Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Najzajebaniji lik u seriji je Marlo, zato što zver, a ne čovek. Onda Stringer, pošto je developer :lol: A Omar je jak i zaheban, ali on je ipak čovek, i to dobar...
... a sve to nema nikakve veze sa tim dal je gej ili nije ...

Nego meni nije jasno zašto se homoseksualnost u popularnoj mašti izjednačava sa slabošću - mnogo je teže da se rveš sa sopstvenim polom, nego sa suprotnim... znači logičnije bi bilo da su veće baje...

Marlo mi je ubedljivo najomrazeniji lik, iako je mnogo dobro koncipiran i napisan. Lepo oslikava taj svet i generalno kako su mladje snage mnogo brutalnije od starijih. Iz njegove ekipe mi je samo Snup gotivna. :)

Marlo mi je ubedljivo najomrazeniji lik, iako je mnogo dobro koncipiran i napisan. Lepo oslikava taj svet i generalno kako su mladje snage mnogo brutalnije od starijih. Iz njegove ekipe mi je samo Snup gotivna. :)

Da, Snup je super. Ona je jedna od autentčnih, tj. pravi RL delivkent,između ostalog.
Omar je naravno van konkurencije, a još sam volela i Bodija, i onog pametnog novinara iz Baltimor Sun-a.
I Babls je fenomenalan lik. I Frenk Sobotka :heart:

Znam za Snup. Kao sto je Omar realan tip, postojao je lik u Baltimoru koji je radio isto to. Uf, Babls, njega covek ne sme da izostavi...

Mislim da mi je suza potekla kad se Sobotki dogodilo ono sto mu se dogodilo. Mali covek, ni kriv ni duzan, upetljan u raznorazne igre kojima nije dorastao, pritom je stao na zulj onom sujetnom govedu iz murije. Drugacije nije moglo da se zavrsi.

A od pandura? Bank dominira. Volim i Meknaltija, cenim tu samodestrukciju u ljudima. :) Odlican je bio u drugoj sezoni kad je svom bivsem odeljenju napakovao onaj les, cisto da bi nervirao Rawlsa. :lol:

Frontier
Kanadska serija od 7 epizoda, ocena 7/10
Odmetnik Deklan, pola Irac, pola Indijanac,vodi borbu da okonca monopol Hudson Bai Compani u trgovini krzna krajem 18.veka na tlu Kanade

71a11a3cf-1.jpg

Znam za Snup. Kao sto je Omar realan tip, postojao je lik u Baltimoru koji je radio isto to. Uf, Babls, njega covek ne sme da izostavi...

Mislim da mi je suza potekla kad se Sobotki dogodilo ono sto mu se dogodilo. Mali covek, ni kriv ni duzan, upetljan u raznorazne igre kojima nije dorastao, pritom je stao na zulj onom sujetnom govedu iz murije. Drugacije nije moglo da se zavrsi.

A od pandura? Bank dominira. Volim i Meknaltija, cenim tu samodestrukciju u ljudima. :) Odlican je bio u drugoj sezoni kad je svom bivsem odeljenju napakovao onaj les, cisto da bi nervirao Rawlsa. :lol:

Sobotka je totalno tragičan lik.

Da, Bank je zakon :) ali moj omiljeni lik je tweedy impertinence Lester. Meknalti nikada ne bi mogao da izvede celu stvar sa onim serijskim ubicom da nije bilo Lesterovog tihog a potentnog cinizma i anarhizma ... Mada u stvari serija i valja baš zbog te kombinacije svih tih likova, sa sve Roulsom... a kapiram da je najveće g.ovno u seriji onaj lažljivi novinar.

Та сцена је антологијска :mrgreen:

Него, да ли се неко сећа овог баје? :lol:

deception3.png

Back