Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Uopste nije kvalitetna.Ko to tvrdi taj veze nema sta su kvalitetne serije;

Nek si nam rekao. Gle ti njega. Jos koliko je i siguran u sebe :D Kao u vrticu, ali bukvalno: "Ja sam pametan vi niste ja znam sta je najbolje ako se ne slazete sa mnom onda ne znate sta je kvalitet. A ako se slazemo dobicete kocku cokolade ali samo kocku jer sam ipak ja najpametniji pa je ostalo moje" :lol:

Ovaj video je super pogledala sam ga bar 2x kad je izasao skroz su u pravu :D Narocito to za dorucak... mislim sad kad gledam te scene smesne su mi ali kad sam ih prvu put videla, pomislila sam da li reditelj mozda sad mesa kafu i zaboravio da kaze "cut".

Nek si nam rekao. Gle ti njega. Jos koliko je i siguran u sebe :D Kao u vrticu, ali bukvalno: "Ja sam pametan vi niste ja znam sta je najbolje ako se ne slazete sa mnom onda ne znate sta je kvalitet. A ako se slazemo dobicete kocku cokolade ali samo kocku jer sam ipak ja najpametniji pa je ostalo moje" :lol:

Ovaj video je super pogledala sam ga bar 2x kad je izasao skroz su u pravu :D Narocito to za dorucak... mislim sad kad gledam te scene smesne su mi ali kad sam ih prvu put videla, pomislila sam da li reditelj mozda sad mesa kafu i zaboravio da kaze "cut".

Jok , ti si pametna u pm.
Brejkin bed - bljak.

Tesko sranje.
Lozi narkice na glupe price.

Kako mogu o tebi da mislim da si pametna kad te dribla kako ko hoce.
Kad tebi prolazi Brejkin bed, sta da pricamo dalje.

Uopste nije kvalitetna.Ko to tvrdi taj veze nema sta su kvalitetne serije;
Ne moze se uporediti po kvalitetu sa npr. Haus of cards ,koja je ogavna po sadrzaju ali kvalitetno uradjena

Pogledajte prilog 305653
Kako mogu o tebi da mislim da si pametna kad te dribla kako ko hoce.
Kad tebi prolazi Brejkin bed, sta da pricamo dalje.

Sto si se sad uvredio Milance, pa Kevin Spacey je sam rekao da je Breaking Bad odlicna serija dokaz za "golden age in television today".. ne secam se tacno.
Ko si ti da mislis da bolje znas od njega, ste je sve uradio. Genijalan je. Pa trenutno glumi u House of Cards (isto odlicna serija btw)
Zasto da slusamo tebe a ne njega? :mrgreen:

Jer imas cokoladu?

Sto si se sad uvredio Milance, pa Kevin Spacey je sam rekao da je Breaking Bad odlicna serija dokaz za "golden age in television today".. ne secam se tacno.
Ko si ti da mislis da bolje znas od njega, ste je sve uradio. Genijalan je. Pa trenutno glumi u House of Cards (isto odlicna serija btw)
Zasto da slusamo tebe a ne njega? :mrgreen:

Jer imas cokoladu?

To je zvanicna izjava za rulju.
Privatno ce ti reci da je tesko njesra, naravno ako te uvazava.

Osim toga,valjda ti je jasno da tu seriju nije ni gledao?Ili nije?

Gledao sam prve tri epizode.Scenario je toliko supalj da nisam vise imao ni najmanju zelju da gledam dalje.
Ne pitaj za mane. Pitaj sta tu ima da valja?

I ne oslanjaj se na statistiku americke gledanosti, posto je to lista novokoponovane rulje koja se ni po cemu ne razlikuje od latinoamerickih sapunica.

Treba gledati serije koje su radjene za malo trziste. Malo ali kvalitetno;intelektualno.

Sem ako i ti nisi jedan od novokomponovanih (narodnjaka ili repera svejedno. Sve je to isti ******).

A sto se ti javljas kad nisi gledao seriju. Ko ti je drmao kavez.

:zcepanje:

Jao jadan. No svejedno...

Nego.. mislim da nece nastaviti The Newsroom... ja sam stvarno jako zavolela ovu seriju, ali kako sam videla finale mislim da je Aaron Sorkin odustao, koliko su ga napadali, mislim i njega i HBO (antiamericka serija blabla, protiv republikanske stranke). Mada realno to im je dobro zbog publiciteta. Steta. Jos je Jeff Daniels izjavio na twitteru da ce snimiti 3. sezonu, ali to je bilo pre 3 ned, jos uvek nisu potvrdili. Ako nista drugo bar je finale super, Sorkin je vec ocigledno znao da je to kraj pa je hteo da zadovolji publiku.

1377270_419202844858033_521851881_n.jpg

Ovaj GOT je skroz zarazan kada mi je drugar rekao da ću gledati po 5 epizoda zaredom nisam mu verovao, do večeras...Druga sezona mloogo bolja ili sam se ja istrenirao na gledanje:lol:

1377270_419202844858033_521851881_n.jpg

Ovaj GOT je skroz zarazan kada mi je drugar rekao da ću gledati po 5 epizoda zaredom nisam mu verovao, do večeras...Druga sezona mloogo bolja ili sam se ja istrenirao na gledanje:lol:

Druga sezona bolja? Na koju foru?
Prva sezona je dosta kvalitetnije napisana i odglumljena(sad ne znam da li je to do Martina ili scenarista koji su adaptirali izvorni materijal).
Treca je poboljsanje u odnosu na drugu,ali daleko je to od onog general feel-a prve sezone.

Meni jeste ovo što sam gledao i mnogo uzbudljivije i zanimljivije...
Tako to bude uvek. Brat, drugarice... itd. "Nije to za mene ja ne volim ja fantasy", "Ja vise volim indie, ako je toliko popularno sigurno ne valja". A na kraju kad su konacno poceli, pogledali sve za 7 dana max 10.
Ja volim fantasy ali sam bio skeptičan prema Martinu ranije kada je još bio samo pisac...

Are you ******* idiot? Imaš li pametnija posla nego da serreš i glumiš mudraca. Da su napisali da je serija loša, ti bi rekao da je najbolja, idi čoveče radi nešto pametnije. ;)

Ne budi glup.

Ne serri....serija je idiotska i svi sto je hvale, glupi su ko telad.
Sta ti ja mogu sto si napaljeni filmoman pa ti prolaze svakakva vnago.Nema veze, samo da ti buljis u ekran...ili PLAAATNOOO.

Stvarno ti ne bi bilo lose malo da prosetas u prirodu a ne samo da zevas u ekran ko manjak gledajuci sve i svasta bez ikakvog kriterijuma.

- - - - - - - - - -

A sto se ti javljas kad nisi gledao seriju. Ko ti je drmao kavez.

To niko pametan ne gleda.

- - - - - - - - - -

Bordžije sa Džeremi Ajronsom su bile super, na žalost samo tri sezone ... http://www.imdb.com/title/tt1582457/?ref_=sr_1

Na zalost???
He svasta na ovom forumu covek ima da vidi.

Poslednja izmena:
@goxy imam mnogo bolji poster za ovu situaciju ali necu da spojlerisem, posto jos nisi zavrsio 3. sezonu.... Pricacemo onda :D

Nemojte mu odgovoriti (covek mrzi sve, sto obicno znaci da najvise mrzi sam sebe) vidite sad vec da ili nesto mentalno nije u redu sa njim ili je ovo spam. Niko nije ovoliko glup.

Kako mogu da volim gluposti. Gluposti vole samo budale.
Ja sam covek koji voli umetnost a ne bizarne reklamne filmove.
I ne treba da se ljutis na mene ,nego da budes zahvalna sto te ucim da ne budes ovca.

Znaci razum ispred trivijalnog zadovoljstva .Toga treba da se drzis ako neces da ti palamude odredjuju kako ces da zivis.

Ovaj Milan, je l' to neki trol ili stvarno postoje toliko ignorantni i stupidni ljudi?

Pogledao čovek tri epizode i već sudi po seriji. To što je hajpovana ne znači da nije dobra, a trenutno i najbolja serija koja se prikazuje(prikazivala, s obzirom da je finale sinoć bilo). Prva sezona čak i ne može da se poredi sa sledećim, a kulminacija dolazi na samom kraju.
Ali što bih ja ubeđivao neku budalu da gleda :lol:

I inače, svako ko kaže da je GoT odlična serija verovatno nije čitao knjige. Ja sam bio oduševljen prvom sezonom, a onda sam nabavio sve knjige koje su dotad izašle. Posle, kad sam već znao priču, druga sezona mi je delovala mlako, a ni treća nije nešto bolja. Kao serija je čist prosek, možda malo iznad, a vuče je dobra priča za koju je Martin zaslužan :)

Walter-White-Iron-Throne.jpg

Back