- Poruka
- 50.290
Daju GOT na HBO, dala sam mu novu šansu ali ne ide. Meni je ono dosadno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjige su bolje.Daju GOT na HBO, dala sam mu novu šansu ali ne ide. Meni je ono dosadno.
Meni su knjige smor, ne volim da citam takvo stivo, ali serija mi je vrhunski zabavnaKnjige su bolje.
OdlicnaOdgledao prvu sezonu The Sinner, auuuu ono je fenomenalno... napeto, nepredvidivo, jezivo. Definitivno must watch.

Imas ga na torentu, skiniGledala sam dva dana prošle nedelje dobru seriju norvešku OSLOBOĐEN ali nisam uspela da saznam gde može dalje da se prati pa ako neko nešto zna volela bi da me obraduje.
Eh zahvaljujem ,našla sam ja taj torent ima raznih verzija ali ja više nisam što sam bila .Godine me pregazile neusudim se da to skidam,nego ću sačekati sestrića vičan sa tim pa onda kad mi skine moći ću da gledam i filmove.Imas ga na torentu, skini
Kucaj naziv serije "Frikjent"

9/10
9/10 Nisam imala wow efekat ali je solidna.
 Nisam imala wow efekat ali je solidna.
Meni ta kuca zmaja smesna ko cirkus
Gledam trenutno, mnogo mi je zanimljivije od GOT. Prve 4 epizode sam odgledala u cugu. GOT ne mogu ni iz delova
Meni ta kuca zmaja smesna ko cirkus
Pa ljudi idu u cirkus da se smeju..Meni ta kuca zmaja smesna ko cirkus

Oće. I u drugoj.Perry Mason
https://www.imdb.com/title/tt2077823/?ref_=tt_mv_close
Hoće li neko da mi objasni što ima ocenu 7,6
Prvu epizodu sam nekako preživela, na drugoj zaspala, odgledala treću da vidim da li će nešto da se desi značajno. Razvučeeeenooooo blagi užas.
Hoće li bar rešiti slučaj u prvoj sezoni?
Odgledao dve sezone,dobra serija.The Sinner
Odledala sam i ja za sada samo prvu sezonu.
Nije lose ali...Za mene nedovoljno napetoNisam imala wow efekat ali je solidna.
Pogledacu i ostale sezone pa cemo videti....
Glumci su po meni odlicni i nose film vise od price koja realno stane u nekih 3 recenica.
Oće. I u drugoj.