- Poruka
- 50.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leksa je crne krvi i u njoj je bila beka (čip)Lexa je vodja onih domorodaca, sto su rezistentni.
Jbg to sad gde i sta, nema sanse da se setim. Odgledao sam sve. Cak ne znam ni ko je preziveo zadnju sezonuleksa je crne krvi i u njoj je bila beka (čip)
par njih i ja sam davno gledaoJbg to sad gde i sta, nema sanse da se setim. Odgledao sam sve. Cak ne znam ni ko je preziveo zadnju sezonu
Ja sam sad totalno na spijunskim, ali bukmarkovacu, thxГледао ко Altered Carbon? Солидна серијица. За љубитеље жанра научне фантастике такође препоручујем и Foundation, а за љубитеље хорора From.

Btw, zasto ne dodjes na bixi na mlavi?Гледао ко Altered Carbon? Солидна серијица. За љубитеље жанра научне фантастике такође препоручујем и Foundation, а за љубитеље хорора From.
Шта му то дође, неки сленг?Btw, zasto ne dodjes na bixi na mlavi?
Uh, to bas zahteva dugotrajno objasnjavanje, ali ima veze sa forumskom institucijom jaguarkomШта му то дође, неки сленг?![]()
Odgledao sam 1.sezonu...Ok je, na fazon "Ghost in the Shell".Гледао ко Altered Carbon?
Да, нови глумац али то и јесте поента приче, одгледај, не бих да ти спојлујем ни најситнији детаљ.Odgledao sam 1.sezonu...Ok je, na fazon "Ghost in the Shell".
Kazu da je druga skroz drugacija, s novim glavnim likom, nikako da je pogledam, vredi li?
Sad sam dodao na listu IMDBГледао ко Altered Carbon? Солидна серијица. За љубитеље жанра научне фантастике такође препоручујем и Foundation, а за љубитеље хорора From.
Pa gledaj onda i Upload kad vec volis Greg Danielsa.Trenutno Office po ko zna koji put () i Parks&recreation
Ej, odavno mi već stoji na listi za gledanje ali nešto nikako da počnemPa gledaj onda i Upload kad vec volis Greg Danielsa.
Sad gledam treću sezonu Daredevila, sve je super, Wilson Fisk/The Kingpin mi je verovatno omiljeni negativac iz stripova i filmova o super-herojima uopšte, ako ne računamo Jokera i Victora Zsasza iz Betmenovog strip i filmskog sveta... jedino što mi smeta (a to mi je smetalo i u prethodne dve sezone) je Karen i scene sa njom, iritira me prosto, tj. ne sama Karen nego glumica koja je igra, i jedva se nekako suzdržavam da ne preskočim scene sa njom, prosto mislim da su lošu osobu odabrali za tu ulogu, nije mi se svidjala ni njena (po meni preterana) dinamika sa Punisherom, i baš je nekako odbojna kao pojava i loše igra tu ulogu i čak mislim da joj se suviše prostora daje. Vrlo iritantno... ali mimo toga eto odgledaću valjda ovu poslednju sezonu nakon dužeg vremena, iako znam da su kenselovali seriju...
Ima odlicnih turskih serija, Ethos, Fatma, PersonaGodinama gledam isključivo turske serije. Ezel, Karadaji... Mislim kad bih otišao u Tursku ne bi mi trebao prevodilac
Meni je najbolja bila "Kad lišće pada" (Yaprak Dökümü)Ima odlicnih turskih serija, Ethos, Fatma, Persona
Ironija propoMeni je najbolja bila "Kad lišće pada" (Yaprak Dökümü)