- Poruka
- 27.318
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел заснована на истинитим догађајима? Ко глуми Лончара?

Јел заснована на истинитим догађајима? Ко глуми Лончара?![]()
Piter Bišop iz FringeЈесте. Али није о експрекс Лонцу реч. Главну улогу по стварним догађајима из САД претходног десетлећа глуми Џошуа Џексон из познате серије за младе Досонов свет.

Odlicna serija The Witcher
Slazem se. Totalno prosecna serija.Meni razočaravajuća.
Baš gledam white lotus, ostalo mi još 2 epizode druge sezone , koja mi je za sada bolja od prve.The White Lotus https://www.imdb.com/title/tt13406094/
Sezona 2, Sicilija, prostitutke, gejevi, italijanski emigranti, opera![]()
Sjajan je, secam ga se iz serije LookingBaš gledam white lotus, ostalo mi još 2 epizode druge sezone , koja mi je za sada bolja od prve.
ali u prvoj mi je najjači lik serije onaj hotelski menadžer
Pogledajte prilog 1290840
i ja...a onda poslje pederastije prekinuo...možda nastavim na preskoke...danas ne možeš bez pedhera i lezbha ni crtić pogledatiПочео сам гледати...
Takva agenda trenutno.Kao crnci, gej ugroženi pa se solidariše max level.i ja...a onda poslje pederastije prekinuo...možda nastavim na preskoke...danas ne možeš bez pedhera i lezbha ni crtić pogledati
i ja...a onda poslje pederastije prekinuo...možda nastavim na preskoke...danas ne možeš bez pedhera i lezbha ni crtić pogledati
pa šta ne ubace palestince u serije....Takva agenda trenutno.Kao crnci, gej ugroženi pa se solidariše max level.
Trenutno zapad ima problema sa crncima jer se lako dignu kada ih nekakav američki police men prvo kilne pa kaže baci oružje.Amerika već dugo vuče taj rasni problem.Što se tiče gejeva oni su posebna agenda zadnjih 20 godina mada nisam siguran šta je krajnji cilj možda svi da omekšamo kolektivno i kažemo gej je okej i da se podrazumjeva da ih ima i da se ne stresiramo previše.Kada dodje taj neki level razumjevanja onda kontam da neće biti dio agende.Mada me ne bi iznenadilo da sada svaka serija ima jednog dobrog Ukrajinca pandam aka dobri ******.pa šta ne ubace palestince u serije....

Rodno neutralnih likova ima i u igrici tako da to nisu izmislili pa ubacili već se drže fabule. Nije to ko Star Trek pa da my treba scenarističko osavremenjivanje.i ja...a onda poslje pederastije prekinuo...možda nastavim na preskoke...danas ne možeš bez pedhera i lezbha ni crtić pogledati
ja koliko vidim oni zadnje desetljeće ni ne pišu scenarije već samo prepisuju iz DC iz MarvelaRodno neutralnih likova ima i u igrici tako da to nisu izmislili pa ubacili već se drže fabule. Nije to ko Star Trek pa da my treba scenarističko osavremenjivanje.
Odlična serija, ali ne mogu da nađem sledeću sezonu... Ne znam koju, jer sam digla ruke od nje. Rađena je po istinitom događaju.dobra serija
Sledeca sezona kako pise na IMDB ocekuje se u martuOdlična serija, ali ne mogu da nađem sledeću sezonu... Ne znam koju, jer sam digla ruke od nje. Rađena je po istinitom događaju.
Hvala na info.Sledeca sezona kako pise na IMDB ocekuje se u martu