Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Sta su za vas ''dobre serije'' ?
preporucite par njih
ja sam se ranije cimao oko tih serija, sad gledam prvu da je meni licno zanimljiva prica, pa onda bacim pogled na glumce i ne mora da je neka jaka ocena na imdb one ionako sluze da se opustimo i zabavljamo ne?
ok uz par ozbiljnih koje sam gledao od tad u mnostvo gomilu americkih sranja poceo sam da gledam serije koje nemaju puno epioda ..odgledam 3,4 ako su ok nastavljam ako ne, trazim dalje, problem sto je sve vec vidjeno, sve na istu foru

Završih treću sezonu.

Generalno preduga, sa jedno 10 epizoda viška. Nešto se kobajagi bave politikom, revolucionarima, pizdama materinama. U principu ispadaju smešne i detinjaste te epizode, kakve bi se očekivale sedamdesetih.

Ali ona All Along the Watchtower epizoda. :eek:

w~o~w :eek:

A pa dobro, ne mogu uvek sve epizode da budu brutalne. :D Mada je meni i ova sezona u suštini ok, uprkos tome što su se često dosta više bavili nekim njihovim unutrašnjim razmiricama, nego borbom protiv Sajlonaca (ili kako se već prevode :confused: ) ili potragom za Zemljom. Smorili su malo sa onim suđenjima i odmazdama, slažem se da su taj deo mogli da skrate, ali u suštini mi i nije bila toliko loša ova sezona.

preporucite par njih
ja sam se ranije cimao oko tih serija, sad gledam prvu da je meni licno zanimljiva prica, pa onda bacim pogled na glumce i ne mora da je neka jaka ocena na imdb one ionako sluze da se opustimo i zabavljamo ne?
ok uz par ozbiljnih koje sam gledao od tad u mnostvo gomilu americkih sranja poceo sam da gledam serije koje nemaju puno epioda ..odgledam 3,4 ako su ok nastavljam ako ne, trazim dalje, problem sto je sve vec vidjeno, sve na istu foru

Meni je najbitnija prica, ideja, originalnost i gluma. I to tim redom.

- - - - - - - - - -

American Horror Story??? Čujem da su u fazonu Black Lies Matter...Znači i njih je zahvatila užasna politička korektnost...

Ja tu seriju nikako nisam mogla da svarim. Ako sam od svega odgledala 2-3 cele epizode... Uopste ne kapiram sta je pisac hteo da kaze.

Sa Witch covenom su pokušavali da razbiju klasične elemente fabule (kao da to niko nije ni radio pre njih, hah), pa su mešali žanrove, ubijali a potom vraćali likove, izvrtali glavnu priču, no opet na kraju je od svega nastao samo jedan nered koji ne nudi užitak. No tu sam možda i mogao da pogledam do kraja, već posle te sezone su mi i dojadili glumci, a i sam stil.

A Place to Call Home
ocena 8/10
prica o zeni koja je prezivela drugi sv.rat i nade u nov zivot u australiji

9ea616b5401c00b3f8a65b00238ffc02.jpg

preporucite par njih

Meni je dosta film (tj, dva sata) da se opustim, ne treba mi više vremena sa lošim tekstom i prosečnim glumcima. Tu su krimi-serije izuzetak, volim žanr, pa ako je prosečna, već mi je zanimljivo...

A inače, postoje samo dve fenomenalne serije : ) Jedna je The Wire, druga Ja, Klaudije.
Svidelo mi se i nekoliko mini-serija, House of Cards, Smiley's People, od novijih Top of the Lake.

preporucite par njih

Sta znam,zavisi,ko voli koji zanr...Evo nekih mojih omiljenih,pa mozda nadjes nesto sto ti se svidi..

Harper's island
Twin peaks
And then there were none
Sons of anarchy
The Tudors(Po meni bolja i od Game Of Thrones)
Banshee
X files
El Internado
Pretty little liars
Hemloch Grove
Bates Motel
Lost
The Vampire Diaries
Desperate Housewives
Revenge
The Royals
Happy Town
Nip/Tuck
The Mistresses US
Supernatural
NCIS
Fargo
AHS

Poslednja izmena:
Sta znam,zavisi,ko voli koji zanr...Evo nekih mojih omiljenih,pa mozda nadjes nesto sto ti se svidi..

Harper's island
Twin peaks
And then there were none
Sons of anarchy
The Tudors(Po meni bolja i od Game Of Thrones)
Banshee
X files
El Internado
Pretty little liars
Hemloch Grove
Bates Motel
Lost
The Vampire Diaries
Desperate Housewives
Revenge
The Royals
Happy Town
Nip/Tuck
The Mistresses US
Supernatural
NCIS
Fargo
AHS
Hvala na preporukama
evo od mene da poooonovo preporucim http://www.imdb.com/title/tt2442560/?ref_=wl_li_tt
brutalna serija pre nje gledao carstvo poroka slican fazon pa zavoleo i peaky blinders
Vise sam za nesto ozbiljnije serije izbegavam tinejdzerske serije
ova mi je gotivna pratim ovu novu sezonu http://www.imdb.com/title/tt2249007/?ref_=wl_li_tt
a na cekanju mi je http://www.imdb.com/title/tt2375692/?ref_=wl_li_tt
a gomilu njih sam vec i odgledao a najvise mi u secanju ostale
The Wire, Luther, Breaking Bad, Sons of Anarchy, Prison Break prva sezona, Fargo cekam novu sezonu, Narkosa odgledao obe sezeone cekamo nove itd itd ima ih dosta da ne pisem

Poslednja izmena:
Meni je dosta film (tj, dva sata) da se opustim, ne treba mi više vremena sa lošim tekstom i prosečnim glumcima. Tu su krimi-serije izuzetak, volim žanr, pa ako je prosečna, već mi je zanimljivo...

A inače, postoje samo dve fenomenalne serije : ) Jedna je The Wire, druga Ja, Klaudije.
Svidelo mi se i nekoliko mini-serija, House of Cards, Smiley's People, od novijih Top of the Lake.

ima jos fenomenalnih :)
zbilja
ako ti je promaklo kojim slucajem- Generation Kill - O B A V E Z N O.. the wire ekipa radila (tj pisac koliko mi se cini)

ima jos fenomenalnih :)
zbilja
ako ti je promaklo kojim slucajem- Generation Kill - O B A V E Z N O.. the wire ekipa radila (tj pisac koliko mi se cini)

Znam, čak i imam tu seriju, verujem da je super. Ali više nemam snage za ratne filmove ili tematiku... iako bi možda baš zato trebalo gledati Greneration Kill, pošto je taj tip koji je pisao Wire (Dejvid Sajmon) moj brother from another mother... ok, u pravu si, ipak ću da gledam.
Ali ću verovatno prvo gledati Treme, to je isto ta Wire ekipa, ali je ipak Nju Orleans, muzicari, gradska politika posle katastrofe itd. i to su mi preporučili drugari, navodno je dobro.

Back