Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Han'bal :)
bscap0277.jpg

bscap0308.jpg

bscap0372.jpg

bscap0446.jpg

bscap0454.jpg

Pogledajte prilog 359332

- - - - - - - - - -

Ovo je najevropskija američka serija.

Da je neuspešni trol, onda ljudi ili oni takozvani nikovi, ne bi ni obraćali pažnju na nju, no, čim većinu drma, to znači da pevačica valjano, kvalitetno tezgari, to jest krstari. :mrgreen:
Ne, ona ne vređa (ili retko kad), već samo izlaže svoje cenjeno, učaureno, fosilno mišljenje, onako kao i svi ostali, samo što se ona zeza, a drugi su ozbiljni.
Zaista je nikovima malo potrebno, pa da im se ubace klinovi pod točkove. Dovoljno je reći sve suprotno, a onda se sami kotrljaju.

Obrazlozi.
O istom trosku preporuci i bolju seriju.

Kad JA kazem da je glupa, to je sasvim dovoljno da prestane da se gleda. JA preporucujem "Kasandru". Ona je sigurno gledanija, od gluposti, koje predlazete.

Hoće li neko da je banuje ili šta?
Najneuspešniji trol ikad

Zasto mene neko da banuje? Banuj samog sebe. Ako ti smeta, nemoj da citas. JA ovde nisam dosla da budem uspesna ili neuspesna. Ja sam dosla da se druzim i kazem svoj misljenje. Ja mislim da si ti trol.

Da je neuspešni trol, onda ljudi ili oni takozvani nikovi, ne bi ni obraćali pažnju na nju, no, čim većinu drma, to znači da pevačica valjano, kvalitetno tezgari, to jest krstari. :mrgreen:
Ne, ona ne vređa (ili retko kad), već samo izlaže svoje cenjeno, učaureno, fosilno mišljenje, onako kao i svi ostali, samo što se ona zeza, a drugi su ozbiljni.
Zaista je nikovima malo potrebno, pa da im se ubace klinovi pod točkove. Dovoljno je reći sve suprotno, a onda se sami kotrljaju.

Cicu svi vole.

Kad JA kazem da je glupa, to je sasvim dovoljno da prestane da se gleda. JA preporucujem "Kasandru". Ona je sigurno gledanija, od gluposti, koje predlazete.

Zasto mene neko da banuje? Banuj samog sebe. Ako ti smeta, nemoj da citas. JA ovde nisam dosla da budem uspesna ili neuspesna. Ja sam dosla da se druzim i kazem svoj misljenje. Ja mislim da si ti trol.

Cicu svi vole.

A zasto Kasandra molicu lepo?Zasto ne Ljovisna koja je triput lepsa od Kasandre?
Plus sto poznajem neke Kasandre i uopste me nisu dojmile.
Sve sto znaju da kazu je: "Daj bato neku paru".
Ljovisna je s druge strane pronicljiva.
Ona jasno da do znanja ko je kome brat od strica, a kome strina .
Toga u Kasandri nema , nego se sluze marketinskim trikovima da te drze u nedoumici da bi odgledala celu seriju i tako zaboravila na svoje svakodnevne obaveze.
Glasam protiv!

Na ovaj postulat nije dozvoljena replika, te se zato nece uzimati u obzir ukolko bude postavljena.

Poslednja izmena:
A zasto Kasandra molicu lepo?Zasto ne Ljovisna koja je triput lepsa od Kasandre?
Plus sto poznajem neke Kasandre i uopste me nisu dojmile.
Sve sto znaju da kazu je: "Daj bato neku paru".
Ljovisna je s druge strane pronicljiva.
Ona jasno da do znanja ko je kome brat od strica, a kome strina .
Toga u Kasandri nema , nego se sluze marketinskim trikovima da te drze u nedoumici da bi odgledala celu seriju i tako zaboravila na svoje svakodnevne obaveze.
Glasam protiv!

Na ovaj postulat nije dozvoljena replika, te se zato nece uzimati u obzir ukolko bude postavljena.

Predlazem Kasandru, jer se emituje na telviziji. KAd bude Ljovisna, predlozicu i nju. Meni su sve super.

Robotech
gledao nekad kao skolarac ..sad gledam ponovo I mogu da kazem da iako je manga crtani u japansko americkoj koprodukciji ima izuzetne bisere..
Prva sezona ima recimo izuzetno ozbiljan pristup musko zenskim odnosima ..nacin na koji je to obradjeno je izvanredno realistican ( ne govorim o sexu ) jos nisam video film ili seriju koja to bolje obradjuje

meni jeu the wire bila malo smor druga sezona..posle toga serija je brutalna.a recimo ta druga sezona je bolja od svake sezone od serije sons of anarchy recimo..

Ja trenutno drugu gledam i 'vako kada malo posložiš kocke, dobra je i druga al' prva je neprevaziđena. Kada love onu bandu koja drži kartel u gradu, kako pronalaze njihove konekcije s malo masnijim ljudima u gradu (pogotovo ono kada uhvate onog šofera kongresmana kako nosi 20 000 dolara), te onda kako su ih uhvatili.

Back