Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.874
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тематика ми се ђасви, шта преовладава у тој амбивалентности, вреди ли да скидам?Pocela da gledam mini seriju Station Eleven, posle druge epizode utisci su mi jos ambivalentni, videcemo.
Ja cu def nastaviti i veceras da je gledam, tako da mi ipak preovladava znatizelja sta ce da urade sa temom. Posle prve epizode me mi proradio ptsd ove nase pandemije lol a u drugoj sam vec zapazila te neke rupe i greske u konceptu tog drustva nastalog posle apokalipticnog dogadjaja. Dacu joj sansu i veceras, pa ako ne bude islo, jbg.Тематика ми се ђасви, шта преовладава у тој амбивалентности, вреди ли да скидам?
Jel može siže u par reči?Odlicna
Poslao ti, da ne otkrivam na temiJel može siže u par reči?

Ja posle 4.epizode sve manje kontam sta hoce da urade, ali pomalo mi ima vajb one sens8https://forum.krstarica.com/threads/nedeljni-raspored-serija-i-najave.315998/post-43958307
Moj prikaz za Station eleven pre mesec dana. Tada sam bio stigao do 5 epizode.
Sad su mi ostale jos dve. Ali tako neke serije nikad ne odgledam do kraja. Odgledam do poslednje i onda poslednju ne odgledam.
Mozda ce ovo biti jedna od tih.![]()
Nema nastavka, završila se.The Expanse
Posle 6 sezona , epska naucno fantasticna serija The Expanse је дошла до краја
Serija je snimljena a osnovu knjiga koje su napisali Danijela Anbraham i Taj Frank
Veliki sukob u finalnoj 6. sezoni The Ekpanse uglavnom se odnosi na različite kombinovane snage - Zemlje, Marsa i Pojasa
koje se bore protiv Marka i opasne "Slobodne mornarice" za kontrolu prstenova (crvotočine koje omogućavaju brz prolaz kroz svemir ).
U poslednjoj epizodi, „Vavilonski pepeo“ (nazvan po šestom romanu u serijalu), posada Rocinantea odlučuje da namerno pokrene svest o „Entitetima“ koji žive u Prstenu, vanzemaljcima koji su na neki način bili u hibernaciji . Da bi se to uradilo, potrebno je ogromno preopterećenje jednog broda, što u osnovi uzrokuje da Marko i njegova Slobodna mornarica budu zauvek apsorbovani/uništeni.
Nakon toga, Avasarala UN ima neku vrstu mirovnog sporazuma sa svim različitim frakcijama Sunčevog sistema, uspostavljajući ujedinjenu nezavisnu "Transportnu uniju" - da reguliše saobraćaj kroz Prstenove
Kako su Naomi, Amos, Klarisa, Bobi i Holden na kraju svi zajedno na Rocinante moglo bi se reći da epizoda sugeriše da bi moglo doći i do 7.sezone iako je autorka knjiga izjavila da više nbece biti snimanja.
Još jedna meni draga serija se završila ..steta ako ne bude nastavka

GledaoA Very British Scandal
Mini serija od 3 epizode
Ocena 7
Glumci:Claire Foy,Paul Bettany,Olwen May
Istinita prica oko skandala britanskog visokog društva i razvoda vojvode i vojvotkinje od Argila tokom 1960-ih.
Gledao sam jednu epizoduPoceo da gledam 5. sezonu Gomore , zasad odlicno kao i sto je bila serija svo vreme , inace ona epizoda sto se desava u Rigi u Letoniji je brutalna.
Inace Ciro Di Marzio definitivno najjaci lik u seriji , onako kao usamljeni vuk ali vrlo zajeban lik ali na neki nacin i jedini donekle pozitivan lik u seriji, bas savrseni anti-heroj i neko ko te vuce da za njega navijas i drzis mu stranu, slicno kao Omar u “Zici” (R.I.P. Michael Kenneth Williams).
vrediVredi li gledati?
Behind her eyes