Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

I meni su prve 2 epizode 3. sezone bile dosadne, a onda je u trećoj nešto kliknulo i sad baš uživam u tempu i... estetici... serije.

Ja nisam ni stigla da zavrsim prvu sezonu.Ne znam zasto,ali nesto me toliko odbijalo od serije,pa mi je nekako bilo i lako da odustanem od gledanja...To je to,kada pocnes nesto silom da gledas.Verovatno nije bilo vreme..

Pocela sam da gledam Bajo sospecha, i odlicna je!
Sedmogodišnja devojčica Alisija Vega nestaje tokom zabave prilikom svog prvog pričešća i jedini trag je da je neko od gostiju ceremonije odgovoran za njen nestanak. Policijski načelnik Kasas šalje dvoje policijskih agenata, Viktora i Lauru, koji se prethodno nisu poznavali, da se infiltriraju u porodicu Vega kao sretni bračni par kako bi otkrili šta se zapravo dogodilo i ko je krivac. Problemi nastaju kada dvoje agenata otkriju da su dva različita sveta i da tajne koje ima svaki član te porodice otežavaju istragu. Kuriozitet serije je da niko od ekipe iz serije izuzev glavnog scenariste ne zna ko je ili ko su krivci. Svi članovi glumačke postave misle da su likovi koje tumače nevini, što doprinosi uverljivosti i prirodnosti glume svakog glumca ponaosob.

Počela da gledam Wolf Hall, pa prekinula sa tim i rešila da konačno pogledam The Tudors (isti likovi, samo što je u Wolf Hall priča ispričana iz ugla Cromwella i kardinala Wolseya). Kad završim The Tudors vratiću se Wolf Hallu .

Brody iz Homeland (Henri u Wolf Hall) je fizički sličniji Henriju VIII od Rhys Meyersa.

konačno saznala da Krvava Meri nije Marija Stjuart...

koliko smo mi rahat što praktično nemamo dinastiju, a plemstvo nikada nismo (dooobro, Nemanjići, ali to je realno i najdosadniji deo istorije). Ko bi sve te Plantagenete, Jorkove, Tjudore, Stjuarte, Hanovere, Vindzore učio...pffff

gledam vec danima neku dansku krimi seriju na pinku 2.

elitna jedinica

dobro je uradjena i snimljena, na neki nacin me zadovoljava sto se tice gledanja filmova i serija.

pre toga je bila isto danska serija o zeni poliicarki, koja je bila i predsednik vlade. burna desavanja su korektno prikazana, filmski gledljivo, zanimljivo

sve u svemu kvalitetan tv progrqam te dve danske serije

Mnogi me drugovi smatraju budalom, ali obožavam seriju Spartacus
Prvu sezonu sam pregazio za jedan dan iz cuga, ove ostale sam malo po malo.
Serija je fenomenalna, jeste da ime te akcije i prekomjerene krvi i scena eksplicitnog nasilja i još eksplicitnijeg seksa, ali neverovatno je to da se ljudi trude i da je zapravo gluma dosta dobra.
Gledao sam i serije Jerocho i Terranova ali su obe serije ukinute tj prekinuto je snimanje iz kog razloga ne kapiram.
Čuo sam da je True Detective dobra ali sam nešto skeptičan da je pogledam...

Back