- Poruka
- 50.326
Odlicna i druga sezona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra serijaOdlicna i druga sezona
Mozda bude i 3 sezonadobra serija
mozda ali ne procitah nigde da je najavljena 3.sezonaMozda bude i 3 sezona
U septembru pocinje snimanje S3.mozda ali ne procitah nigde da je najavljena 3.sezona
Nije lose,stvar ukusaJel dobra ?

Ok jem nije nešto wow ali može da prođe.Da li je neko gledao Pretty Little Liars? Utisci?
Gledala bih zbog Nikol Kidman, ali još jedan smor od serije sa IMDB ocenom 8 neću preživeti![]()
Meni je dobra serija ali jako depresivna. Ne prija mi zbog toga.Da li je neko gledao Pretty Little Liars? Utisci?
Gledala bih zbog Nikol Kidman, ali još jedan smor od serije sa IMDB ocenom 8 neću preživeti![]()

Samo prvu sezonu sam gledao i to mozda 10ak epizoda. Vec tad mi postalo dosadno. Prebrza radnja, spakuju akcioni film sa sve zapleta, raspleta u 50 min.
Počela sam 4. sezonu, pa zar su morali da je user*****![]()
Samo prvu sezonu sam gledao i to mozda 10ak epizoda. Vec tad mi postalo dosadno. Prebrza radnja, spakuju akcioni film sa sve zapleta, raspleta u 50 min.
A i radnja kao da su Marvelovi junaci

Nisam nesto ljubitelj tih serija gde je svaka epizoda kao film. A ovde je ideja ok, samo da su to malo napravili na bolji nacin. Ovako svaka epizoda ko RamboNapravili su špansku seriju od 4. sezone. Premotavam epizode samo da vidim šta će da se desi![]()

Nisam je gledao a na listi mi je.
https://www.imdb.com/title/tt0306414/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_the%20wire
Znam da kasnim nekoliko svetlosnih godina sa gledanjem
So far, so good. Odlični glumci. Podeseća me na Homicide: Life on the Street