Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

kod 5-6 epizode, mislio sam da ce serija imati 50 epizoda, koliko sporo je islo, i da ce sve biti u luizijani. posle prvih 7 epizoda, prebacili su iz prve u sestu brzinu, i meni vise smeta ta promjena brzine, nego skretanje u drugom pravcu.

jeeeebiga, sta da rade/?
hbo serija, velika produkcija
imas uvod razradu zakljucak.. sta su trebali, neki otvoreni kraj s hiljadu mogucnosti; da ubiju ovu dvojicu?

i ***** tu provokativnu nit i to, serije i filmovi su me isprovocirali kolko i profesor u srednjoj tj nikoliko.
film je iskustvo:mafijas::mafijas:

Сво зло, као универзална појава, своди се на тамо неку ретардирану инцестуозну будалетину. Ништа завера, ништа моћне структуре зла, ништа Жути краљ...Не, дефинитивно је упрскана ствар.

Mislim da zaboravljaš čitav koncept kojim su natopili seriju: "This is a world where nothing is solved." Oni su ipak samo dvojica detektiva, i na njima je cela priča ostala, a čitava struktura te sekte je takva da je pitanje koliko je ljudi tu uključeno.

Mislim da zaboravljaš čitav koncept kojim su natopili seriju: "This is a world where nothing is solved." Oni su ipak samo dvojica detektiva, i na njima je cela priča ostala, a čitava struktura te sekte je takva da je pitanje koliko je ljudi tu uključeno.

Не мислим тако.
Просто Америка као целина, као друштво, услед свог позитивистичког концепта, никада се није у својој јавној мисли суочила са постојањем зла. Последице тог несуочавања, када ствар пребацимо на реалан друштвено политички терен, су то да су најгрозније европске тековине, у Америци достигле свој врхунац. То су ропство и геноцид. Мислим да та концепција није без утицаја и на сав играни програм који се снима у А,ерици.

Poslednja izmena:
To je spoiler fora za vise serija.

A, pa dobro onda, hvala na objašnjenju. Inače, slabo čitam komentare filmova ili serija, više volim da ih prvo pogledam, pa onda da malo razmislim o njima, ako ima o čemu da se razmišlja, što bi se reklo, volim filmove, ali nisam baš klasični filmofil. Zapravo, hoću da kažem da se izvinjavam ako sam ispao glup u društvu :cool:

Treća epizoda, i dalje truba... A sve se nešto nadam biće bolje. Vidim ja da ću i narednih 5 epizoda ovde da kukumavčim, ali prva sezona nikad vratiti se neće.

Ja kad se setim, meni ni prva nije bila nešto mindblown' serija dok nisam stigao do četvrte, tu se desio bum, priča dobila momentalno ubrzanje, pritom onaj šestominutni kadar jurnjve kroz crnačke kuće je maestralan deo. Nadam se da će i ovu četvrta da izvuče.
Čak priča i likovi počinju fino da se razvijaju, ali dijalozi su takva katastrofa ovde, dok je u prvoj to bila glavna stvar.

Ja kad se setim, meni ni prva nije bila nešto mindblown' serija dok nisam stigao do četvrte, tu se desio bum, priča dobila momentalno ubrzanje, pritom onaj šestominutni kadar jurnjve kroz crnačke kuće je maestralan deo. Nadam se da će i ovu četvrta da izvuče.
Čak priča i likovi počinju fino da se razvijaju, ali dijalozi su takva katastrofa ovde, dok je u prvoj to bila glavna stvar.

Ta jurnjava, ako je ona na koju mislim je bila toliko naivna da mi je pokvarila utisak o ozbiljnosti serije. Ono setkanje sa ridjim je totalno nerealno bilo...

Back