goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ja ne gledam zbog lošeg izbora novinara...Na našim medijima zaista bilo kakav kvalitet ne može da dođe do izražaja...Isti nepotizam je za noćnog čuvara i za novinara...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos jedna odlicna serija
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
ocena 8/10
SF serija-komedija..prema romanu Daglasa Adamsa
holisticka detektivska agencija koja istrazuje slucajeve natprirodnog..
![]()
Iz nekog razloga na Foxu nije bio WD u ponedeljak...![]()
Možda je pauza u sezoni ili preskaču zbog Božića...
aham... a eto Skali je tu bondbonica![]()
Bleak House, zanimljiva mini serija iz 2005 http://www.imdb.com/title/tt0442632/
aha... mada ja i dalje mislim da ga mačka spalilaTa knjiga je poznata po prvom literarnom opisu spontanog sagorevanja! Jel se to desilo u Seriji?
Jel gledo neko Elementary?
sve je nekako zabilazim , misljenja podeljena od dobre, do lose serije , cist prosek itd itd
a volim tu tematiku...ako je neko gledao skoro neka kaze utiske
hvala
Ja gledam odpocetka. Po meni neuporedivo bolja modernizacija Serloka u odnosu na onu koju su britanci uradili sa onim Benediktom ili kako se vec zove glumac.
Odlican je pre svega izbor glumaca, pocevsi od dva glavna aktera pa sve do sporednih uloga. Dobro su uradjeni njihovi medjusobni odnosi i akcenat je vise na psihologiji likova i same price nego na nekim Serlokovim ekcenticnostima. Ima boljih i losijih epizoda, ali geldano u celini serija je za svaku preporuku.
Blago razocarenje krajem "Ubica mog oca". Do sledece sezone svi ce da zaborave o cemu se radilo. Bezveze.
aha... mada ja i dalje mislim da ga mačka spalila![]()