Truman
Elita
- Poruka
- 23.255
Gledam drugu sezonu Beležnica profesora Miškovića. Zanimljivo, ali su malo preterali sa ubacivanje raznih istorijskih ličnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vredi li smisla ili je ishajpovano...?Gledam seriju Luther iz 2010.godine.
Ukusi su različiti.Gledaj prvu, pa ako voliš taj žanr, nastavi.. Ako ne, ima drugih serija.Vredi li smisla ili je ishajpovano...?![]()
Imas novu seriju sa Natashom Lyonne Poker FaceRussian Doll ?
Anybody? Vredno gledanja?
Odgledah SF The Last of Us - season 1.... Onako.... Što bi Makron rekao komsi-komsa....
Postapokaliptično doba.... Gljiva zbrisala civilizaciju.... Mož se gleda.... 3/5 Napravili su kraj tako da lako mogu da nastave sledeću sezonu.....
to mi jedna ortakinja preporucila, kaze da je kul. vredi li kako?Imas novu seriju sa Natashom Lyonne Poker Face
Evo malo sireg opisa da se ne ponavljam.to mi jedna ortakinja preporucila, kaze da je kul. vredi li kako?![]()
Mislim da je izasla i druga sezonaCarnival Row sa Orlando Bloomom.
Moja ocena neka 6,5/10.
Fantasy...ima vila i tako tih cuda...imigracija, drustveno uredjenje...mitologija...kada se gleda i iz nekih drugih perspektiva....
Generalno nije me odusevila ali je gledljivo ukoliko imate visak vremena i volite ovakav tip serija.
Izasla je druga i ujedno poslednja sezona.Mislim da je izasla i druga sezona
dobra serija, trenutno je gledam 2.sezonuCarnival Row sa Orlando Bloomom.
Moja ocena neka 6,5/10.
Fantasy...ima vila i tako tih cuda...imigracija, drustveno uredjenje...mitologija...kada se gleda i iz nekih drugih perspektiva....
Generalno nije me odusevila ali je gledljivo ukoliko imate visak vremena i volite ovakav tip serija.
Ups, ja sam ovu seriju pomesao sa jednom gde ona isto glumi, ta me interesovala.Evo malo sireg opisa da se ne ponavljam.
https://forum.krstarica.com/threads/nedeljni-raspored-serija-i-najave.315998/page-51#post-46565206
Da dodam da je svaka epizoda za sebe.
Ostale su mi jos dve epizode da zavrsim sezonu, a od ovih do sada najbolja mi je sa Ellen Barkin koja je iz nekog razloga najslabije ocenjena, Ellen izdominirala. Onda prva sa Brody-jem i sa hipi babama u domu koja je omiljena svima koje znam da gledaju.
Bice i druge sezone.![]()
serija nije losa ali i ne odusevljava.. mislila sma da ce sa drugom sezonom da stanu ali zavrsili su tako da mogu da nastave2 sezone
Prva sezona "Russian Doll" mi je bila vrlo zanimljiva. Dvaput sam je pogledala. Za drugu mislim da je bila bespotrebna. Nisam je ni odgledala do kraja.Russian Doll ?
Anybody? Vredno gledanja?
Odgledah SF The Last of Us - season 1.... Onako.... Što bi Makron rekao komsi-komsa....
Postapokaliptično doba.... Gljiva zbrisala civilizaciju.... Mož se gleda.... 3/5 Napravili su kraj tako da lako mogu da nastave sledeću sezonu.....