veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
dakle to je tvoj kriterijum za dobru glumu, što su poliglote? o..kej..
Jok, kriterijum za dobru glumu je dobra gluma. Ti ne misliš da su oni dobri glumci, ja mislim i to je to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle to je tvoj kriterijum za dobru glumu, što su poliglote? o..kej..
Čoveče, kako uspeš da upamtiš o čemu se u kojoj seriji radi?
Jok, kriterijum za dobru glumu je dobra gluma. Ti ne misliš da su oni dobri glumci, ja mislim i to je to...
Binge watching, a I nisu sve serije u isto vreme, imas te zimske BCS ili letnje tipa Preacher...Čoveče, kako uspeš da upamtiš o čemu se u kojoj seriji radi?
Pa ne mora nista da se pamti, serije uglavnom imaju nekoliko prica sa formulaicnim zapletima i situacijama koje se brzo smenjuju, cilj nije da se pamti nego da se zaboravi, i na kraju je svejdno da li gledas sapuncu, western, krimic ili seriju o nekoj bolnici... postoje samo likovi, muzika i scenografija. Tj. zamena za tvoju gajbu, prijatelje i vreme u kojem zivis.
Binge watching, a I nisu sve serije u isto vreme, imas te zimske BCS ili letnje tipa Preacher...
A I vredi posvetiti paznju tome, scenaristi imaju vremena da se posvete prici, razvijanju likova I sl., TV kuce, americke, ili ti streming servisi Netflix Amazon I sl., stvarno rade dobar posao.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
pa zašto si onda kao argument i ''dokaz'' da dobro glume u čak dva navrata naveo upravo taj podatak,da,zamislite samo haha,govore engleski iako im on nije maternji i to je to?
''kriterijum za dobru glumu je dobra gluma'' haha ko s detetom da pričam
ko da si reko ''konj je konj zato što je konj'' il tako nešto
od tih izvrsnih glumaca čini mi se da si naveo samo jednog,byrna,i to je to. i slažem se (s tim što je mozda malo preterano reći da je izvrstan,ali jeste dobar glumac) ali par dobrih glumaca na 100 očajnih ne može da izvadi seriju.argumenti za to što mi je gluma očajna su ti što,meni bar,deluje i zvuči i izgleda prefejk i forsirano i vidi se da glume tj da recituju napamet naučeni tekst,nema to veze dal im je neki jezik maternji ili ne.
i ovaj video sa ragnarom se ne razlikuje,neubedljivo,detinjasto,amaterski.
a da,zaboravih da pomenem onog što je glumio kralja ekberta,on mi je odličan glumac.al ovi glavni,floki,ragnarovi sinovi,rolo itd su mi preočajni.
mada i ne čudi što je sranje gluma i sranje glumci kad se emituje na historiju koji uglavnom dokumentarce emituje te im fokus nije na glumi i ko što ti reče nekim ''dubokoumnim'' dijalozima, da se ova serija na tipa hbo emituje to bi bilo zabrinjavajuće
Upravo tako. Sve price su vec ispricane i prezvakane. Nema tu previse mesta za inovacije, jedino sto je bitno jeste kako ce autor upakovati i prezentovati pricu.Pa ne mora nista da se pamti, serije uglavnom imaju nekoliko prica sa formulaicnim zapletima i situacijama koje se brzo smenjuju, cilj nije da se pamti nego da se zaboravi, i na kraju je svejdno da li gledas sapuncu, western, krimic ili seriju o nekoj bolnici... postoje samo likovi, muzika i scenografija. Tj. zamena za tvoju gajbu, prijatelje i vreme u kojem zivis.
meni nisu ništa posebno ni log ni durend,durend mi je malo iritantan i ovde i u strainu.log mi je gotivan kao lik,ima neku harizmu al kao glumac je prosek. ej brate ajvar ti ubedljiv haha meni on najiritantniji i najneubedljiviji lik tamo,možda eventualno raspali debilni floki može da mu parira. kako misliš zahtevna?
pa da,sve je stvar mišljenja (bar oko ovih tema koje se tiču serija,filmova muzike itd,druge pak ''filozofskije'' ''dubokoumnije'' životne teme su ''objektivnije'') pa tako i ovo,i ni ti ni ja nismo u pravu ali ni u krivu..zato i nema smisla nešto mnogo kenjaati o ovome,tebi se svidja,meni ne svidja i to je to,tu i ne postoje argumenti u pravom smislu,buduci da nije reč o pravoj diskusiji nego ukusima i mišljenjima
Nostalgija me uhvatila pa sam poceo ponovo sa the tribea od ovih novijih the flash , arrow , lot ,defenderes,inhumans ..itd![]()
Zahtevna u smislu da čovek mora da puzi skoro sve vreme i da iznese dijalog. Nego mi nije jasno zašto ti je on iritantan? Zbog ponašanja u skladu sa ulogom ili nešto drugo?
preporučujem gomorru, reč je o nadasve kvalitetnoj seriji
nisam ali planiram,kad se završi ova serija
ti?