- Poruka
- 11.279
e ako je ala stranger things teško meni
nzm dal sam gledo goru seriju
tj jesam al ova je u top 5,možda čak i 10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tja, to je pitanje onoga sto ti preferiras, meni je Westworld nezanimljiva serija, a mnogima je top 5, tako da ono...e ako je ala stranger things teško meni
Da li si gledao istoimeni film? Da li liči?
Meni je serija bolja.
Ima određenih sličnosti, ali su u pitanju potpuno novi likovi.
Prva sezona je dosta kvalitetna, druga je znatno dinamičnija, a treću sam upravo počeo da gledam.
Ja sam odgledao originalnu britansku verziju i ne bih da kvarim utisak američkim rimejkom.
X files novi kadE ima???
Ok, I sto je onda tvoje misljenje relevantno? Ono je prepozanala I publika I kritika. Ti relevanatan kriticar?!pa SVE je pitanje onoga što neko preferira,bar kad je reč o ukusima (za serije,filmove,muziku itd)
i meni je westworld,ne samo nezanimljiva nego sraanje skroz
Ne znam kako ranije nisam gledao ovu seriju
Svaka epizoda je UMETNOST![]()
http://www.imdb.com/title/tt2243973/
Mislio sam da ce mi biti tesko da nekog drugog gledam u ulozi Hanibala ali Mikelsen je jednostavno razvalio. Po meni najbolji Hanibal do sada.
Svi glumci su sjajni. Ekipa cista 10.
Sjajna režija, fotografija i scenografija
10/10
![]()
kad sam rekao da je moje mišljenje relevantno? ničije nije i hebe mi se šta kaže ''kritika'' (nema goreg i iritantnijeg ''posla'' tj zanimanja) ili bilo ko
Poceli su 4. januara. Premijera je cetvrtkom na Foksu u 22h, repriza sledeci dan u 13:15 i u subotu u 20h.
Јесте,Ханибал је врх серија.
Perfektan![]()
Mda, osim kad se pojavi neko stvarno potkovan pa umreš od sreće kad pročitaš kakve veze pravi između filmova i reditelja itd. Jedno vreme sam bila pretplaćena na razne filmske časopise (Film Comment, Sight and Sound, Cineaste) i ti dobri kritičari su itekako korisni, može mnogo da se nauči i sazna, otvore ti oči za neke stvari koje nisi primetio itd.
šta znači potkovan?
nzm,ne slažem se,meni su svi ''kritičari'' apsolutno beskorisni i nebitni
msm meni ne znači apsolutno ništa i kad mi NAJBOLJI DRUG preporuči neki film/seriju i da svoju ''stručnu'' recenziju a kaamoli neki retard kog i ne poznajem
Citao sam da su poceli da pricaju o 4 Sezoni.![]()
meni nadjraza serija ikada
krenuli su pricu putem koji mi je najmrskiji!? ovo je zivi sf pesak
sve mogu da im oprostim, ali cu da se napatim gledajuci lazi o lazima o lazima o lazima, da bi onda molder na kraju rekao da je sve to laz
zasto nisu mogi da se drze pojedinacnih misterioznih prica!?