Serije..Sta gledate, sta vam se svidelo?

Nema definitivno vise nista dobro na malim ekranima.. Succession trebam da zavrsim i onda cekam Severance.. Komedije ne podnosim. Ocekujem da iskoci neka mini serija krimi-drama u medjuvremenu, mozda cak nesto iz EU..ali nade sve manje.
Serije kao i filmovi se danas prave iskljucivo za ove danasnje mentalace rodjene od Kostunice pa naovamo, bez ikakvog opsteg znanja i smisla da prepoznaju umetnost.

The Peripheral

Ocena 8
SF/drama
Glumci: Chloë Grace Moretz,Gary Carr,Jack Reynor

Prica je smešten u budućnost kada je tehnologija suptilno promenila društvo i fokusira na Flin Fišer, mladu ženu koja pokušava da odrzi svoju porodicu na okupu u ruralnom delu Amerike.Flin je pametna, ambiciozna. Njen brat, vojni veteran Burton preživljava igrajući kompjuterske igre. Jedne večeri Flynne za svog brata testira prototip virtualne simulacije u kojoj otkriva tajnu vezu sa alternativnom stvarnošću, kao i sopstvenu mračnu budućnost u vidu Aelite West koja je poziva da izvede opasnu misiju u Londonu krajem 21. veka.

Dobra serija ko voli SF

Ogledao pre nekog vremena Black Sails, dugo sam odlagao, pa sam skoro u cugu slistio sve četiri sezone. Serija je odlična, Captain Flint i većina drugih likova vrlo upečatljivi i sjajno dočaravaju dinamiku i estetiku više nego zanimljivih vremena engleskih pirata. Tu je i Blackbeard, koji je pored Flinta i Kapetana Vejna po meni najjači lik... jedino mi je krivo što nisu više razradili lik piratskog kapetana Ned Low-a, znam da deluje kao jednodimenzionalan lik ali se meni činio kao vrhunski odabir za suptilnog negativca koji se provlači kroz seriju i sve šokira svojim postupcima i krvološtvom. Baš je falio neko takav, no bez obzira na to, ovo je jedna sjajna, i više nego gledljiva serija... preporuka

Nema definitivno vise nista dobro na malim ekranima.. Succession trebam da zavrsim i onda cekam Severance.. Komedije ne podnosim. Ocekujem da iskoci neka mini serija krimi-drama u medjuvremenu, mozda cak nesto iz EU..ali nade sve manje.
Serije kao i filmovi se danas prave iskljucivo za ove danasnje mentalace rodjene od Kostunice pa naovamo, bez ikakvog opsteg znanja i smisla da prepoznaju umetnost.

Zavisi i šta voliš.

Je l gledao neko seriju Manifest i kakvi su utisci?
Гледам је још, серија је генерално занимљива али је упала у једно класично развлачење.
Погледај првих пар епизода па ће ти бити јасно о чему се ради.Ако кликнеш на прву мораћеш је до краја испратити.

odlicna serija SCANDAL https://www.imdb.com/title/tt1837576/

p9030470_b_h9_aa.jpg

Izbindzovah sinoc 4 epizode Bodygarda https://www.imdb.com/title/tt7493974/

Serija je onako, ali je glumica koja glumi Home Secretary vrlo seksi.
Gledala sam je u Line of Duty, stoje joj te bitchy uloge. Inace je zena onog odvratnog Toma iz Succession.
Koja? jel to ona žmirava ćerka? Pošto svi likovi u Succession su odvratni kao i sama serija sa neshvatljivim pratećim hipijem.

Al ima i gore:The Cleaning Lady = 0

Back