Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Fargo nastavlja da kida.
Odlična druga sezona...

Ko će sad da se strpi do treće sezone...:sad2:

Lebac ti ražani, al kida! Sad sam u ozbiljnoj dilemi da li je bolja prva ili druga sezona.

- - - - - - - - - -

At the TCA press tour in August, Hawley joked that Fargo season three could be headed to the future.

"We’re on the UFO. Yeah. I mean I like to joke, it’s going to be, you know, this space station ‘Fargo’ in the year 2555."

Mr. Robot

4+/5

Eskapistička fantazija za depresivne, asocijalne, levo-orijentisane kompjuterske programere. Binge-odgledao sam je za jednu noć do zore. :)

Neko je skoro analizirao način hakovanja u seriji, kažu da je poprilično realan i dobro predstavljen.

Narcos je odlično urađen. Realno predstavljanje Pabla Eskobara kroz oči agenta DEA, svi likovi u seriji su postojali. I dobro su predstavili američku požudu da se zaustavi komunizam zanemarujući druge prijetnje. Ko voli ovakvo nešto, nek izvoli. Netflix u najboljem izdanju...

Odlično finale "Ash vs Evil Dead", napravili su finu podlogu za sledeću sezonu, a pritom zadovoljili zahteve. Ima taj šmek starih filmova :cool:

Nađoh i dobru zamenu za Rick and Morty-ja koje treba sačekati naredne godine: "Ugly americans", crtani o multi-etničkom Njujorku, samo što se ovde odnosi na prisustvo raznih vrsta mutanata, vanzemaljaca, čarobnjaka, čudovišta, vukodlaka, gde je glavni lik socijalni radnik - kosmopolita - koji pokušava da se solidariše sa svima i da prevaziđe 'rasne' prepreke, iako su one očigledne.

Gotham trenutno gledam. Ono, fina serija i sviđa mi se, radnja se dešava prije pojavljivanja betmena i džokera a od poznatijih likova pojavljuje se onaj pingvin. Tu je još mlad i željan dokazivanja. Sviđa mi se upravo to što se ne vezuju mnogo za betmena. Al' bilo bi dobro kada bi film spojili s serijom pa nek se neki od idućih dijelova spoji s pričom iz serije...

Back