ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.443
Trenutno gledam Resident Alien,na osmoj sam epizodi prve sezone. Jako dobra serija,par puta sam se pošteno ismejao. Glavni glumac maestralan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа чудно, ја сам енглески пре вртића почео да учим гледајући Cartoon Network нпр, без титлова. Кад сам научио да читам, гледајући Мућке и Црну Гују научио сам британски изговор.Godinama gledam isključivo turske serije. Ezel, Karadaji... Mislim kad bih otišao u Tursku ne bi mi trebao prevodilac
Pa ovo je reciklaza poznatog, uspesnog filma Dzona Karpentera iz 1995. "Selo prokletih", koji je i sam reciklaza starije verzije iz 60-ih...The Midwich Cuckoos
Drama, misterija
Glumci: Ukweli Roach,Keeley Hawes,Aisling Loftus
Serija je bazirana na istoimenom romanu Johna Wyndhama.
Mislim, dokle.... 

u cemu je problem..ono je bio film ovo je serija i nije prvi put da se radi rimejkPa ovo je reciklaza poznatog, uspesnog filma Dzona Karpentera iz 1995. "Selo prokletih", koji je i sam reciklaza starije verzije iz 60-ih...
Razlika je samo sto u oba filma deca imaju neprirodno belu, da ne kazem, sedu kosu...Mislim, dokle....
![]()
https://www.imdb.com/title/tt0114852/?ref_=nm_flmg_act_11
ma sve je u redu nina, samo nemo se zivciras, popij pivo jedno, evo supernova kabinet ti preporucujem...u cemu je problem..ono je bio film ovo je serija i nije prvi put da se radi rimejk

Kazu poslednja. A meni se ni ne gleda jer sam zaboravio prve dveSee 3 sezona
Zadovoljan sam vrlo, nesto nisam ocekivao, scenaristicki mozda, pa i vizuelno, ali s druge strane sam se uglavnom jako pozitivno iznenadio, verovatno opstom atmosferom i nekim senzibilitetom..
Preporuka!pa dobro, znas, ne moze uvek to da bude isto, film je drugi medij, cak se i oseca, bas sam o tome i pisao, npr. da se ne oseca ista snaga impresije u onim snolikim scenama kao na stripu, tacno mi je to falilo i bas cudno deluje sto se to ne oseca, a tolika kinta data na te spec.efekte, al sta ces..tok je poetican.brate iskasapiše strip

Gde to moze da se gleda?Seinfeld![]()
Cista desetka.
Užas Božiji, opet iskasapiše sve woke kastingom iako je i sam Gejman već dao dovoljno prostora manjinama u svojim delimaThe Sandman
SF, drama i horor
Ocena 8
Glumci: Tom Sturridge,Boyd Holbrook,Patton Oswalt
Serija snimljena prema knjizi i scenariju koga drugog do Nila Gejmena
Priča prati zamišljeni svet bića većih od bogova, odnosno centralnog lika koji ide pod imenom Dream iliti San iliti Morfijus (Tom Sturidge). On kontroliše snove svih ljudi, i one lepe i košmare, u najpojednostavljenijem objašnjenju. Serija poćinje negde s kraja 19. veka kad otac (Charles Dance), želeći da ulovi Smrt (zamkom za “Smrtove” naravno) uhvati Sna, i drži ga nekih stotinjak godina u kavezu, tražeći od njega večni život. Međutim, San ga tu iskulira, oslobodi se 100 godina kasnije, naravno preko snova.
Konačna sloboda koju u stopu prate tragedije vraćaju ga u njegovo voljeno, ali posle mnogo decenija uništeno carstvo. Ubledeli i neugledni kralj koračaće zemljom, nebom i ledenim paklom ne bi li vratio ono što mu pripada a sto mu je oteto tokom zarobljeništva, talismane: rubin, masku i vrećicu peska koji imaju moc.Na tom putu ga čeka naslednica Konsantina, Lucifer, Noćna mora, Požuda, Smrti ali i još jedan živi naslednik čoveka koji ga je držao pod ključem u staklenom zatvoru 100 godina.
Tom Sturridge odlican u ulozi Morfijusa