Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Citadel
Serija 6 epizoda
Glumci: Richard Madden,Priyanka Chopra Jonas,Stanley Tucci

Globalna špijunska agencija Citadel je pala, a sećanja njenih agenata su izbrisana. Sada se moćni sindikat Mantikora uzdize.
Mogu li agenti Citadele da se prisete svoje prošlosti i sakupe snagu da uzvrate?

Kada nema filmova o Bondu 007 onda snimaju serije koje lice na 007 filmove

Imas ga na torentu, skini
Kucaj naziv serije "Frikjent"
Eh zahvaljujem ,našla sam ja taj torent ima raznih verzija ali ja više nisam što sam bila .Godine me pregazile neusudim se da to skidam,nego ću sačekati sestrića vičan sa tim pa onda kad mi skine moći ću da gledam i filmove.
Našla sam prikazuje se na hrvatskom 2 kanalu dve serije uzastopce, večeras.
:zag::cmok2:

Mayor of Kingstown

Serija, 1 i 2 sezona obe sezone imaju ocemnu 8/10
Glumci: Jeremy Renner i drugi
Americka krimi i triler serija koju su kreirali Tejlor Šeridan i Hju Dilon

Kingstaun, Mičigen je izmišljeni grad. Porodica Meklaski već decenijama čuva mir u Kingstaunu, delujući kao posrednici između uličnih bandi, zatvorenika, čuvara i policajaca. Baveći se temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, serija pruža oštar pogled na njihov pokušaj da uvedu red i pravdu u grad koji nema ni jedno ni drugo

Odlicna serija i 1.i 2.sezona dobre

Odgledao sam odličan dokumentarac, tj. dokumentarnu seriju The Sons of Sam: Descent into darkness.

Iako se na samom početku, tj. gledajući naziv naslućuje da je reč o seriji koja se bavi čuvenim serijskim ubicom Davidom Berkowitzem, to je samo delimično tačno. Odnosno tačno je, ali je priča i šira od toga. Serija se zapravo koncentriše na Maury Terry-ja, relativno opskurnog novinara koji je u svoje vreme, tačnije čitavog života bio opsednut ovim slučajem i iz petnih žila se upinjao da dokaže kako Son of Sam nije delovao sam, nego je u igri bila vrlo razvijena okultna, satanistička mreža koja je klala i mrcvarila ljude decenijama, i još uvek postoji.

Seriju je zapravo dobro odgledati da bi se videlo šta je prava opsesija, pravi pravcati fanatizam koji traje sve do smrti, pa na neki način i posle toga, što dokazuje ovaj serijal. Čovek je bio potpuno opsednut ovom idejom, ma koliko nekome (npr. meni) zvučala donekle ludački, ali samo donekle jer itekako ima tragova koji upućuju na to da Berkowitz nije delovao sam. Topla preporuka za one koji vole true crime dokumentarce iz više delova, ali vole i opskurne fanatike koji se fiksiraju na neku sumanutu ideju i ganjaju je dok ne crknu, doslovno.

Back