mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.463
Ovo neki rimake ili nastavak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Can't wait
http://i2.wp.com/www.rowsdowr.com/wp-content/uploads/2014/10/********.php_.jpg

pogledala prvu epizodu Limitless.. (ne znam zašto kad mi se ni film nije svideo)
i jednu epizodu Narcos...nije to loše, ali mene stvarno ne interesuje![]()
pogledala prvu epizodu Limitless.. (ne znam zašto kad mi se ni film nije svideo)
![]()
I ja..dosadno i skroz nezanimljivo.

al će zato još malo The good wife![]()
doduše, bez Kalinde, ali ona ionako nije imala veliku minutažu od kad se pokačila sa Juliannom
The good wife nisam nikad gledala.Posle Sons of anarchy,trazim isto tako dobru ili jos bolju seriju...
ups
bila sam ubeđena da sam nekad sa tobom ćaskala o The good wife
ta SOA mi je uvek delovala kao muška zabava...
THE twilight zone.![]()
koliko nepotrebnih zapleta ima u toj seriji u neklm trenutcima podseca na tursku sapunicu za domaciceta SOA mi je uvek delovala kao muška zabava...
The good wife nisam nikad gledala.Posle Sons of anarchy,trazim isto tako dobru ili jos bolju seriju...
Pravi se Mayans spin off, a bilo je price i o prequel mini seriji za koju godinu. Trenutno ide The Bastard Executioner koju pravi Kurt Sutter. U sustini isto sto i Sansi samo jasu konje. Vikinzi su totalna kopija Sansa samo na brodovima.![]()
nece niko da radi prevod za tu seriju, pretpostavljam onda da je super serija ali nije za siru publiku..ciuo sam da ima dosta krvi i brutalnosti, mozda zbog toga..Pravi se Mayans spin off, a bilo je price i o prequel mini seriji za koju godinu. Trenutno ide The Bastard Executioner koju pravi Kurt Sutter. U sustini isto sto i Sansi samo jasu konje. Vikinzi su totalna kopija Sansa samo na brodovima.![]()
Pravi se Mayans spin off, a bilo je price i o prequel mini seriji za koju godinu. Trenutno ide The Bastard Executioner koju pravi Kurt Sutter. U sustini isto sto i Sansi samo jasu konje. Vikinzi su totalna kopija Sansa samo na brodovima.![]()