Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

gledam vec danima neku dansku krimi seriju na pinku 2.

elitna jedinica

dobro je uradjena i snimljena, na neki nacin me zadovoljava sto se tice gledanja filmova i serija.

pre toga je bila isto danska serija o zeni poliicarki, koja je bila i predsednik vlade. burna desavanja su korektno prikazana, filmski gledljivo, zanimljivo

sve u svemu kvalitetan tv progrqam te dve danske serije

Ta Elitna jedinica skroz je dobra, klasicna detektivska serija sa dobrim glumcima. Ovu drugu nisam gledala.

U drugoj je priča mnogo šira, ali ne znači da je zanimljivija. Kad se pohvataju konci, sedma epizoda je čak i dobra, odlična, može se reći, u odnosu na prethodne. No treba do nje dogurati, a i zapitati se da li je vredno prolaziti kroz šest sasvim osrednjih, odnosno loših epizoda da bi se došlo do jedne dobre. Ni sedma nije savršena, ali je nivo iznad ostalih. Može da stane rame uz rame sa nekom prosečnom epizodom prve sezone.

True Detective 2:

Prvih 5 epizoda su konfuzne. Dijalozi su neodredjeni, radnja je rastrkana, serija uopste ne drzi paznju, prisilno se mora gledati.

Zadnje dvije epizode 6 i 7 su bolje. Gluma je bolja, ima akcije, stvari se povezuju, i serija drzi paznju. Oni su ubacili neke dramske efekte da povezu pricu na brzinu jer moraju pricu privesti kraju u zadnjoj epizodi 8. Meni to ne smeta, ja ne cjepidlacim oko toga.

Na primjer sinocnja epizoda 7 je meni odlicna. Gluma je odlicna i ima akcije.

Dogurao do 7 ep True detective, a i dalje ne znam o cemu oni tu trtljaju... ko je koga zajebao... ko je s kim u kombinaciji... opste rasulo...

Veruj, nisi jedini :mrgreen:
Ja sam mislio da će da se popravi u finišu sezone, ali ćorak.
Oni idu sve više prema dnu sa nekim tipično holivudskim jurnjavama, glupim i nepotrebnim scenama i tim zapletom koji niko sem autora ne može da pohvata.

Da ne napomnjem ovaj kraj sedme epizode, koji je užasno predvidljiv.

Prva sezona je bila ok, a ovu drugu kao da je radio Radoš Bajić.

Породица Сопрано :ok:

the-sopranos.jpg

Кренуо сам од прве епизоде.

Meni je druga sezona prilicno dobra, losija od prve, ali nisam ni ocekivao da bude bolja... Zanimljivi likovi, ali je trebalo vremena da se prica razvije i sezona je postaja bolja kako se blizi kraju dok je prva po meni izgubili kvalitet pri kraju.

To se desi sa svim serijama...Potroše inspiraciju...Nisam gledao, jel i dalje tema ''Kralj u Žutom''?

ja sam bila odusevljena,
pa mi to odusevljenje naglo splaslo, jerbo im je prica nekako...suplja brate

Meni je ova serija delovala super na reklami, tako da sam je odmah skinula i odgledala prvu epizodu... i razočarala se kao retko kad. :confused: Ok, gledljiva mi je, ali mi je priča pomalo glupa... msm šta su sad pa ti zaraženi, neki zombi-vampiri ili šta već? :roll: Mada ja generalno nisam neki ljubitelj tih vampirski tema, tako da bih iz serije izbacila svu tu priču o vampirima i umesto nje ubacila neku zombi zarazu ili neki virus vanzemaljskog porekla. :lol:

To se desi sa svim serijama...Potroše inspiraciju...Nisam gledao, jel i dalje tema ''Kralj u Žutom''?

Skroz je druga tema, uglavnom korupcija, mada je veliki deo sezone cine likovi i njihove osobine/problemi/tripovi kao sto je bilo i u prvoj.

Prosla sezona je bila prva stvar koju je pisac/kreator serije ikada sam napravio za televiziju (pre toga je napisao scenario za dve epizoed seriej The Killing) pa sam ocekivao da je duze vreme radio na tome dok je za drugu sezonu imao rok i pitanje je bilo koliko ima inspiracije i da li je mozda "one trick pony" jer drugu sezonu je trebalo da cine skroz drugi likovi i druga prica.

Meni je ova serija delovala super na reklami, tako da sam je odmah skinula i odgledala prvu epizodu... i razočarala se kao retko kad. :confused: Ok, gledljiva mi je, ali mi je priča pomalo glupa... msm šta su sad pa ti zaraženi, neki zombi-vampiri ili šta već? :roll: Mada ja generalno nisam neki ljubitelj tih vampirski tema, tako da bih iz serije izbacila svu tu priču o vampirima i umesto nje ubacila neku zombi zarazu ili neki virus vanzemaljskog porekla. :lol:
Јао, а ја не волим зомбије. Са вампирима још и постоје добри филмови, за серију не знам, али са зомбијима ми се ништа не свиђа.

Јао, а ја не волим зомбије. Са вампирима још и постоје добри филмови, за серију не знам, али са зомбијима ми се ништа не свиђа.

Iskrena da budem, mene su vampiri smorili kada je izašla ona serija/film šta li je već, u kome svetlucaju. :lol: Msm stvarno... :roll: Nadam se da neko konta na šta mislim, mrzi me sada da guglam šta je to. Dobri su mi oni stariji filmovi sa vampirima, tipa Underworld, ali ovo novo što izlazi je uglavnom blagi užas. :confused:

Back