- Poruka
- 2.339
i onaj ogavni englez iz druge il treće koje već sezone isto pokido,vajdu što glumi il haha kakse već zvaše onaj zmijoliki zloća što povraća
mada mi ono s bliznovima bilo bezvezo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajao s onim zubima jbt englezi onaj ogavni englez iz druge il treće koje već sezone isto pokido,vajdu što glumi il haha kakse već zvaše onaj zmijoliki zloća što povraćamada mi ono s bliznovima bilo bezvezo
Ahahaha da bre, svemirski brod, ko se tome nado jebentiMeni je u drugoj najjaci deo motel u Sijix Folsu
Pa baba je Dodova keva jebente, mama, glava porodice nakon što je ćaću šlogiralonesećam se babe
ona seljačina glavatae bila gotivna isto,iz oneg klipa štoe okačio neko,dod il kakse zvaše
Ahahaha da bre, svemirski brod, ko se tome nado jebenti
Kažem ja, fargo je to, sve može
Najjača serija ikad
ma de se sećam buraz davni dana glo,prije 4 gotine kadie i snimljetoPa baba je Dodova keva jebente, mama, glava porodice nakon što je ćaću šlogiralo
Ma jasno sve, fargo ili voliš ili ne voliš@Dodola I ovo ti ne kontriram zbog Boljeg zivota, samo da znas, nego stvarno to mislim, serija nije prosek, daleko od toga, znaci dobra je, ali nista vise od toga...
Otprilike svaka druga serija koja na imdb ima preko 8 je ili tu negde sa Fargom ili je bolja...
Ahahaha pa dobre su bre rode al kad ih porediš sa Radašinom jbg Žotina svastika Dragojlo kuj ni iseko bagrenčeNi jedna serija koju sam gledao nije ni priblizno dobra kao Vratice se rode
Pa prelijepo istopa to joj je prirodat akcemat,onae iz minesote
radasin je ok al nije medju najboljimaAhahaha pa dobre su bre rode al kad ih porediš sa Radašinom jbg Žotina svastika Dragojlo kuj ni iseko bagrenče
Senke nad Balkanom kidaju al kad porediš sa Šojićem
Fargo je Fargo lepi
Mnogo je tu kreativnosti utucano da bi se gledalo kao bilo koja druga serija
A da, zaboravila sam Lud zbunjen normalanradasin je ok al nije medju najboljima
a da nije bilo sojica ta serija bi bila zivi smor tako da je on izvukao tu sve
bajić i pajić>>>>lud zbunjet ogavanA da, zaboravila sam Lud zbunjen normalan
A jes lud onaj Izet hjoooj