veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Ima neko informaciju kad kreće peta sezona Vikinga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna atmosfera, ali su poprilicno zeznuli stvari. Nikako mi se ne svidja rasplet situacije. Mislim da drugu sezonu necu gledati.Podseca malo na film ''The thing'' ...ko voli tu atmosferu sneg, zima, hladnoca neka baci pogled...jako ljubazna serija..odgledao prvu sezonu, druga se snima pa cekam da se zavrsi da je odgledam u cugu..ko voli misterije apsolutna preporuka http://www.imdb.com/title/tt3498622/
Odgledao Taboo, onako nije losa serija mada me je pomalo i smorila. Sad citam da planiraju valjda jos 2 sezone.
Inace, poceo sam The Expanse. Odlicna zayebancija po svemiru, svaka preporuka.
Odlicna atmosfera, ali su poprilicno zeznuli stvari. Nikako mi se ne svidja rasplet situacije. Mislim da drugu sezonu necu gledati.
Covece, kakvo epsko i kolosalno nista. Hteo sam 100 puta da prekinem sa gledanjem, sprecilo me je samo ono - kad sam poceo da jedem govna...
Inace, poceo sam The Expanse. Odlicna zayebancija po svemiru, svaka preporuka.
Odlicna je serija, zavrsio sam prvu sezonu, uskoro se bacam na drugu kad izadje komplet.Ako ti se svideo, imas 4 knjige Prostranstva u Laguni. Sezona je polovina jedne knjige.
Valander ima toliko sezona? Pa to je dobra vest! Ja videla samo dve, i sasvim zaboravila na tu seriju...
Nešto sam ja tu loše zapamtila, izgleda : ) Ali nije važno, ovu epizodu koju si postavio svakako nisam videla...
Pita baba unuka - Dete, kako se zove onaj Nemac što mi sakriva stvari po kući ?
Alchajmer bako... Alchajmer.
![]()
Ima to i svoje dobre strane, možeš uvek iznova da se oduševiš istim filmom... Gledaš Kuma (kao) prvi put, recimo
![]()
"...Maybe the poets are right. Maybe love is the only answer.”
― Woody Allen
( Hannah and Her Sisters )
DakleM. Ti ćeš stalno iznova i iznova da gledaš onih 16 i kusur minuta flma o silovanju predaka Kardašijanovih, a ja ću recimo stalno da slušam neku ribu iz Yellow pages kako mi u sat vremena dugom telefonskom razgovoru pokušava da proda oglas na njihovom sajtu za 140 jura, stalno mi ponavljajući kako mi firma ima sjajne refernce, i da može da postane sjajan BREND... a ja nemam srca da joj kažem da sam slušao Kusturicu kako kaže da su BREND kao frazu izmislili Ameri kako bi te konzervirali i učaurili...
edit. Ima Frojd jebitačan citat, koji će mi ostati zauvek urezan u memoriji zlatnim slovima - Život je samo zaobilazan put do smrti.
“Hell is other people”
Ih je, al bacam citate kao Toni Montano*
* Ne Toni Montana filmski lik, nego onaj degenerik naš pevač koji ni svoje umetničko ime nije mogao da pogodi, već je od Kubanca napravio Italijana![]()
Haha, njega se sećam i skca iz mladosti - olalala kakav intelektualni gigant![]()
Ili onog Pajkića, muža one Isidore Bjelice.
Taj čovek nije upotrebio normalan rečnik u svojim intervjuima, nego je zvučao... onako... kontra-fubularično.
Odoh da gledam drugu epizodu Wallandera![]()