pa vrvt će biti bzvz, ali nema veze, gledaće se 

Odgledah. Direkt na Fox-u sinhro sa ostatkom sveta. 

Pa... otprilike bi moglo da se sumira ovako: "Blaaaaaaaaa". Tupe ga, snajka, ko Kontrast studios. 
Karter, po običaju, scenario piše sikirom.
Wink wink nudge nudge fazoni, bogapitaj s kojom namerom u odnosu na Fox News - verovatno da se bude malo kontroverzno i provokativno i tako isciganiše (je l' politički korektno reći isciganiše?) koji poen, pa se s tim u vezi smućkalo likova koji bajagi odvajaju seriju od Foks Njuza, ko ismevaju ih, šta li, podbada se malo Papa Ber O'Rajli, muljaju neke teorije koje ko fol nisu desničarske, al su desničarske, al nisu desničarske, uzvikne se poneka parola o vojno-industrijskom kompleksu (doduše, kongresni deo se, poput Ajzenhauera, izostavi); malo se štrcne globalno zagrevanje, čisto da znamo - znate, jeste ovo na Foksu, al' su naši 
auter-i nezavisni mislioci, "vidi kako se zajebavaju sa Foksom na Foksu"... disidenti... prfffff... Nekoherentno, nezanimljivo, bajato. Salata svega i svačega. Dete bi ovo moglo da smućka.
Pritom je leteći tanjir iz Farga trista puta zanimljiviji.
Svestan sam ja da je ovo eksploatacija i da su i gledaoci svesni toga i da im je to prihvatljivo, al' majku mu, ako si već nazvao epizodu Majn Kampf po, navodno, nekoj norveškoj knjizi, daj malo budi i dosledan pa razvij likove po tim linijama, ovi Mapeti ko da su 15 godina bili zaleđeni, sve go gimik do gimika.
Morgan i Vong su uvek bili kreativni duo iza serije, čekamo videti šta su oni smućkali, ove Karterove pizdarije ni mnogo zaostaliji u razvoju ja od pre deceniju i po ne bih progutao.
I što je najgore, nigde Monike Rejes.