Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

xf.jpg

hhitker.jpg

broen.jpg

3 fenomenalne serije su krenule sa novim sezonama, X-files 11a, Broen 4-a i Hunting Hitler 3-a.

Ne znam kako ranije nisam gledao ovu seriju :worth:
Svaka epizoda je UMETNOST :worth:

http://www.imdb.com/title/tt2243973/

Mislio sam da ce mi biti tesko da nekog drugog gledam u ulozi Hanibala ali Mikelsen je jednostavno razvalio. Po meni najbolji Hanibal do sada.
Svi glumci su sjajni. Ekipa cista 10.
Sjajna režija, fotografija i scenografija :worth:
10/10

488.png

Јесте,Ханибал је врх серија.

kad sam rekao da je moje mišljenje relevantno? ničije nije i hebe mi se šta kaže ''kritika'' (nema goreg i iritantnijeg ''posla'' tj zanimanja) ili bilo ko

Mda, osim kad se pojavi neko stvarno potkovan pa umreš od sreće kad pročitaš kakve veze pravi između filmova i reditelja itd. Jedno vreme sam bila pretplaćena na razne filmske časopise (Film Comment, Sight and Sound, Cineaste) i ti dobri kritičari su itekako korisni, može mnogo da se nauči i sazna, otvore ti oči za neke stvari koje nisi primetio itd.

Poceli su 4. januara. Premijera je cetvrtkom na Foksu u 22h, repriza sledeci dan u 13:15 i u subotu u 20h.

meni nadjraza serija ikada

krenuli su pricu putem koji mi je najmrskiji!? ovo je zivi sf pesak

sve mogu da im oprostim, ali cu da se napatim gledajuci lazi o lazima o lazima o lazima, da bi onda molder na kraju rekao da je sve to laz

zasto nisu mogi da se drze pojedinacnih misterioznih prica!?

Mda, osim kad se pojavi neko stvarno potkovan pa umreš od sreće kad pročitaš kakve veze pravi između filmova i reditelja itd. Jedno vreme sam bila pretplaćena na razne filmske časopise (Film Comment, Sight and Sound, Cineaste) i ti dobri kritičari su itekako korisni, može mnogo da se nauči i sazna, otvore ti oči za neke stvari koje nisi primetio itd.

šta znači potkovan?
nzm,ne slažem se,meni su svi ''kritičari'' apsolutno beskorisni i nebitni
msm meni ne znači apsolutno ništa i kad mi NAJBOLJI DRUG preporuči neki film/seriju i da svoju ''stručnu'' recenziju a kaamoli neki retard kog i ne poznajem

šta znači potkovan?
nzm,ne slažem se,meni su svi ''kritičari'' apsolutno beskorisni i nebitni
msm meni ne znači apsolutno ništa i kad mi NAJBOLJI DRUG preporuči neki film/seriju i da svoju ''stručnu'' recenziju a kaamoli neki retard kog i ne poznajem

:lol:

Potkovan znači obrazovan i informisan. Kao što postoje dobri reditelji i pisci, tako postoje i dobri kritičari. I, sad, recimo, pogledam neki film koji osim što je zabavan i dobro odglumljen, ima i neki intelektualni sadržaj, načne neku zanimljivu temu, izloži zanimljiv ugao pogleda, itd. i ja ga dakle pogledam, poludim od sreće, uzbuđenja i intelektualnog izazova, i sad bih još mislilla o tom filmu, pričala, razmišljala... i onda se ispostavi da je neki (dobar) kritičar napisao tekst o tome, pa taj film uporedi sa nečim drugim (jednako dobrim), ili spomene pisca, režisera, ili neku novu pojedinost, i ti čitajući tu kritiku saznaš nove zanimljive stvari, šta videti, pročitati, saslušati. Ili ti poveže neke ideje i tako to... Kritičari su kao kad imaš nekog kul pametnog druga ili drugaricu koji zna više nego ti, pa ti preporuči neki strip, ili album, i slično. Ali pošto tebe boli uvo šta mislli tvoj nabolji drug, zašto bi slušao kritičara, jel? Pa zato što kritičar obično kaže malo više nego brate, film je do jj! ili žešće njestra :lol:
E, sad, takvih ljudi nema mnogo, ali ima ih :)

Citao sam da su poceli da pricaju o 4 Sezoni. :ceka:

To bi bilo odlicno :ceka:

- - - - - - - - - -

meni nadjraza serija ikada

krenuli su pricu putem koji mi je najmrskiji!? ovo je zivi sf pesak

sve mogu da im oprostim, ali cu da se napatim gledajuci lazi o lazima o lazima o lazima, da bi onda molder na kraju rekao da je sve to laz

zasto nisu mogi da se drze pojedinacnih misterioznih prica!?

Meni ne smeta toliko, inace sam fan teorija zavere :)

Back