- Poruka
- 50.326
Osecam da je dobra serija, bas mi ortak hvali u poruci. Jos rece da spremim i maramice, zbog tuznih scena 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da spremim i maramice

Dobro , što mi neko ne javlja da je krenuo Dead City , nastavak sa Megi i Neganom, TWD ?!
Ama sve pročitam ovde ,od nemog filma ,( il još i ranije, crtanje po zidovima pećine) pa do dana današnjeg, sve vesti, a niko da spomene Dead City![]()
mnogo slabija sezona !meni je slabija nego prethodne sezone, ali dobra i dalje.
Merlin je mini serija od tri dela o čuvenom čarobnjaku Merlinu i legendarnom kralju Arturu. Odlična ekranizacija čuvene ,,Legende o kralju Arturu" ispričana iz ugla njegovog entora čarobnjaka merlina koja prikazuje koliko je teško pronaći pravu osobu koja će nositi čuveni mač Ekskalibur. U glavnim ulogama Sem Nil i Helena Bonham Karter.
Pogledajte prilog 1372019

Видим да има наставак, нисам знао. Јеси гледао, ваља ли?Merlin je mini serija od tri dela o čuvenom čarobnjaku Merlinu i legendarnom kralju Arturu. Odlična ekranizacija čuvene ,,Legende o kralju Arturu" ispričana iz ugla njegovog entora čarobnjaka merlina koja prikazuje koliko je teško pronaći pravu osobu koja će nositi čuveni mač Ekskalibur. U glavnim ulogama Sem Nil i Helena Bonham Karter.
Pogledajte prilog 1372019
Ово ми дјелује примамљиво...Silo
Ocena serije 8/10
Sf drama i misterija
Glumci: Rebecca Ferguson,Common,Tim Robbins
10.000 ljudi vec 140 godina zivi u ogromnom silosu pod zemljom u buducnosti sa nekoliko propisa za koje veruju da ih štite od toksičnog i uništenog sveta na površini. Nakon što glavni šerif u silosu prekrši pravilo i stanovnici misteriozno pocinju da umiru, inženjerka Džulijet (Rebeka Ferguson) počinje da otkriva šokantne tajne i istinu o silosu.
Odlicna sf serija
Resio i on da napravi neku laganu seriju kao i Stalone, u fazonu , Kralj TulseFUBAR
https://www.imdb.com/title/tt13064902/
Ок је за мозак на пашу без превише мозгања.Арни је у озбиљним годинама, види се да је баш остарио.
Dobro je bar nisi dosla do gej epizode.The Witcher s03 mi se nesto i nije dopao , zapela na prvoj ep, probaću drugi put
The dead city mi se svideo, uželela sam se Negana, al bi Megi eliminisala, prebacila je u neku drugu seriju![]()

Ova Witcher 3 sezona je bez hetero i lezbo seksa. Samo gej.Znači da ne gledam dalje
piši onda ovde koje su serije BEZ sexa, ni hetero, ni gej , ni incest, (mada mi GoT bio OK) ima li išta da ne moramo znati ko je kako opredeljen ?![]()

zanimljiva je serija..bice i 2.sezonaОво ми дјелује примамљиво...
Bzvz , i u Last of Us, druga epizoda isto, prati igricu , al su ga razvuuuukli sačuvaj bože, gej tematiku. Koliko mi se prva epizoda svidela toliko mi je druga bila fijasko.Ova Witcher 3 sezona je bez hetero i lezbo seksa. Samo gej.
Inace cela serija je izrazito anti hetero.
Pazi na sta lice Yen i Triss u odnosu na ribe iz knjiga/igara.
A tek da vidis u poslednjoj epizodi kad se pojavi Keira Metz.
Pa ono je cirkus. Da te prodje volja za zivotom, a kamoli seksom.
Ko je igrao Witcher igru i zna pricu sa Keirom i Geraltom bolje da ne gleda jer je razocaranje preveliko.
Тек од сада?Ne mogu da gledam više ove Marvelove i ostale super heroje, od sada preskačem sve slično.
Pa realno prošle 2-3 god nisam pogledao ništa od toga-...........Тек од сада?