darla-zg
Početnik
- Poruka
- 24
s jeseni su se vratili super sitcomovi :
the goldbergs, fresh off the boat, modern family, brooklyn nine nine

the goldbergs, fresh off the boat, modern family, brooklyn nine nine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stargate Universe
http://www.imdb.com/title/tt1286039/?ref_=nv_sr_4
Nakon SG1 i Stargate Atlantis, pogledao sam i ovu, iako su izašle samo dve sezone pre nego što su je ukinuli, valjda zbog manjka interesovanja. Meni je dobro legla, sa značajno drugačijom tematikom nego njene prethodnice. Kasnije sam gledao komentare na seriju gde su je prilično ispljuvali, ali koliko sam skontao, iz razloga što su Stargate fanovi većinom bili ubeđeni da je ta serija bila krivac za ukidanje prethodnog Stargate serijala, a ne zbog same radnje, ili glume (Robert Karlajl je vrhunski odradio ulogu). U svakom slučaju, mislim da se fanovi žanra neće pokajati ako je odgledaju, čak ni kraj nije loš s obzirom na to da je serija završena pre nego što je originalno planirano.

Ajde ima vas dosta ovde koji ste gledali dosta kvalitetnih serija,tražim neke dobre misteriozne tipa twin peaks,killing.Znači misterije!
Ajde ima vas dosta ovde koji ste gledali dosta kvalitetnih serija,tražim neke dobre misteriozne tipa twin peaks,killing.Znači misterije!

Wayward Pines,za pocetak.
Meni ta serija uopste nije legla, nisam odmakla dalje od pete epizode, a i dotle sam na guranje odgledala.
Meni ta serija uopste nije legla, nisam odmakla dalje od pete epizode, a i dotle sam na guranje odgledala.