- Poruka
- 35.925
Gledala sam.Toliko filmova i serija sam gledala, da više nemam ideju šta da gledam, pa dolazim ovde, samo da pročitam predloge. Ako imaš još nešto, slobodno napiši i hvala.Ako nisi gledala, obavezno i ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam.Toliko filmova i serija sam gledala, da više nemam ideju šta da gledam, pa dolazim ovde, samo da pročitam predloge. Ako imaš još nešto, slobodno napiši i hvala.Ako nisi gledala, obavezno i ovo
Mislim da imas 4 sezone ove serije. Odgledaj sve, trebace ti vremena, ali vrediGledala sam.Toliko filmova i serija sam gledala, da više nemam ideju šta da gledam, pa dolazim ovde, samo da pročitam predloge. Ako imaš još nešto, slobodno napiši i hvala.

Koji sad gej momenti.See
https://www.imdb.com/title/tt7949218/
Трећу сезону гледам ,нисам паметан, имала је серија добрих момената у почетку.
Чудна ствар је сада баш видно форсирање геј момената и црнаца који виде.лол
Мислим не смета ми али ме нервира форсирање и наметање агенде.
Да лезбо нисам се разбудио још.Koji sad gej momenti.
Valjda lezbo momenti.

Neka obrise moderator..pogresna tema“All Quiet on the Western Front” (Edward Berger, Germany) 9/10
“Close” (Lukas Dhont, Belgium) 4+/10
“EO” (Jerzy Skolimowski, Poland) 7+/10
“The Quiet Girl” (Colm Bairéad, Ireland) 7+/10
Odgledao sam 4 od 5 filmova kandidovanjh za "najbolji strani film" na ovogodisnjem Academy Award-u
fali mi samo "“Argentina, 1985” (Santiago Mitre, Argentina)
Prijala su mi manje vise sva cetiri.. All Quiet on the Western Front je realno remek delo, vrv jedan od najboljih filmova sto se ratne tematike tice.
Ali Close me je smorio samo tako.. jedva sam ga odgledao do kraja![]()
u Last of US , ispostavilo se da je i glavna junakinja Elie( godina 13) lezbejka.Е јбг. баш га претјераше сада.Kakv neočekivani preokretu Last of US , ispostavilo se da je i glavna junakinja Elie( godina 13) lezbejka.
To ću danas da gledam izgleda da ide u 3 noću kao GOT. , prošlu pogledao juče.To je bilo u prosloj epizodi. Sta je bilo sinoc jesu li pokazali kako je prezivela ugriz zombija.