Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Pocela na HBO druga sezona serije Winning Time : A Rise of the Lakers dynasty, pa eto srecno svima koji slave. 😉

Ono iako nisam fan Lejkersa ono super mi je serija skroz, vrlo onako originalna, vrlo me prijatno iznenadila i bas je onako osvezenje. 😉

Inace nakon ove voleo bi recimo da vidim seriju i o onoj ekipi “Bad Boys” Detroit Pistonsa sa Ajzeom Tomasom, Denisom Rodmanom, Dzo Dumarsom, Bil Lambijerom, Dzon Salijem i ekipom, to mislim da bi bas bilo ludilo ili recimo seriju o onoj ekipi Boston Seltiksa iz 50-ih i 60-ih sa Bob Kuzijem i Bilom Raselom predvodjenu legendarnim trenerom Redom Auerbahom koji se pojavljuje i u ovoj seriji, bilo bi zanimljivo malo videti atmosferu tog vremena nevezano samo za kosarku, ono socijalne promene, borbu za gradjanska prava crnaca, ukidanje segregacije, dolazak crnih igraca u ligu,pa pojavu Rock ‘n’ Roll-a, pa pocetak rata u Vijetnamu, pojavu hipika i anti-ratnih pokreta, dolazak Muhameda Alija na scenu i sve to sto se vezuje u Americi za taj period, mislim da bi bas dobra serija mogla da se napravi o Seltiksima iz tog perioda. 😉

Inace sad sam kraj ove prve epizode je bio bas epic, ko je gledao zna o cemu pricam. 😉

Poslednja izmena:

Back