Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.644
Posteno, nije ono sto sam se nadao...Deluje mi zanimljivo, smešni su![]()

5.5/10 i to samo sto je Shwarzy tamo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Posteno, nije ono sto sam se nadao...Deluje mi zanimljivo, smešni su![]()
Nema definitivno vise nista dobro na malim ekranima.. Succession trebam da zavrsim i onda cekam Severance.. Komedije ne podnosim. Ocekujem da iskoci neka mini serija krimi-drama u medjuvremenu, mozda cak nesto iz EU..ali nade sve manje.
Serije kao i filmovi se danas prave iskljucivo za ove danasnje mentalace rodjene od Kostunice pa naovamo, bez ikakvog opsteg znanja i smisla da prepoznaju umetnost.
Гледам је још, серија је генерално занимљива али је упала у једно класично развлачење.Je l gledao neko seriju Manifest i kakvi su utisci?
ma bitno da je multirasna postavaPreporučili su mi neku jad pod imenom Bridgerton...
Na jedovite jade sam na 1,5 epizodi...Prestrašno dosadno...limunada...očajna gluma... -100 od 10
da i to...rekoh taj deo necu ni da komentarisem...i bez toga je imbecilnama bitno da je multirasna postava![]()
Prva sezona odlicna...Je l gledao neko seriju Manifest i kakvi su utisci?
The Blacklist
I meni. Prestala sam da gledam seriju.. I sad sam nastavila.Al mi bezveze što ubiše Elizabet.
Bila bi možda da glumica ima manje nadurenu fizionomiju. Ali ladno bi se uklopila u onu ludu babu s mačkama iz The SimpsonsGledam The Diplomat
https://www.imdb.com/title/tt17491088/
Simpaticna mesavina diplomatije i ljubica.
Koja? jel to ona žmirava ćerka? Pošto svi likovi u Succession su odvratni kao i sama serija sa neshvatljivim pratećim hipijem.Izbindzovah sinoc 4 epizode Bodygarda https://www.imdb.com/title/tt7493974/
Serija je onako, ali je glumica koja glumi Home Secretary vrlo seksi.
Gledala sam je u Line of Duty, stoje joj te bitchy uloge. Inace je zena onog odvratnog Toma iz Succession.
Ne, u stvarnom zivotu mu je zena, zove se Keeley HawesKoja? jel to ona žmirava ćerka? Pošto svi likovi u Succession su odvratni kao i sama serija sa neshvatljivim pratećim hipijem.
Al ima i gore:The Cleaning Lady = 0
A dobro, ova još i simpatična na oko.Ne, u stvarnom zivotu mu je zena, zove se Keeley Hawes
Jeste. Plus u seriji **** znatno mladjeg Roba Starka i imaju dobru hemiju (iako on ne ume bas da glumi)A dobro, ova još i simpatična na oko.