Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Kinga nikada nisam čitao, mada imam kod kuće Kudžoa.
Što se ekranizacija tiče, bilo je tu svega i svačega.

Vidim da niko nije pomenuo "Oluju veka", sasvim pristojnu mini seriju.

Što se ovog Mr. Mercedesa tiče, početak me nije kupio.
Dosta razvučeno deluje, klasična kupovina vremena...
Videćemo kako će se dalje razvijati...

Ako te pocetak nije kupio, sumnjam da ce nastavak. Ne znam kako su osmislili da pricu kao stvorenu za film, uklavire u 10 epizoda. To sam se odmah zapitao. Ali sve ono cega u knjizi nema, a prikazno je u seriji, deluje pristojno. Realno, knjiga glat staje u film, no budimo ozbiljni optimisti Neozbiljni pesimisto :per:

Serije generalno ne volim uopšte, iz razloga što nisam strpljiva osoba - i nemam živaca da čekam godinu dana na nove epizode, ali nađe se tu poneki izuzetak.

Svideo mi se recimo Twin Peaks. Breaking Bad. Malkolm u sredini. I sve te serije tipa ''Očajne domaćice'', ''Younger'', ''Seks i grad'', pa vi osuđujte koliko želite. Meni se dopadaju. Počela sam i Sopranove da gledam, ali mi je laptop crkao, na kraju ništa od toga ne beše, nažalost.

Poceo sam da gledam Timeless. To je neki sf triler s tematikom putovanja kroz vreme. Neko cudo je hajdzekovano,i sad se oni tu kao nesto jure kroz hodnike vremena, a u pozadini je prica o nekakvom tajnom drustvu koje ugrozava buducnost, kao teorija zavere, globalna pretnja,vladari iz senke, sto u sustini i cini taj politicki triler momenat. Uslovno receno negativca glavnoga glumi jos jedan s nasih kota sto uspesno odhaka zagusljivi Balkan danasnjice, Goran Visnjic- i to sasvim pristojno, mora se priznati. Tri glavna junaka, jednog crnoputog korektno rodila majka,:D mladi svarceneger i seksi istoricarka. Svidja mi se sto se kroz gledanje malo obnovi znanje iz istorije, bas i zaintrigiraju ti stari dogadjaji, a i razmisli se covek pomalo o prirodi vremena, slobodne volje, kao i drustva. S tim sto se meni u startu nametnula perfidna igra savremenog ljudskog izolacionizma kroz svaku vrstu istorijskog revizionizma. Na obodima takvih stvari danas nastaju svi moguci fanatizmi,terorizam,i sl.
http://www.imdb.com/title/tt5511582/ ima s prevodom na milveru, zasad samo uno sezoneee.

Poslednja izmena:
GoT, stavljam u spojler neke teorije... pa da malo proćaskamo ako je neko zainteresovan-

Sersei mi je ultimativni badass, i jedina je ostala verna svom karakteru. Tiriona su u ovoj sezoni uspeli da od najzanimljivijeg lika pretvore u običnog potrčka, ali... veliko ali, sviđa mi se kraj sezone i tu počinju teorije da je Tirion ustvari petokolonaš, domaći izdajnik strani plaćenik. A ono što to potkrepljuje je da nismo videli kraj razgovora između njega i Sersei, pa onda njegova izjava da uvek radi što je najbolje za Lanistere, i na kraju njegov zagonetan pogled ka sobi u kojoj se seksaju srebnokosa & Džon Snežni. I da, neko mi je u razgovoru rekao da bi najjači fazon bio da Sesei rodi patuljka :rotf:...

Poceo sam da gledam Timeless. To je neki sf triler s tematikom putovanja kroz vreme. Neko cudo je hajdzekovano,i sad se oni tu kao nesto jure kroz hodnike vremena, a u pozadini je prica o nekakvom tajnom drustvu koje ugrozava buducnost, kao teorija zavere, globalna pretnja,vladari iz senke, sto u sustini i cini taj politicki triler momenat. Uslovno receno negativca glavnoga glumi jos jedan s nasih kota sto uspesno odhaka zagusljivi Balkan danasnjice, Goran Visnjic- i to sasvim pristojno, mora se priznati. Tri glavna junaka, jednog crnoputog korektno rodila majka,:D mladi svarceneger i seksi istoricarka. Svidja mi se sto se kroz gledanje malo obnovi znanje iz istorije, bas i zaintrigiraju ti stari dogadjaji, a i razmisli se covek pomalo o prirodi vremena, slobodne volje, kao i drustva. S tim sto se meni u startu nametnula perfidna igra savremenog ljudskog izolacionizma kroz svaku vrstu istorijskog revizionizma. Na obodima takvih stvari danas nastaju svi moguci fanatizmi,terorizam,i sl.
http://www.imdb.com/title/tt5511582/ ima s prevodom na milveru, zasad samo uno sezoneee.

Da oce bar jednom da skoknu u buducnost:klap:, ovako se non stop vracaju u neka prosla vremena ?:dash::dash::dash:

Into the Badlands
http://www.imdb.com/title/tt3865236/?ref_=nv_sr_1

prva sezona ok
druga losa
prica oko oni saolini i manastir bez veze ..rajder i podzemlje jos gore (za malo da batalim seriju)
jedino scene sa nik frostom bile dobre

xckTEOa.jpg

- - - - - - - - - -

lele kolki ovaj poster ..kao da ga goxy postavio :)

- - - - - - - - - -

morace u spojler

- - - - - - - - - -

zvuci kao kopija one stare serije ..ne mogu da se setim imena
samo sto su bili cetiri + profesor

Back