pretplaćen sam na Netflix. A ako nema na Netflixu ja uzmem ili torente ili piratske sajtove poput Zoechip ili Filmotip.Gde gledaš?
Jel ovde svaka epizoda za sebe ili su povezane?Ne sećam se da li sam predlagala ovo:
McDonald & Dodds
Klasična britanska kriminalistička serija. Dobri glumci, zaniljivi zapleti. Ocena na IMDB 7.6
https://www.imdb.com/title/tt10720914/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm_7_q_mcdon
Jel ovde svaka epizoda za sebe ili su povezane?
HvalaSvaka za sebe i traju sat i po. Sve ukupno ima 11 epizoda (bar za sada).
Počela sam da gledam 2. sezonu Kuće zmaja. Za sada može da prođe, i dalje mi više leži od Game of Thrones.
Dark Matter
Sf drama ocena 8
Glumci: Joel Edgerton,Jennifer Connelly,Alice Braga
Serija Dark Matter ekranizovana je prema istoimenom bestseller romanu američkog književnika Blakea Croucha.
Serija prati Jasona Dessena, fizičara, profesora koji živi sa suprugom i sinom u Čikagu.Jedne noći dok je hodao kući ulicama Chicaga, otet je u alternativnu verziju svog života..Kada to shvati on krece na mučno putovanje da bi se vratio svojoj pravoj porodici i spasio je od najstrašnijeg neprijatelja: sebe samog.
Zanimljiva sf serija o alternativnim stvarnostima i putovanjima kroz njih
mislim da ću da pogledam. koliko ep ima?Odlicna mada malo mi je konfuzna u jednoj epizodi te nekako joj dajem 7.5...
9mislim da ću da pogledam. koliko ep ima?
U pozadini u trecoj epizodi se cuju popovi kako pevaju "Gospodi pomiluj" !Sporo i nekako se sve vrti u krug dok u Got svaka scena je imala jacinu i jaku svrhu ovde to bas i nema i moze da se zaspi...
Teraju na staru slavu i nije to to tj mnogo su bolje prve dve sezone Got nego Kuca Dragana...
stvarno..U pozadini u trecoj epizodi se cuju popovi kako pevaju "Gospodi pomiluj" !
Haha da da vec je pocelo da se prica na netu i mrezamastvarno..ja to nisam cula
U pozadini u trecoj epizodi se cuju popovi kako pevaju "Gospodi pomiluj" !
Sad ću morati da pogledam ponovo![]()