CocoSunset
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Uopste nije kvalitetna.Ko to tvrdi taj veze nema sta su kvalitetne serije;
Nek si nam rekao. Gle ti njega. Jos koliko je i siguran u sebe
Ovaj video je super pogledala sam ga bar 2x kad je izasao skroz su u pravu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek si nam rekao. Gle ti njega. Jos koliko je i siguran u sebeKao u vrticu, ali bukvalno: "Ja sam pametan vi niste ja znam sta je najbolje ako se ne slazete sa mnom onda ne znate sta je kvalitet. A ako se slazemo dobicete kocku cokolade ali samo kocku jer sam ipak ja najpametniji pa je ostalo moje"
![]()
Ovaj video je super pogledala sam ga bar 2x kad je izasao skroz su u pravuNarocito to za dorucak... mislim sad kad gledam te scene smesne su mi ali kad sam ih prvu put videla, pomislila sam da li reditelj mozda sad mesa kafu i zaboravio da kaze "cut".
Ovaj video je super pogledala sam ga bar 2x kad je izasao skroz su u pravuNarocito to za dorucak... mislim sad kad gledam te scene smesne su mi ali kad sam ih prvu put videla, pomislila sam da li reditelj mozda sad mesa kafu i zaboravio da kaze "cut".

Ne moze se uporediti po kvalitetu sa npr. Haus of cards ,koja je ogavna po sadrzaju ali kvalitetno uradjena
Pogledajte prilog 305653
Kako mogu o tebi da mislim da si pametna kad te dribla kako ko hoce.
Kad tebi prolazi Brejkin bed, sta da pricamo dalje.

Sto si se sad uvredio Milance, pa Kevin Spacey je sam rekao da je Breaking Bad odlicna serija dokaz za "golden age in television today".. ne secam se tacno.
Ko si ti da mislis da bolje znas od njega, ste je sve uradio. Genijalan je. Pa trenutno glumi u House of Cards (isto odlicna serija btw)
Zasto da slusamo tebe a ne njega?
Jer imas cokoladu?
To je zvanicna izjava za rulju.
Privatno ce ti reci da je tesko njesra, naravno ako te uvazava.
Osim toga,valjda ti je jasno da tu seriju nije ni gledao?Ili nije?
izjava za rulju 
Snapizjava za rulju
![]()
To je rekao na James MacTaggar Memorial Lecture 2013 gde je sat vr pricao o televiziji i o internetu danas.
Vrati se u vrtic![]()
Gledao sam prve tri epizode.Scenario je toliko supalj da nisam vise imao ni najmanju zelju da gledam dalje.
Ne pitaj za mane. Pitaj sta tu ima da valja?
I ne oslanjaj se na statistiku americke gledanosti, posto je to lista novokoponovane rulje koja se ni po cemu ne razlikuje od latinoamerickih sapunica.
Treba gledati serije koje su radjene za malo trziste. Malo ali kvalitetno;intelektualno.
Sem ako i ti nisi jedan od novokomponovanih (narodnjaka ili repera svejedno. Sve je to isti ******).

HoC je prvih par epizoda bila super, a posle kenjanje.. bb je cela prva sezona ok...Uopste nije kvalitetna.Ko to tvrdi taj veze nema sta su kvalitetne serije;
Ne moze se uporediti po kvalitetu sa npr. Haus of cards ,koja je ogavna po sadrzaju ali kvalitetno uradjena
Pogledajte prilog 305653
![]()
Ovaj GOT je skroz zarazan kada mi je drugar rekao da ću gledati po 5 epizoda zaredom nisam mu verovao, do večeras...Druga sezona mloogo bolja ili sam se ja istrenirao na gledanje![]()
Ja volim fantasy ali sam bio skeptičan prema Martinu ranije kada je još bio samo pisac...Tako to bude uvek. Brat, drugarice... itd. "Nije to za mene ja ne volim ja fantasy", "Ja vise volim indie, ako je toliko popularno sigurno ne valja". A na kraju kad su konacno poceli, pogledali sve za 7 dana max 10.
Are you ******* idiot? Imaš li pametnija posla nego da serreš i glumiš mudraca. Da su napisali da je serija loša, ti bi rekao da je najbolja, idi čoveče radi nešto pametnije.
Ne budi glup.
A sto se ti javljas kad nisi gledao seriju. Ko ti je drmao kavez.
Bordžije sa Džeremi Ajronsom su bile super, na žalost samo tri sezone ... http://www.imdb.com/title/tt1582457/?ref_=sr_1
![]()
Ovaj GOT je skroz zarazan kada mi je drugar rekao da ću gledati po 5 epizoda zaredom nisam mu verovao, do večeras...Druga sezona mloogo bolja ili sam se ja istrenirao na gledanje![]()
HoC je prvih par epizoda bila super, a posle kenjanje.. bb je cela prva sezona ok...
@goxy imam mnogo bolji poster za ovu situaciju ali necu da spojlerisem, posto jos nisi zavrsio 3. sezonu.... Pricacemo onda
Nemojte mu odgovoriti (covek mrzi sve, sto obicno znaci da najvise mrzi sam sebe) vidite sad vec da ili nesto mentalno nije u redu sa njim ili je ovo spam. Niko nije ovoliko glup.