dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Da se vratim na forum malo 

Dark, nemačka, iz 2017-e. Deliću vreme, do Dark-a i posle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si bre $queen. Nema te godinama.Da se vratim na forum malo
mozda do kraja 2022 ili sledece godine premijera s5.Čemu se moliš kad su iz sezone u sezonu sve lošiji?
bOLJE nema u tom ranguČemu se moliš kad su iz sezone u sezonu sve lošiji?

Nisam jos poceo da gledam..Pogledao 9 epizodu House of dragon, brutala.
Tek se u zahuktava, top epizoda sa foot fetishom i zmajem![]()
hehe. Ima svega , kad sam krenuo da gledam delovalo mi lošije od GOTa a sada su mi zmajevi TOP!Nisam jos poceo da gledam..
samo mi kazi, ima li dobrih ckapi, golotinje i prcanja kao u Got-u?
Nema.Nisam jos poceo da gledam..
samo mi kazi, ima li dobrih ckapi, golotinje i prcanja kao u Got-u?
Ovo moram da konzumiram. Veliki fan Wu Tanga ovde i generalno old school hip-hopa.Trenutno gledam Wu Tang : An American Saga
Prica o nastanku i formiranju cuvenog Wu Tang Clan-a jedne od najvecih i najprepoznatljivijih Hip Hop grupa ikada , grupa koja je stvarno ostavila ogroman pecat u Hip Hop kulturi i postala pravi svetski brend.
Prica se nekako najvise odvija iz ugla RZA-e, na neki nacin idejnog tvorca Wu Tang-a , jednog inteligentnog momka, ljubitelja saha i dobroh sahiste iz skromnog okruzenja koji zivi sa majkom i bracom i sestrama, zaludjen muzikom koji svaki trenutak koristi da provede u svom improvizovanom studiju u podrumu kuce praveci beat-ove, demo snimke i pisuci rime sanjajuci o karijeri uspenog repera dok pokusava da ujedini svoje drugove sa Staten Island-a ljubitelje Kung Fu filmova koji su negde na pola puta boreci se da prezive i za neku materijalnu egzistenciju, malo zbunjeni i rastrzani izmedju bavljenja muzikom i sitnim kriminalom i dilovanjem.
Meni je iskreno serija super (inace clanovi Wu Tang-a ne glume sami sebe u seriji ali su ucestvovali u produkciji serije, jer i Method Man je rekao da ne bi bilo bas zgodno i prikladno da on sa 50 godina glumi mladjeg sebe u 20-im), iako sam ja verovatno malo i pristrasan jer sam veliki fan Wu Tang Clan-a i na neki nacin emotivno vezan za te likove,njihovu muziku i ceo taj fazon, mada vidim po netu da je serija svuda prosla dobro i da je pobrala bas dobre ocene i pozitivne kritike.
Inace pohvalio bi glumu i glumce koji su odradili zaista sjajan posao (iako za neke od njih nisam bas siguran da imaju previse fizicke slicnosti sa likovima koje glume) , posebno recimo onaj lik sto glumi pokojnog O.D.B.-ja , Dave East kao Method Man je isto bio vrlo dobar i uverljiv , oni likovi sto glume Raekwon-a i GZA-u su isto odlicni, lik sto glumi RZA-u je isto odlican glumac ali nema bas previse fizicke slicnosti i ne lici bas mnogo na RZA-u , ali ok, odradio je zaista sjajan posao u seriji.
Generalno super serija i biografska prica iako je na neki nacin polu-fikcija u smislu da su u seriju ubaceni neki dogadjaji ili momenti koji se nisu dogodili i da su neki dogadjaju malo dodatno napumpani, dramatizovani iz dramaturskih razloga kako bi seprilagodili ekranu i bili zanimljiviji gledaocima.
Svakako preporuka od mene za seriju, ne samo ljubiteljima Wu Tang-a i Hip Hop-a vec svima koji zele da pogledaju dobru i zanimljivu seriju i pricu kako je prakticno ni iz cega nastalo nesto kao sto je Wu Tang Clan sto je ostavilo tako dubok trag u muzici i postalo pravi globalni brend.
Sam početak mi je bio malo diskutabilan i previše spor. Time jump-ovi pomalo konfuzni dok pohvataš ko je ko, aliii poslednje 2-3 epizode vrlo dobre. Kraj sezone mi se dopao toliko da ću morati da skoknem do Lagune po knjigu s obzirom da ću teško iščekati 2024. i nastavakHouse of the Dragon
Fantazija
U prvoj sezoni prikazan je pocetak rata za nasledstvo unutar kuće Targarijen na vrhuncu moći, 172 godine pre rođenja Deneris Targarjen.