zxcvb
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
jos malo pa gotov Dexter 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stigao do 10 koju ne znam da l' je neki sajt dodao? Imaš link?jos malo pa gotov Dexter![]()

Svi su mi super, divni su! 
Moja omiljena serija je "Svi vole Rejmonda". Obožavam da je gledam, i obožavam ih sve!Svi su mi super, divni su!
![]()

Video bi te kad bi ti ono bila svekrva. Ne bi baš bilo tako lepih reči.![]()
divim se Debri, ali su mi svi super. 
Fak jea, zvanično potvrđen Breaking Bad sequel sa Saul-advokatom u glavnoj ulozi, dešavanja pre nego što je postao Waltov advokat
Video bi te kad bi ti ono bila svekrva. Ne bi baš bilo tako lepih reči.![]()

Jedva cekam, jos samo da se moj omiljeni Mike vrati

počela? o, najs, moja najdraža sapunjara![]()
Downton Abbey Series 4
))
Nisam rekao da serija nije kvalitetna,ali me nerviraju ljudi koji tvrde da je serija savrsena,iako ima neke ocigledne mane.Dexter mene jako razocarao, poslednja sezona je bila katastrofa, ali kraj najgori.
Sigurna sam da ce Breaking Bad zavrsiti kako treba. Jednostavno im verujem. Ne bi nikako rekla da je najbolja serija ikada ali je odlicna, glumci su super, rezija je postala bolja nakon druge sezone. prica je interesantna, dijalozi su uglavnom dobri. Ukusi su razliciti, ali Breaking Bad nije Twilight. Ako ti se ne svidja to nije jer je nekvalitetna, nego jednostavno nije za tebe. Sto je ok. I da smaraju na netu to je istina.
Nesto zanimljivo: George R.R. Martin o Breaking Bad: http://grrm.livejournal.com/337511.html
Nisam rekao da serija nije kvalitetna,ali me nerviraju ljudi koji tvrde da je serija savrsena,iako ima neke ocigledne mane.
Koje mane?
Nisam rekao da serija nije kvalitetna,ali me nerviraju ljudi koji tvrde da je serija savrsena,iako ima neke ocigledne mane.
Koje mane?