Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Podseca malo na film ''The thing'' ...ko voli tu atmosferu sneg, zima, hladnoca neka baci pogled...jako ljubazna serija..odgledao prvu sezonu, druga se snima pa cekam da se zavrsi da je odgledam u cugu..ko voli misterije apsolutna preporuka http://www.imdb.com/title/tt3498622/
Odlicna atmosfera, ali su poprilicno zeznuli stvari. Nikako mi se ne svidja rasplet situacije. Mislim da drugu sezonu necu gledati.

Odgledao Taboo, onako nije losa serija mada me je pomalo i smorila. Sad citam da planiraju valjda jos 2 sezone.

Covece, kakvo epsko i kolosalno nista. Hteo sam 100 puta da prekinem sa gledanjem, sprecilo me je samo ono - kad sam poceo da jedem govna...

Inace, poceo sam The Expanse. Odlicna zayebancija po svemiru, svaka preporuka.

Odlicna atmosfera, ali su poprilicno zeznuli stvari. Nikako mi se ne svidja rasplet situacije. Mislim da drugu sezonu necu gledati.

Covece, kakvo epsko i kolosalno nista. Hteo sam 100 puta da prekinem sa gledanjem, sprecilo me je samo ono - kad sam poceo da jedem govna...

Inace, poceo sam The Expanse. Odlicna zayebancija po svemiru, svaka preporuka.

Slažem se, neviđena dosada od serije, računao nekoliko ljudi je preporučilo ovdje, pa da vidim i ja to čudo, možda nešto propuštam...međutim, na svakih pet minuta sam morao da ubrzavam unaprijed...hehe

- - - - - - - - - -

a tek kad sam vidio frizuru glavnog glumca, ona moderna, što se furala početkom devedesetih...neoprostivo! :lol:

Izasla je prva epizoda pete sezone Samuraja Dzeka, upravo sam je odgledao i deluje odlicno. Prica je sada dosta ozbiljnija i mracnija i obuhvata dogadjaje 50 godina nakon cetvrte sezone, Dzek je pustio bradu i naucio da koristi vatreno oruzje :D.

SamuraiJackAdultSwimUK.jpg

Poslednja izmena:
Ako ti se svideo, imas 4 knjige Prostranstva u Laguni. Sezona je polovina jedne knjige.
Odlicna je serija, zavrsio sam prvu sezonu, uskoro se bacam na drugu kad izadje komplet.

Planirao sam da ih uzmem kad dobijem malo vise vremena. Nadam se da se nisam zeznuo sto gledam seriju pre citanja...

Valjda se nece kao pijan plota drzati te podele, pola knjige - jedna sezona. Onda ima da je razvuku na celih 8 sezona, sto je ipak mnogo. Imam teoriju da je 6 maksimum i da ostalo nema smisla. :mrgreen:

:) Ima to i svoje dobre strane, možeš uvek iznova da se oduševiš istim filmom... Gledaš Kuma (kao) prvi put, recimo :lol:

“Millions of books written on every conceivable subject by all these great minds and in the end, none of them knows anything more about the big questions of life than I do … I read Socrates. This guy knocked off little Greek boys. What the Hell’s he got to teach me? And Nietzsche, with his theory of eternal recurrence. He said that the life we lived we’re gonna live over again the exact same way for eternity. Great. That means I’ll have to sit through the Ice Capades again. It’s not worth it. And Freud, another great pessimist. I was in analysis for years and nothing happened. My poor analyst got so frustrated, the guy finally put in a salad bar. Maybe the poets are right. Maybe love is the only answer.”

― Woody Allen

( Hannah and Her Sisters )

DakleM. Ti ćeš stalno iznova i iznova da gledaš onih 16 i kusur minuta flma o silovanju predaka Kardašijanovih, a ja ću recimo stalno da slušam neku ribu iz Yellow pages kako mi u sat vremena dugom telefonskom razgovoru pokušava da proda oglas na njihovom sajtu za 140 jura, stalno mi ponavljajući kako mi firma ima sjajne refernce, i da može da postane sjajan BREND... a ja nemam srca da joj kažem da sam slušao Kusturicu kako kaže da su BREND kao frazu izmislili Ameri kako bi te konzervirali i učaurili...

edit. Ima Frojd jebitačan citat, koji će mi ostati zauvek urezan u memoriji zlatnim slovima - Život je samo zaobilazan put do smrti.

Poslednja izmena:
DakleM. Ti ćeš stalno iznova i iznova da gledaš onih 16 i kusur minuta flma o silovanju predaka Kardašijanovih, a ja ću recimo stalno da slušam neku ribu iz Yellow pages kako mi u sat vremena dugom telefonskom razgovoru pokušava da proda oglas na njihovom sajtu za 140 jura, stalno mi ponavljajući kako mi firma ima sjajne refernce, i da može da postane sjajan BREND... a ja nemam srca da joj kažem da sam slušao Kusturicu kako kaže da su BREND kao frazu izmislili Ameri kako bi te konzervirali i učaurili...

edit. Ima Frojd jebitačan citat, koji će mi ostati zauvek urezan u memoriji zlatnim slovima - Život je samo zaobilazan put do smrti.

Hbt, al' si pesimističan :lol:

Moja vizija (filmskog) pakla je da zauvek moram da gledam najveći šit svih vremena

Poslednja izmena:

Back