Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.874
Posteno, nije ono sto sam se nadao...Deluje mi zanimljivo, smešni su

5.5/10 i to samo sto je Shwarzy tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posteno, nije ono sto sam se nadao...Deluje mi zanimljivo, smešni su

Nema definitivno vise nista dobro na malim ekranima.. Succession trebam da zavrsim i onda cekam Severance.. Komedije ne podnosim. Ocekujem da iskoci neka mini serija krimi-drama u medjuvremenu, mozda cak nesto iz EU..ali nade sve manje.
Serije kao i filmovi se danas prave iskljucivo za ove danasnje mentalace rodjene od Kostunice pa naovamo, bez ikakvog opsteg znanja i smisla da prepoznaju umetnost.
Гледам је још, серија је генерално занимљива али је упала у једно класично развлачење.Je l gledao neko seriju Manifest i kakvi su utisci?

ma bitno da je multirasna postavaPreporučili su mi neku jad pod imenom Bridgerton...
Na jedovite jade sam na 1,5 epizodi...Prestrašno dosadno...limunada...očajna gluma... -100 od 10

da i to...rekoh taj deo necu ni da komentarisem...i bez toga je imbecilnama bitno da je multirasna postava

Prva sezona odlicna...Je l gledao neko seriju Manifest i kakvi su utisci?
The Blacklist
I meni. Prestala sam da gledam seriju.. I sad sam nastavila.Al mi bezveze što ubiše Elizabet.
Bila bi možda da glumica ima manje nadurenu fizionomiju. Ali ladno bi se uklopila u onu ludu babu s mačkama iz The SimpsonsGledam The Diplomat
https://www.imdb.com/title/tt17491088/
Simpaticna mesavina diplomatije i ljubica.
Koja? jel to ona žmirava ćerka? Pošto svi likovi u Succession su odvratni kao i sama serija sa neshvatljivim pratećim hipijem.Izbindzovah sinoc 4 epizode Bodygarda https://www.imdb.com/title/tt7493974/
Serija je onako, ali je glumica koja glumi Home Secretary vrlo seksi.
Gledala sam je u Line of Duty, stoje joj te bitchy uloge. Inace je zena onog odvratnog Toma iz Succession.
Ne, u stvarnom zivotu mu je zena, zove se Keeley HawesKoja? jel to ona žmirava ćerka? Pošto svi likovi u Succession su odvratni kao i sama serija sa neshvatljivim pratećim hipijem.
Al ima i gore:The Cleaning Lady = 0
A dobro, ova još i simpatična na oko.Ne, u stvarnom zivotu mu je zena, zove se Keeley Hawes
Jeste. Plus u seriji **** znatno mladjeg Roba Starka i imaju dobru hemiju (iako on ne ume bas da glumi)A dobro, ova još i simpatična na oko.