Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ovo se ne radi u drugoj epizodi...
Da je negde šesta-sedma, pa ajd i da se neko upeca.
Ovako:

smisliće neko kretensko objašnjenje (ćorci, neka so, pancir), jer ne verujem da su toliki mombrili da ubiju glavnog lika u drugoj epizodi

U svakom slučaju, ovo im nije trebalo.

Bilo bi odlično da zapravo on umre, jer bi onda čitava anticipacija njega kao "pravog" detektiva pala u vodu :lol: A i delovalo bi realističnije. Doduše, paradoksalno, kvalitet serije bi opao jer je on najjači lik a i Farel je najbolje sproveo svoju ulogu od svih glumaca.
Inače, bacih pogled na onaj "Angry river" snimak-kompilaciju scena iz prve sezone i onda skapiram da ne postoji nikakva šansa da ova čak priđe prvoj :lol:

neozbiljni pesimista
da, i ja sam odma pomislio na so i pancir.. nedje procitah i trece rjesenje, da je san :D

vizuelno je savrsena, one kombinacije kadrova usranih industrijskih djelova grada iz pticje perspektive, sa prebukiranim auto-putevima i urbanizovanim djelovima je meni najupecatljiviji dio serije, pored sjebanih likova.
Siri Pizzolatto pesimizam jos dublje
ps
u prvoj sezoni se mekonahi makar nasmijesio nekolika puta

- - - - - - - - - -

da
pocetni monolog o mracnoj sobi je holivudski klise iz doba jureee :(
ali scena u autu kad velkoro objasnjava kako je e-cigareta kao da pusi robotu k....., dok se detektivka cudi dje svi oni ljudi sto rade pored puta zive je priceless
(isto i sa sjebanim sefom policije s propalitetom od sina)

a odakle bi fora sa solju :lol: u sacmari?
Kill bill?

- - - - - - - - - -

I ja cenim da je tako. Čim se i kuso i repato pomamilo na to, pretpostavljam da je najmanji zajednički sadržalac, pa odbijam da pogledam.
odlicna je serija
I Sopranovi su bili najgledaniji svojevremeno, pa su remek-djelo..
Sad se polako okrecu Vikinzima, jer je dinamicnija serija, tj potrosi se vise litara krvi.
e to je vec losa serija

velebite
vjerujem da ti najvise smeta dvominutni sentimentalni rastov monolog na kraju..
to je ljudima smetalo i na kraju Sindlerove liste.. ali to je 1posto svega. Mada mi u True detectivu nije zasmetao uopste

Не, није само тај патетични крај, него је цела епизода скренула у погрешном смеру. Та, последња епизода је неки трули компромис којим цела серија губи ону провокативну нит. Урушава се цела логичка конструкција и темељ који се градио у ранијим епизодама. Сво зло, као универзална појава, своди се на тамо неку ретардирану инцестуозну будалетину. Ништа завера, ништа моћне структуре зла, ништа Жути краљ...Не, дефинитивно је упрскана ствар.

Не, није само тај патетични крај, него је цела епизода скренула у погрешном смеру. Та, последња епизода је неки трули компромис којим цела серија губи ону провокативну нит. Урушава се цела логичка конструкција и темељ који се градио у ранијим епизодама. Сво зло, као универзална појава, своди се на тамо неку ретардирану инцестуозну будалетину. Ништа завера, ништа моћне структуре зла, ништа Жути краљ...Не, дефинитивно је упрскана ствар.
Da,mada kraj je prilicno realan.Njih dvojica su uradili ono sto je u njihovoj moci,Glavne likove nisu uhvatili...

Ako se dobro secam kada je Rust gledao onaj snimak rituala ubijanja devojke,jasno pokazuje da je u pitanju bila prilicno mocna sekta.Kroz celu sezonu se to potenciralo ali ipak je prica ostala nerazjasnjena :(

Back