Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

odlicno . . . . BERLIN STATION

berlin.jpg

Kakva je serija "Stranger things" ? Vidim da ima dosta visoku ocenu

Dosta dobra. Kvalitetu najviše doprinose ta deca sa svojom dečijom lokikom i njihovim '80s igricama..
Radnja je malo over the top, podseća na X-Files.

Može li neko da mi preporuči neku adult crtanu seriju?
Gledala sam i volim Rick and Morty, SP, Regular Show, BoJack Horseman.. znači nešto tako

Ugly Americans je možda najsličnija Rick and Mortyju... ili jednostavno prati novu sezonu South Parka, dve epizode su izašle :lol:

Inače, hoklice, što se Mr robota tiče, nisam se nimalo razočarao, druga sezona drži kvalitet :cool: Finale je pogotovo odlično, meni serija stvara takvu anksioznost da mi poremeti rad srca, a i ovako me čuka jeb'e :mrgreen:

Dosta dobra. Kvalitetu najviše doprinose ta deca sa svojom dečijom lokikom i njihovim '80s igricama..
Radnja je malo over the top, podseća na X-Files.

Može li neko da mi preporuči neku adult crtanu seriju?
Gledala sam i volim Rick and Morty, SP, Regular Show, BoJack Horseman.. znači nešto tako

http://www.imdb.com/title/tt1561755/?ref_=adv_li_tt
http://www.imdb.com/title/tt0149460/?ref_=adv_li_tt
http://www.imdb.com/title/tt1486217/?ref_=nv_sr_1
http://www.imdb.com/title/tt0182576/?ref_=tt_rec_tt

Ugly Americans je možda najsličnija Rick and Mortyju... ili jednostavno prati novu sezonu South Parka, dve epizode su izašle :lol:

Gledam. It's good.
Damn trolls.

Nisam čula ranije za Ugly Americans... pogledaću. Hvala.

Inače, hoklice, što se Mr robota tiče, nisam se nimalo razočarao, druga sezona drži kvalitet :cool: Finale je pogotovo odlično, meni serija stvara takvu anksioznost da mi poremeti rad srca, a i ovako me čuka jeb'e :mrgreen:
Rly? Gledala sam tek dve epizode druge sezone.. nešto mi je Eliot bio neubedljiv :(

Uh.. futurama.. To bih mogao da pogledam opet. Mnogo mi je bolja od Simpsonovih.
Bilo je nekih epizoda koje su me baš pogađale :O

to je inače rađeno po filmu koji je opet rađen po istinitom događaju ''Hachiko''.. koliko sam plakala, kao kiša
pas dolazi na stanicu svaki dan u isto vreme, i čeka svog gospodara.. ali on više nikada neće doći

Rly? Gledala sam tek dve epizode druge sezone.. nešto mi je Eliot bio neubedljiv :(

Jeste spora u početku, ali sa razlogom pravi build-up. A ta neuverljilvost isto ima osnove, otkrićeš kad odgledaš ostalo :) Nastavi obavezno, poslednjih 5-6 su fenomenalne, pogotovo što ima brdo mindfuck momenata koje jednostavno ne očekuješ :lol: Meni je problem na početku bio stagnacija veze između njega i Mr robota al to vremenom poprave.

to je inače rađeno po filmu koji je opet rađen po istinitom događaju ''Hachiko''.. koliko sam plakala, kao kiša
pas dolazi na stanicu svaki dan u isto vreme, i čeka svog gospodara.. ali on više nikada neće doći

Znam za taj film. Nisam gledao doduše, ali sam upoznat sa radnjom. Ne znam kako nisam povezao to :D
U svakom slučaju - ta epizoda svakako :) Tu su, rame uz rame sa tom, i one sa frajevom detelinom i lilinim roditeljima!

Inače, Mr. Robot mi je veoma dobra serija. Juče sam pogledao finale druge sezone.

Poslednja izmena:
Meni je ovo bilo super, pre nekoliko godina kad sam gledao. Nema baš veze sa gore navedenim serijama, ali ono..

http://www.imdb.com/title/tt0423731/?ref_=nv_sr_1

Gledala sam Samurai Champloo.. anime klasik. :)

Jeste spora u početku, ali sa razlogom pravi build-up. A ta neuverljilvost isto ima osnove, otkrićeš kad odgledaš ostalo :) Nastavi obavezno, poslednjih 5-6 su fenomenalne, pogotovo što ima brdo mindfuck momenata koje jednostavno ne očekuješ :lol: Meni je problem na početku bio stagnacija veze između njega i Mr robota al to vremenom poprave.

Will do.

Pogledao ove dve epizode.. šta znam, nije loša ali nije ni dobra. Deluje kao spoj prve i druge sezone, iako su oni skrivali tematiku nove sezone od medija, mislim da su to činili jer bi ispalo da su neoriginalni. Pitanje je da li ću da nastavim sa gledanjem, ne privlači me toliko. Pritom, pokušao sam da ispratim i prethodne dve sezone ali nisam uspeo, jedino sam prve tri odgledao do kraja. Ova je solidnija od hotela i cirkusa, ali opet nedovoljna.

Pogledao ove dve epizode.. šta znam, nije loša ali nije ni dobra. Deluje kao spoj prve i druge sezone, iako su oni skrivali tematiku nove sezone od medija, mislim da su to činili jer bi ispalo da su neoriginalni. Pitanje je da li ću da nastavim sa gledanjem, ne privlači me toliko. Pritom, pokušao sam da ispratim i prethodne dve sezone ali nisam uspeo, jedino sam prve tri odgledao do kraja. Ova je solidnija od hotela i cirkusa, ali opet nedovoljna.

Pogledala i totalno sam razocarana.Kao sto kazes,neoriginalno.Mnogo mi je glupo sto jedna ekipa prica pricu,kao u dokumentarcu,a onda drugi glumci ucestvuju u vizualizaciji objasnjenog.Pa,onda imamo nesto kao flesh back...Nisam ovo ocekivala.

Pogledala i totalno sam razocarana.Kao sto kazes,neoriginalno.Mnogo mi je glupo sto jedna ekipa prica pricu,kao u dokumentarcu,a onda drugi glumci ucestvuju u vizualizaciji objasnjenog.Pa,onda imamo nesto kao flesh back...Nisam ovo ocekivala.

Pa pokušali su da stvore osećaj dokumentarnog filma, no nije im nešto inovativno implementiran mehanizam da bi šljakao, a i dojadiše mi više poznate face. Jedino bih Lily Rabe mogao da gledam večno :cool:

Battlestar Galactica je odlična. :D
Elem, sad kad si je već pomenuo, msm da ću da je odgledam još jednom, odavno nisam. :lol:

Završih treću sezonu.

Generalno preduga, sa jedno 10 epizoda viška. Nešto se kobajagi bave politikom, revolucionarima, pizdama materinama. U principu ispadaju smešne i detinjaste te epizode, kakve bi se očekivale sedamdesetih.

Ali ona All Along the Watchtower epizoda. :eek:

w~o~w :eek:

Back